Wild Blood v.1.0.7 -süper ötesi bir oyun- SADECE GİRİP BAKIN ;)

Sponsorlu Bağlantılar

prens_12345

prens_12345

Üye
Şu apkları adam gibi sitelere yüklesenizde bende indirsem . . . NOTE 2

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
indirmek için oldukça uygun bir siteye yüklendi dosyalar.

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
bu oyun bana 5 yıl önceki eragon oyunu hatırlatıyor :) oyunu büyük hayallerle indirdim ama bir türlü yukleyemedim :((

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
yüklemede sıkıntı yaşayan arkadaşların çoğu uğraşlarından sonra oyunu çalıştırmayı başardılar yazılan yorumlara bakıp yüklemenizi yapmanızı öneririm.

blacktalon

blacktalon

Üye
ilk resim on numara

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
oyun bence 100 numara :)

troy25

troy25

Üye
Dostum hiç açiklayici olmamiş ayrica verdiğin link siteleri 5 para etmez emek verip uğraşmişsin ama başarisiz ek dosya demişsin o inmiyor titanyumbackup klasörüne at demişsin öyle bi klasör yok o program yok keşke daha ayrintili anlatsaydin :(

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hiç açiklayici olmamiş ayrica verdiğin link siteleri 5 para etmez emek verip uğraşmişsin ama başarisiz ek dosya demişsin o inmiyor titanyumbackup klasörüne at demişsin öyle bi klasör yok o program yok keşke daha ayrintili anlatsaydin :(

Rica ederim.
Rootlu telefon içindi o belirttiğim yöntem yorumlarda anlatanlar var bakmanı öneririm.eklediğim linklerde turbobit çoğunlukta turbobit premium link generator linki üzerinden indirmeyi rahatlıkla yapabilirsin.

crosswords

Üye
sdcard / Android / data / com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM / files /

benim telefonda böyle bi klasör ismi yok benim mi oluşturmam gerek telefonum Galaxy Wonder

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
evet oluştur öyle dene

samet2434

Üye
süpermiş gercekten

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle :)

BadLucian

BadLucian

Üye
Arkadaşlar ben anlatımdaki gibi çalıştıramadım şöyle denedim sdcard/gameloft/games/GloftWBHM klasörünün içine attım çalıştı.. Bilginize palaşım için teşekkürler...

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

CABBAR

CABBAR

Üye
:tşk: sd dosyası olanları çalıştıramıyorum ben tablette :bilmm:

omeremre42

Üye
Eifi ile çekemiyor muyu dosyaları ?

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
sd dataların boyutu yüksek ama bir dene istersen

kaan46e

Üye
Arkadaşlar oyun sorunsuz çalışıyor ancak coin büyük sorun olmaya başladı. Sınırsız coin veya save dosyası var mı acaba bunun ?
İlerde bölümler gerçekten çok zorlaşıyor çünkü.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Teşekkürler

Üst Alt