Wi-Fi ve Galeri İçin YouTube Güncellemeleri Yayınlandı! (23/04/2013)

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wi-Fi ve Galeri İçin YouTube Güncellemeleri Yayınlandı! (23/04/2013)
Hatırlanacağı üzere Nokia, küçük güncellemelerle Symbian^3'ü 2016'ya kadar destekleyeceğini söylemişti. Geçen hafta gelen güncellemenin http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/telefon-guncellemesi-yayinlandi-11-04-2013-a-784735.html ardından şimdide Wi-Fi ve YouTube güncellemeleri yayınlandı. Geçen sene BetaLabs üzerinden Wi-Fi güncellemesi yayınlanmıştı: http://www.maxicep.com/symbian-3-di...0-04-7-nokia-belle-fp1-fp2-signed-738253.html . Fakat şimdi herkese ulaşabilmesi sağlandı. Güncellemeler sadece Nokia Belle FP2 kullanan 603, 700, 701 ve 808 PureView modelleri için yayınlandı.

NOT: Güncelleme 23 Nisan 2013 itibariyle indirilebilir durumdadır.

Güncellemeleri kontrol etmek için "Menü>Yazılım güncelleme" diyebilirsiniz.

Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ ve Mr. SaLÇa
Nokıa'nın Aksilikleri Olsa Gerek Haber+Bilgi İçin Teşekkürler

Yıl 2013 ben hala telefonumdan wifiye bağlanamıyorum

asadas74

Üye
bende c6 ile giremiyotrdum. Deat flaş at halolacak

aaeerr

Üye
neyi değiştiriyor bu güncelleme ?

efeler12

Üye
1. Nesiller dünyanın güncellemesini aldı hâlâ yine mi 2. Nesil diyenler var

Tepkiler: Silinen Üye 737108

aaeerr

Üye
Neden geç geliyor Türk tarafına bu güncellemeler ? Ve ne değişiyor bilen var mı ? 1 aya yakın mı sürer gelmesi ?

youtube gelsin bari 1. Nesillere.. Tabi uygulama düzgün çalışıyorsa..

akinorta

Üye
youtube güncellemesi nedir acaba ?

- - - Eklendi - - -

resmi yazı kalacak şekilde kırp ve www.myfonts.com/WhatTheFont/ adresine yükle harfleri tanımla fontu öğren

asrabi

Üye
yeter artık ya 1.Nesillere niye gelmiyor anlamıyorum arkadaş aynı işletim sistemi ya

MaxipmaN

Üye
1. Nesiller dünyanın güncellemesini aldı hâlâ yine mi 2. Nesil diyenler var

şaka mısın ya wifi sürümü taş devrinden kalma problemli üstelik bilmeden yorum yapma dünyanın güncellemesi derken pr1.2 den annaya güncellenmesinin şu anki önemini bana açıkla hadi bıktım boş boş yorumlarınızdan

0343434

Üye
Zaten 1. nesillere destak yakında biter bu gidişle.2. nesille 2016 ya devam ederler.

Europass

Üye
C6-01 e güncelleme gelecek mi?