Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWhatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)
bana da geliyor. Allahı var bugüne kadar whatsaap dan sıkıntı çekmedim. Bu aralar sıkıntılarım telefon ile alakalı. Bazen klavye tahmin yapamıyor, ben yazıyorum o arkadan yavaş yavaş geliyor.
Rainesto
Üye
2-3 gündür düzgün bildirim gelmiyor ya 10-20 dk sonra geliyor yada ben programa girince geliyor telefonumda 8.1 preview yüklü
Bence betayı vermiyorlar diye küfür ettik onun için ceza olarak bildirim gelmez yaptılar
Heimdalll
Üye
arkadaşlar sorunu çözdüm galiba, ayarlardan bildirim ve eyleme girince orda whatsapp olması gerekiyor, telefonu sıfırlanmadan önce öyleydi şimdi baktım ablamda var bende yok, ona bildirimler geliyor bana gelmiyor
dakamon
Üye
Bizde var whatsapp ama geç geliyor yada gelmiyor
Heimdalll
Üye
oraya ekleyemiyoruz da, sıfırlanmadan önce kendisi sonradan eklemişti
arkadaşlar sorunu çözdüm galiba, ayarlardan bildirim ve eyleme girince orda whatsapp olması gerekiyor, telefonu sıfırlanmadan önce öyleydi şimdi baktım ablamda var bende yok, ona bildirimler geliyor bana gelmiyor