Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şunu farkettim whatsapp ın konum paylaş kısmında powered by Google yazıyor. Yani google servislerini kullanıyor demek. Aslında wp de here yada bing servislerini kullansa daha iyi olurdu

Tost Makinası ile gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
8.1 kararlı sürümü beklemek gibi bir gaflete düşmemişlerdir umarım :) ciddi sıkıntılar olmalı ki 3.5 ay boyunca amacı sadece mesajlaşma olan bir uygulamayı bitiremediler ;)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
Yav harbiden bildirimler cozuttu..

foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler Windows8 olanlarda sorun var mı ? Yoksa sadece 8.1 olanlarda mı sorun var ?

foreverthe

foreverthe

Üye
Hocam 8'de bir şey yoktu. Ne hikmetse 8.1'i ilk yüklediğim zaman sorunsuzdu, sonra bozdu bildirimler.
Sadece bu sorun whatsapp'ta mı var ? 8'e dönebiliyorsanız 8'e dönün o zaman :)

PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
foreverthe

foreverthe

Üye
Bir Whatsapp için 8'e dönmek ? Şaka yapıyor olmalısın hocam, telefonumdan aldığım keyif ikiye katlandı 8.1 ile :)
Hocam benim için Whatsapp aşırı önemli bütün konuşmalarımı filan onunla yapıyorum. Yok nerede buluşcaz, napıcaz falan filan :D Tek sorun bildirim mi ? Mesajlar filan uygulamaya girince direk geliyor de mi ?

PureFood

PureFood

Üye
Hocam benim için Whatsapp aşırı önemli bütün konuşmalarımı filan onunla yapıyorum. Yok nerede buluşcaz, napıcaz falan filan :D Tek sorun bildirim mi ? Mesajlar filan uygulamaya girince direk geliyor de mi ?
Benim için tek sorun bildirim hocam.. İlle içine girmek gerekiyor dediğin gibi. Bir güncelleyemediler şunu.

alical33

alical33

Üye
Evet ara sıra bildirim bile veriyor sağolsun :)

PureFood

PureFood

Üye
Oo supermis :D Note3 alasim vardi sanirsam almicam. S3'u 920 ile takas dusunuyorum
Mantıklı. O telefonu yüzlerce kez elime aldım ama bir türlü rahat edemedim. Sanki bir orantısızlık var anlayamadım. S4'te böyle bir şey olmamıştı ama. Ya da 920 elime alıştığından dolayı olabilir bilemiyorum.

alical33

alical33

Üye
Oo supermis :D Note3 alasim vardi sanirsam almicam. S3'u 920 ile takas dusunuyorum
Ben note 3 de kullandım ama oda uygulamalar durduruldu deyip atıyordu özellikle tarayıcıda 4.4 yukluydu bide canımı sıktı 5s le takas ettim oda çok küçük diye 1520 aldım :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben note 3 de kullandım ama oda uygulamalar durduruldu deyip atıyordu özellikle tarayıcıda 4.4 yukluydu bide canımı sıktı 5s le takas ettim oda çok küçük diye 1520 aldım :)
Mantıklı. O telefonu yüzlerce kez elime aldım ama bir türlü rahat edemedim. Sanki bir orantısızlık var anlayamadım. S4'te böyle bir şey olmamıştı ama. Ya da 920 elime alıştığından dolayı olabilir bilemiyorum.
Vallaha ustam bende her seyinden biktim. Yok cerceve soyulmasi, yok androidin sacmaliklarim 920'de kasma filan yok degil mi ? Benim icin onemli olan seyler, Whatsapp, twitter, muzik ve kamera. Birde 920 agir diyorlar cok zorluk ceker miyim S3'ten sonra ?

alical33

alical33

Üye
Vallaha ustam bende her seyinden biktim. Yok cerceve soyulmasi, yok androidin sacmaliklarim 920'de kasma filan yok degil mi ? Benim icin onemli olan seyler, Whatsapp, twitter, muzik ve kamera. Birde 920 agir diyorlar cok zorluk ceker miyim S3'ten sonra ?
Ağırlık olarak arada 50 gr var bence sorun olmaz whatsapp da şuan bildirim sorunu var işte ama kasmıyor

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.0'da bilidirim sorunu yok whatsappda gayette sorunsuz kullanıyorum.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaş geçme lumiaya. Nokia fanı olarak diyorum. Ne foursquare duzgun nede Facebook.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaş geçme lumiaya. Nokia fanı olarak diyorum. Ne foursquare duzgun nede Facebook.
Foursquare'de arkadaş etiketleme haricinde bir eksik var mı ?
Yav sanki tuğla. :D Öyle bir lanse ediyorlar ki insanlara yok telefon çok ağır bilmem ne. Aldırış etmemek lazım. Soyulma konusuna gelince, ben de elime hangi S3'ü alsam soyulma mevcut, ilginç bu da. Kasma olayı zaten bu telefonda yok, onu unutun..

foreverthe

foreverthe

Üye
S3 sanki çok iyi kardeşim. Kasma olmuyor mu sanki ? Bıktım androidden illallah dedirtti. Ben dediğim gibi whatsapp,twitter,müzik ve kamera. Bunlar L920'de buluşuyor benim için. Herhangibir telefoncuya gitsem sizce S3 ile 920'yi takas eder mi ? Sadece yan çerçevelerde soyulma var.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats