WhatsApp v2.11.561 APK - sesli arama özellikli

Sponsorlu Bağlantılar

hsno7

hsno7

Üye
Eğer ROOT’lu bir android cihaz kullanıyorsanız bu yöntemi kullanarak aktifleştirebilirsiniz.
  • Öncelikle WhatsApp sürümünüz 2.11.561 yada daha güncel bir sürüm olmalı.
  • “Root Browser” isimli dosya yöneticisini Play Store'dan cihazımıza kuruyoruz.
  • Sonra WhatsApp’ı uygulama yöneticisinden “zorla durdur” seçeneğini kullanarak tamamen kapatıyoruz.
  • Daha sonra “Root Browser” ile “data/data/com.whatsapp/shared_prefs” dizininde bulunan “com.whatsapp_preferences.xml” dosyasını açıyoruz.(xml dosyasına tıklayıp RB Text Editor seçeneği ile) xml dosyasında “boolean” şeklide başlayan satır’ı aşağıda ki gibi iki satır olacak şekilde düzenleyip kaydediyoruz.

Kod:
<boolean name="call" value="true" />
<string name="call_allowed">all</string>

Sonra WhatsApp’ı açıyoruz. Üst kısımda Çağrılar, Sohbetler, Kişiler sekmeleri gelmiş olmalı şimdi size gerekli olan arama özelliği aktif olan bir kişinin sizi araması.

deniyorum hemen

The Pancar

The Pancar

Üye
Eğer ROOT’lu bir android cihaz kullanıyorsanız bu yöntemi kullanarak aktifleştirebilirsiniz.
  • Öncelikle WhatsApp sürümünüz 2.11.561 yada daha güncel bir sürüm olmalı.
  • “Root Browser” isimli dosya yöneticisini Play Store'dan cihazımıza kuruyoruz.
  • Sonra WhatsApp’ı uygulama yöneticisinden “zorla durdur” seçeneğini kullanarak tamamen kapatıyoruz.
  • Daha sonra “Root Browser” ile “data/data/com.whatsapp/shared_prefs” dizininde bulunan “com.whatsapp_preferences.xml” dosyasını açıyoruz.(xml dosyasına tıklayıp RB Text Editor seçeneği ile) xml dosyasında “boolean” şeklide başlayan satır’ı aşağıda ki gibi iki satır olacak şekilde düzenleyip kaydediyoruz.

Kod:
<boolean name="call" value="true" />
<string name="call_allowed">all</string>

Sonra WhatsApp’ı açıyoruz. Üst kısımda Çağrılar, Sohbetler, Kişiler sekmeleri gelmiş olmalı şimdi size gerekli olan arama özelliği aktif olan bir kişinin sizi araması.
hallediyorum

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Bu numaraya WhatsApp calling? Diye mesaj atın sizi arasın ben bu sayede açtım adamın xda da konusu var orda paylaşmış yararlanın

Luck Star

Luck Star

Üye
Sesli aramayı açmak için biri araması gerekiyorsa bunu ilk aktif eden eden nasıl açmış :D

byAndroid

byAndroid

Üye
HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
yaptım teşekkürler
Çalışıyor değil mi sorun yok. Biri seni aramadıysa arama yapmıyor, arama almışmıydın daha önce. Eğer sorunsuz çalışıyorssa hepsini düzenleyip konu açacağım millet kaybolmasın msj.lar arasında

Son düzenleme:
The Pancar

The Pancar

Üye
Çalışıyor değil mi sorun yok. Biri seni aramadıysa arama yapmıyor, arama almışmıydın daha önce. Eğer sorunsuz çalışıyorssa hepsini düzenleyip konu açacağım millet kaybolmasın msj.lar arasında
sorunsuz çalışıyor biri beni aramadan dediğiniz komutlarla yaptım

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
sorunsuz çalışıyor biri beni aramadan dediğiniz komutlarla yaptım
Tmm. Teşekkür ederim, yeni konuda anlattım herşeyi ayrıntısıyla onay bekliyor.
Edit: konu onay almadı burada ki yorumlarda var gerekli açıklamalar ROOT lu cihazlarda nasıl yapıldığına ilişkin.

Son düzenleme:

yalandunya3535

Üye
Davetıye yapabilecek olan var mı arkadaslar rica etsem

The Pancar

The Pancar

Üye
Tmm. Teşekkür ederim, yeni konuda anlattım herşeyi ayrıntısıyla onay bekliyor.
Edit: konu onay almadı burada ki yorumlarda var gerekli açıklamalar ROOT lu cihazlarda nasıl yapıldığına ilişkin.
maxicep klasiği :)

yalandunya3535

Üye
Davetiye olan var mı acaba ?

sat s3 al

sat s3 al

Üye
teşekkürler güncelleme ile geliyormu yoksa sadece bunu yükleyincemi:bilmm

yalandunya3535

Üye
Pm attım hakan hocam

guray34