Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

emz

Üye

Yok yok sıkılmazsın. Sen Developers hesabı alıp güncelleme yüklemeyi de biliyorsan hiç sıkılmazsın. Çünkü 8.1 geliyor. Ayrıca çok iyi yapmışsın. Bu arada en iyi forumda takılıyorsun haberin olsun. Şu an bulabileceğin en güzel ve hızlı, en ilgili alakalı forumdasın bilgine. Konuları biraz kavrarsan hiç sorun yaşamazsın sonrasında.

Telgrafla gönderildi.

yok o kadar derin değil sadece son kullanıcı düzeyinde bilgi sahibiyim. hatta 520 kullanan arkadaşımdan daha iyi biliyorum diyebilirim . wp 8.1 gelmeden neler geleceğini bile öğrendim . belki ilerleyen zamanlarda N8 e yaptığım eziyetleri ona da yaparım belli olmaz benim işim

Akhtoher

Üye

Bende sizin gibi yaptım. HTC One kullanıyorken burada bir kaç ay takıldım sonra Lumia 1020 ile katıldım Şu anda yeni aşkımlayım

Tepkiler: pissed26

phasan

Üye
Lumia 520 ıcın 8.1 gelırmı

exp_l0it

Üye
şu karşı eklemeden görünmeme zırvası bizde yok nedense. karşıda numaram yok ekleyip görüyorum

hocam sevincten kalbime inecekti neredeyse ))
Vallahi Üzeyr (arkadaşlar), şaka sadece bu konuda yerini bulur diye düşündüm. Herkes yeterince stresli biliyorum fakat şakada mı yapmıyah velev ki bugün 1 Nisan yani.

Tepkiler: pirenuri, flutewoddy, PureFood ve 2 diğerleri

dücane

Üye
Vallahi Üzeyr (arkadaşlar), şaka sadece bu konuda yerini bulur diye düşündüm. Herkes yeterince stresli biliyorum fakat şakada mı yapmıyah velev ki bugün 1 Nisan yani.

tabiki yap hocam, baya güzeldi sakan

Tepkiler: OttomaN TigeR
Whatsapp Beta An İtibariyle Güncellendi Ama Beta Tester Olan Olmadığı İçin Deniyemiyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beta güncellemesi oluyorsa daha kararlı sürüme var demektir..oo

beklemeye alıştık zaten bu ay içinde gelsin de kafi.

Tepkiler: TurboCall