Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bycengiz

bycengiz

Üye
Bu konuya yorum atmamak yada Teşekkür etmemek için GERİZEKALI olmak lazım ! Saol harbiden N86 8 Mp de denedim Ve sorunsuz çalıştı süper oldu ya işte tv olayına bayıldım Flash Tv bile çıkıyo uhasduhasd :D

Necmati

Necmati

Üye
çok süper paylaşım saol :D

vdere

vdere

Üye
yaptığın hizmet için teşekkürler. tebrik ederiz. gösterdiğiniz gibi fotoğrafları açtım fakat henüz tv ye bağlanamadım.
ben wi-fi den denemedim fakat telefon hattım üzerinden (günlük sınırsız paket kullanarak) denedim zaten pc' dende bağlanırken telefondan bağlanıyorum. (teli wi-fi modem olarak kullanıyorum.) selamlar...:oke:

talib04

Üye
Ben yurt disinda oturuyorum ve sizin gibi orb.com'dan telefonla showtv izlemeye calisdigimda olmuyor .
Laptoplada denedigimde ayni problemle karsilasiyorum bi yardimci olabilirmisiniz lütfen.

Telefonda söyle yazior :
Failed to open file: File could be not rendered: mms://84.16.253.173/tv-showtv?ashes

selam orhan

selam orhan

Üye
he bende wifi yokk ama payalşım için sağolun teşşekürler xd

Colchis

Üye
tesekkurer

rodi02

Üye
dosyalara erişim için ideal ama asıl mesele yani tv izleme olayı malesef traş!

celo2121

Üye
SA.Abem ya ben yaptım da kurulumda turkeye basıyom kanallar için hiç yok turkey mecburen amerika yaptım sadece barcelona kanallını izliyom yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Sevgili MAxicep Üyeleri Sizler için tek tek hazırladım. wifi olan herhangi bi yerden kenyada olabilir afganistanda rahat bi şekilde online internet tv yi izlemeniz ve Bilgisayarınız da Paylaşıma Sundugunuz Dosyalara Erişim için gerekli olan yönergeler detaylı olarak aşşağıda sizler için sunuldu.
Bilgisayarınızdaki Webcam e de Bağlanabilirsiniz. + Paylaştırdıgınız videoları dünyanın herhangi bi yerinden izleyebilirsiniz.​

ilk önce
a giriyoruz.​

Yada yukarıdan download a tıklayabilirsiniz.​

Tebrikler Kurulumumuz Tamamlandı.​

Bu Sayfa ya baglanmak gereksinimini aşşağıda anlatacağım Şimdi Ekranımızın sağ alt köşesinde orb nin yeşil bi ikonunu göreceksiniz​

Bunun gibi çalışır vaziyette.​

Burası Önemli Eger Program Bilgisayarınızda çalışmazsa baglantı saglanmaz ve izleyemezsiniz. pc niz açık kaldıgı ve program çalıştıgı sürece dilediğiniz dünyanın herhangi bi yerinden wifi ile tv nizi izleyebilirsiniz.​

Devam Edelim.​

Telefondan yada iphone dan vs. baglantımızı görelim. Ben Buradaki Anlatımda n95-2 Yi Örnek Alıyorum.​

Bu Son karede Normalde Kanal Yayını Var ama Elmdeki Mevcut program hekeretli olan bu video Görüntülerini Kaydedemediği için göremiyorsunuz ama baglanıyor.​

Şimdi Yukarıda Belirttim Siteye girip neler yaparız diye. siteye girip sitenin kendisinde bulunmayan kanalları manuel olarak biz kendimiz ekleyebiliriz. mesela show tv türkiye yayını yok ama ben buldum ve manuel olarak ekledim. bu gibi mevcut olmayan kanal ların adreslerini bulup kendinizde ekleyebilirsiniz. ama nasıl çözüm Şemalar Halinde aşşağıdadır. Kaççavvvv​

Siteye Giriş Yapıyoruz.

++++++++++++++++++++++​

Bu Program ile Pc nize baglanıp Bilgisayarınızdan Telefon için Sunuma Verdiğiniz dosyalara, resimlere, müziklere direkt ulaşıp baglanabilir onları telefonunuza aktarabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki webcam dan görüntü alabilirsiniz ses alabilirsiniz. hepsini bu program ile yapabilirsiniz ama tek şart ile program açık kalacak.​

Nasıl mı yapacağız devamı aşşağıda​

İkona Sagtıklayın​

Media

Paylaştırmak istediklerinizi katagorisine göre add seceneğie tıklayıp paylaştırın.
örnek video ise o klasör video katagorisine ekleyin.

Sonrasında Wifi olan Herhangi Yerden siteye baglanıp Müzik dosya vs. fark etmez alabiliriz.​

Bağlanmak istediginiz yere tıklayın Ben Örnekte Resim e Tıkladım

show tv için adres : mms://89.149.209.105/TV-ShowTv

Sürçü Lisan ettiysem affola. Gecenin Bi yarısı Gözler Şeş Beş. Hayırlı Kullanımlar Dostlar.
Adios.

Not: Alıntı Değildir.

SA.Abem ya ben yaptım da kurulumda turkeye basıyom kanallar için hiç yok turkey mecburen Amerika yaptım oldu ve sadece barcelona kanallını izliyom diğerlerini izleyemiyom lütfen yardım edin
bir ricam var ntv veya ntvspor yada lig tv adresi varsa sölerseniz sevinirim tekrar tşkler

sagol ustam super calisma bende denedim calisiyo supersin bende birkac kanal listesi koymak istiyorum

Atv mms://213.74.5.104/atv?sid=
Show Tv mms://opim-showtv2.wm.llnwd.net/opim_SHOWTV2?MSWMExt=.asf
kanal24 mms://77.79.67.4/24canli
Ntv mms://144.122.56.15/odtutv
Kanal1 mms://213.74.5.104/k1
Number One mms://89.149.209.139/TV-NumberOne
Samanyolu mms://usa.stv.com.tr/live
Trt 1 mms://212.175.166.3/tv1
Fashion tv mms://a420.l2147244871.c21472.e.lm.akamaistream.net/D/420/21472/v0001/reflector:44871?videoid=18532

emeğine sağlık da ya kardeş bende turkey kanalları açılmıyor sadece barcelona kanalı açılıyor 1 kanal tek açılıyor.yardım edin lütfen

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Teşekkürler
gerçekden çok uğraşmışsın

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Emeğine sağlık çok güzel çalışma olmuş...

sero58

Üye
saol

alayına yalı

alayına yalı

Üye
eyw sağolasın çok yararlı bi konu

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
konunun arasından bir seneden fazla geçmiş ama yinede teşekkürler.. eğer bu sistem halen çalışıyorsan ayrıca teşekkürler :)

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Emegine Saglik.
:maxicep:

sheker19o3

Üye
Öncelikle çalışman için çok büyük bir teşekkürü hakediyorsun bu kesin...

Bende Cory Pro var..
Acaba o telefonda da sorunsuz çalışır mı ?
Yüklemeden önce bir sormak istedim...
Çünkü standart işletim sistemi olduğundan Real Player Yok...

Yard. olursan memnun olurum...

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle çalışman için çok büyük bir teşekkürü hakediyorsun bu kesin...

Bende Cory Pro var..
Acaba o telefonda da sorunsuz çalışır mı ?
Yüklemeden önce bir sormak istedim...
Çünkü standart işletim sistemi olduğundan Real Player Yok...

Yard. olursan memnun olurum...

denemedim ne desem yalan olur ;)

medet38

Üye
çok güzel bi paylaşım ellerine sağlık...

mahiratakan

Üye
paylaşım çok güzel.Teamviewera benzer bir program.Bilgisayardaki bütün dosyaları telefonda görülüyor, indiriliyor ve telde açılıyor. Bu program ıphone için yapılan bir uygulama.nokia telefonlada bu hizmetten yararlanılabiliyor.

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
ben bunu kullanamıcam ama emeğe saygı:oke:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
super ugras elıne klavyene pc ne saglık denıyorum

super ugras elıne klavyene pc ne saglık denıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt