Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvallah saol dostum emeğine sağlık

nurisim

Üye
sağol dostum baya bi uğraşmışsın emeğine sağlık

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkürler tek tek ayarlamışsn

zezu_5

Üye
çok hoşuma gitti başlığı gördüm bi deniim dedim ve direk bağlandı :S hiç sorun yaşamadım çok ama çok tşkr ediorm arkadaşım güzel ve detaylı bi konu sabitlenmesi gerekir bence....

aslında bütün kanalları bulabilirsek süper olur.+ sürekli online klabilmek için bi yöntem geliştirebilirsek fln daha güzel olur.

ellerine sağlık arkadaşım

Konu Sahibi

eyvallah kardeş

Konu Sahibi

Sevgili arkadaşım konu zaten çok açık ve detaylı anlatılmış. ne diye sormanı anlayamadım. ama wifi den kastınsa bu nedir diye. wifi = wlan = wirelles = kablosuz internet baglantısının bir şeklidir. kablosuz herhangi bir erişim noktasından evindeki bilgisayarına baglanailir paylaştırdıgın dosyaları alabilir ve tv izleyebilirsin. özeti bu.

lahey

Üye
Tesekkur ederim , arkadas 30 euro istemisti sayenizde hallettik . Ne ediyeyim. Saglik mutluluk dilerim.

ohhhtay

Üye
Karma karışık dostum ya

Konu Sahibi
Karma karışık dostum ya

karısık ama adım adım resimledim ve yazdım. adım adım uygula bir seferden sonra profesyoneli olursun. basittir aslında ama ben çok detaylı anlattım ki aklınızda soru işareti kalmasın.

uqur16

Üye
peki bu beleşmi paralımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...