Hocam 8'de bir şey yoktu. Ne hikmetse 8.1'i ilk yüklediğim zaman sorunsuzdu, sonra bozdu bildirimler.Beyler Windows8 olanlarda sorun var mı ? Yoksa sadece 8.1 olanlarda mı sorun var ?
Sadece bu sorun whatsapp'ta mı var ? 8'e dönebiliyorsanız 8'e dönün o zamanHocam 8'de bir şey yoktu. Ne hikmetse 8.1'i ilk yüklediğim zaman sorunsuzdu, sonra bozdu bildirimler.

Bir Whatsapp için 8'e dönmek ? Şaka yapıyor olmalısın hocam, telefonumdan aldığım keyif ikiye katlandı 8.1 ileSadece bu sorun whatsapp'ta mı var ? 8'e dönebiliyorsanız 8'e dönün o zaman![]()

Hocam benim için Whatsapp aşırı önemli bütün konuşmalarımı filan onunla yapıyorum. Yok nerede buluşcaz, napıcaz falan filanBir Whatsapp için 8'e dönmek ? Şaka yapıyor olmalısın hocam, telefonumdan aldığım keyif ikiye katlandı 8.1 ile![]()
Tek sorun bildirim mi ? Mesajlar filan uygulamaya girince direk geliyor de mi ?Benim için tek sorun bildirim hocam.. İlle içine girmek gerekiyor dediğin gibi. Bir güncelleyemediler şunu.Hocam benim için Whatsapp aşırı önemli bütün konuşmalarımı filan onunla yapıyorum. Yok nerede buluşcaz, napıcaz falan filanTek sorun bildirim mi ? Mesajlar filan uygulamaya girince direk geliyor de mi ?
Evet ara sıra bildirim bile veriyor sağolsunHocam benim için Whatsapp aşırı önemli bütün konuşmalarımı filan onunla yapıyorum. Yok nerede buluşcaz, napıcaz falan filanTek sorun bildirim mi ? Mesajlar filan uygulamaya girince direk geliyor de mi ?

Oo supermisEvet ara sıra bildirim bile veriyor sağolsun![]()
Note3 alasim vardi sanirsam almicam. S3'u 920 ile takas dusunuyorumMantıklı. O telefonu yüzlerce kez elime aldım ama bir türlü rahat edemedim. Sanki bir orantısızlık var anlayamadım. S4'te böyle bir şey olmamıştı ama. Ya da 920 elime alıştığından dolayı olabilir bilemiyorum.Oo supermisNote3 alasim vardi sanirsam almicam. S3'u 920 ile takas dusunuyorum
Ben note 3 de kullandım ama oda uygulamalar durduruldu deyip atıyordu özellikle tarayıcıda 4.4 yukluydu bide canımı sıktı 5s le takas ettim oda çok küçük diye 1520 aldımOo supermisNote3 alasim vardi sanirsam almicam. S3'u 920 ile takas dusunuyorum

Ben note 3 de kullandım ama oda uygulamalar durduruldu deyip atıyordu özellikle tarayıcıda 4.4 yukluydu bide canımı sıktı 5s le takas ettim oda çok küçük diye 1520 aldım![]()
Vallaha ustam bende her seyinden biktim. Yok cerceve soyulmasi, yok androidin sacmaliklarim 920'de kasma filan yok degil mi ? Benim icin onemli olan seyler, Whatsapp, twitter, muzik ve kamera. Birde 920 agir diyorlar cok zorluk ceker miyim S3'ten sonra ?Mantıklı. O telefonu yüzlerce kez elime aldım ama bir türlü rahat edemedim. Sanki bir orantısızlık var anlayamadım. S4'te böyle bir şey olmamıştı ama. Ya da 920 elime alıştığından dolayı olabilir bilemiyorum.
Ağırlık olarak arada 50 gr var bence sorun olmaz whatsapp da şuan bildirim sorunu var işte ama kasmıyorVallaha ustam bende her seyinden biktim. Yok cerceve soyulmasi, yok androidin sacmaliklarim 920'de kasma filan yok degil mi ? Benim icin onemli olan seyler, Whatsapp, twitter, muzik ve kamera. Birde 920 agir diyorlar cok zorluk ceker miyim S3'ten sonra ?
Foursquare'de arkadaş etiketleme haricinde bir eksik var mı ?Arkadaş geçme lumiaya. Nokia fanı olarak diyorum. Ne foursquare duzgun nede Facebook.
Yav sanki tuğla.Vallaha ustam bende her seyinden biktim. Yok cerceve soyulmasi, yok androidin sacmaliklarim 920'de kasma filan yok degil mi ? Benim icin onemli olan seyler, Whatsapp, twitter, muzik ve kamera. Birde 920 agir diyorlar cok zorluk ceker miyim S3'ten sonra ?
Öyle bir lanse ediyorlar ki insanlara yok telefon çok ağır bilmem ne. Aldırış etmemek lazım. Soyulma konusuna gelince, ben de elime hangi S3'ü alsam soyulma mevcut, ilginç bu da. Kasma olayı zaten bu telefonda yok, onu unutun..S3 sanki çok iyi kardeşim. Kasma olmuyor mu sanki ? Bıktım androidden illallah dedirtti. Ben dediğim gibi whatsapp,twitter,müzik ve kamera. Bunlar L920'de buluşuyor benim için. Herhangibir telefoncuya gitsem sizce S3 ile 920'yi takas eder mi ? Sadece yan çerçevelerde soyulma var.Arkadaş geçme lumiaya. Nokia fanı olarak diyorum. Ne foursquare duzgun nede Facebook.