atıyor derken sadece 512 mbde demedim genel olarakHayır 920aynı sorun ...

Şu whatsapp beta nedir,farklı mı ve nerden indirebilrim link paylaşır mısınız lütfen

Beta tek sende olduğu için mutlu oldun galibaMerhabalar Whatsapp Beta.
Farklı gelen tüm özellikleri kullanıcılar bir kaç ay deniyor yani beta kullanıcıları türkiyede bi ben varım galibaha wp8 de ondan sonra bizim geri bildirimlerimizle uygulamayı düzeltiyorlar ve yeni özellikler ekliyorlar. Mesela şu an whatsapp betada nerdeyse herşey değişti siz indiremezsiniz whatsapp betaya alımlar 2 ay önce kapatıldı ve kullanıcılara indirmeye şu an kapalaı ve kapalı olarak kalıcak yeterli alım yapılmış
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şu whatsapp beta nedir,farklı mı ve nerden indirebilrim link paylaşır mısınız lütfen
Kayıtlı olsanız bile eğer daha önceden indirmemişseniz şimdi indiremezmişsiniz![]()

Millet indirmek istiyordu ama indiremiyordu. Tamam link paylaş bende indireyim. Çünkü ben indirmiştim zamanında betayı kullanmıştım bir süre
aynı sorun bende var. whatsapp desteğe yazıyorum salladıkları yok. aacaba güncellemeyi ne zaman verecekler merak konusu. android uygulaması gene güncelleme aldıGeçmiş mesajlara bakarken de bir süre sonra atıyor, ayrıca paylaşılan resimleri açıp bakarken 4-5 resim sonrada atıyor
Ya Whatsapp tamam adam oldu, Twitter ve 4sq'de yeni ara yüzlerine kavuşsa tamam olacak.. Ayrıca 4sq hâlâ eksik. Evet arayüzü gerçekten çok kullanışlı ama eksikler olmadığı anlamına gelmez..
4sq gerçekten hatalı. Gelişmiş değil. Mesela bildirimine baktığın halde bildirim gitmiyor bir türlü hep kalıyor orada. Bu hatayı düzeltmeleri lazım