Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

papakudioflu

Emekli Yönetici
sonbahara kadarda yepyeni güzel telefonlar çıkar bizim,telefonlar iyice eskir
sesli arama özelliği zaten bu yılın ikinci yarısında gelicek diğer platformlara da.hem kim bilir belki de o zamana kadar Facebook üzerinden görüntülü ve sesli görüşme gelmiş olur bize

Sensation

Emekli Yönetici
Gelecek güncelleme ile son görülmeyi, profil fotoğrafınızı ve durumunuzu gizleme ayarı geliyor.

Son düzenleme:
Tepkiler: PureFood, pirenuri ve bulutsuzgece
Beta sürekli güncelleniyor normal olana güncelleme gelmiyor? Mail mi atsak acaba?

dakamon

Üye
O güncellemeler performans güncellemeleridir yeni özellikleri en stabil hale getirene kadar gelecektir o güncellemeler en uygun hale gelince bizede verirler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Üye

Tepkiler: bulutsuzgece ve ceza87

Bay H

Üye
Son düzenleme:

Warnings

Üye
Wp8 De Klıyorum Arkadaşlar Sizleri Bırakamadım Wharsapp Betaya Üyeyim Ama Yeni Betanın Linkini Bulamadım Atarmısınız ?

bsavr

Üye
Facebook destek veriyor gibi sanki. Facebook Messenger de geldi Facebook Blue'de gelicek Whatsapp'da Facebook'un olduğuna göre artık bence 8.1'den sonra aynı anda gelir

dakamon

Üye
Hocam ne hızlısın ya ben verecektim :P

Warnings

Üye
Yeni betanın linkini verirmisiniz BEN üyeyim etaya ama mailide sildim whatsappte sildim şimdi nasıl geri yüklücem beta linki lazım

Warnings

Üye
betaya kayıtlımısın sen ?N 27 SİNDE GÜNCELLENMİŞ Muhteşem Olmuş Gerçekten SS İstermisiniz İptal İçin Kaydırın Yenilenmiş Muhteşem Süper Olmuş Ayarlar Değişmiş

Resimli Mesajlaşma
3 adet dtay daha var beklemede kalın

Son düzenleme: