Wild Blood v.1.0.7 -süper ötesi bir oyun- SADECE GİRİP BAKIN ;)

Sponsorlu Bağlantılar

semicartermatic

semicartermatic

Üye
Bu arada Artes D821 tabletimde çalışmadı.

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Bırakın artık üzerimizden para kazanmayida mediafire veya zipyshareden koyun linkleri. Görende iyilik yapiyor sanicak,

Durumdan rahatsızsan bundan sonra sen paylaşım yap lütfen...

- - - Eklendi - - -

kardeş artes d708 tabletimde çalışmadı

kardeş sağlık olsun çalışmasını isterdim ama bi yerlerde bi sorun oluşmuştur demekki başka birinde de artes cihazında çalışmamış en azından bunu düzgün bir şekilde belirtiyorsun teşekkürler duyarlılığın için..

- - - Eklendi - - -

Sd data kısmında 4 part olarak ayrı ayrı degilde tek link olanı indirsek olmazmı?

Olur tabiki de fark eden hiçbirşey olmaz tek link olan sonra eklenmiş bi linktir sadece içerik olarak aynı sd data
Saygılar.

mokartes41

Üye
v.1.0.9 çıkmış şimdi ben onu deniyorum

mustybaba

Üye
linkleri radisphareye felan vrseydin kardeş turbobitten inmio

mc.a

mc.a

Üye
apk yükledim , data ları attım (rootsuz s3) wifi açık oyuna giriyorum ''A network error has occurred.Would you like try again?'' hatası alıyorum retry diyip tekrar bağlanmaya çalışmasını istiyorum fakat yine aynı hata veriyor...
HAlbuki telefon internete bağlanıyor ?

EDIT: mobil veri ile bağlandım sorun çözüldü. interneti çok yemedi... :oke:
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica: sorunu çözmüş olmanıza sevindim iyi oyunlar :)

selo5828

Üye
bc.vc ile verdiğin hiç bir şey açılmıyor.....dns mns deme bağlanamadığım site yok senınki hariç

katot

Üye
teşekkürler bunu arıyordum ben de inşallah xperia ray de çalışır...:)

majestyxxx

Üye
öncelikle yaptığın paylaşım için teşekkürler benim sıkıntım apk dosyasını telefona kopyaladıktan sonra kuruyorum indirdiğim 1.0.7
SD dosyasını telefona atıp (sdcard / Android / data / com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM / files /)konumuna kopyalıyorum oyunu dedğin gibi Wifi açık bir şekilde başlatıyorum yükleme (loading) kısmı gelince masaüstüne dönüp Wifi yi kapatıp tekrar oyunu başlatıyorum ama gelen ekran da wifi ve carrier network ikonları çıkıyor hangisine basarsam basayım yükleme yapmadan atıyor acaba bişeyleri yanlışmı yapıyorum bilemedim bir kaç kombinasyon denedim olmadı sd dosyasını tekrar indirdim olmadı yardımcı olabilirsen sevinirim
bu arada telefonum s3

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
bc.vc ile verdiğin hiç bir şey açılmıyor.....dns mns deme bağlanamadığım site yok senınki hariç

sitenin kendisinden dolayı kısa süreli bir ulaşılamama problemi oluşmuş bu tür durumlar bazen maxicepte bile olabiliyor linkler sağlam site açılıyor tekrar denemeni öneririm

lantu

Üye
site yöneticileri lütfen yardım ben daha önce bu oyunu telime kurdum oynadım biraz kasıyodu diye kaldırdım ve nasıl kurduğumu unuttum çok acayip bi şekilde kurmuştum. ve simdi bu sayfada ve diger sayfalarda bu oyunla ilgili kurulum anlşatımlarının hepsini yaptım ama olmuyor kuran bi arkadaş lütfen bana yardım etsin bu oyunu yüklemek istiyorum hemde çok şimdiden tşkler saygılar...

custave

custave

Üye
site yöneticileri lütfen yardım ben daha önce bu oyunu telime kurdum oynadım biraz kasıyodu diye kaldırdım ve nasıl kurduğumu unuttum çok acayip bi şekilde kurmuştum. ve simdi bu sayfada ve diger sayfalarda bu oyunla ilgili kurulum anlşatımlarının hepsini yaptım ama olmuyor kuran bi arkadaş lütfen bana yardım etsin bu oyunu yüklemek istiyorum hemde çok şimdiden tşkler saygılar...
com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM rar dan cikan sd dosyasini android obb klasorune kopyalayin ondan sonra obb nin icindeki sadece files dosyasini adnroid data com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM klasorune kopyalayin

oyurdal_256

Üye
Gayet güzel çalışıyor

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Root yönteminde gameloft yazısından sonra atıyor çözüm var mı?

kromercan123

Üye
you dont have enough available space on your memory card to install the game. you need to delete 0mb from your applications (video,images) diyo :( napmam gerekiyo

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
wifi ayarlarını kontrol ettiniz mi ? rootlu yöntemle çalıştırmak için belirtilen aşamaları gözden geçirin tekrar lütfen.

simaros

simaros

Üye
Bu oyun 1 ghz 512 ramli cihazda calisir mi mesela optimus black

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
herhangi birşey söyleyemeyeceğim denemenizi tavsiye ederim

Üst Alt