WhatsApp 3 yeni önemli özelliğe kavuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp 3 yeni önemli özelliğe kavuştu
Akıllı telefon kullanıcılarının en çok tercih ettiği uygulamalar arasında gösterilen WhatsApp uygulaması, 3 yeni özellikle birlikte güncellendi.

Akıllı cep telefonlarında ve özellikle son dönemlerde masaüstü bilgisayarlarında bile en çok tercih edilen anlık mesajlaşma platformu olan WhatsApp, karşımıza 3 yeni özellikle birlikte çıktı. Güncellemelerini devam ettirerek müşteri memnuniyeti çıtasını bir hayli üst seviyeye çıkartan ekip, günlük 1 milyarı aşan aktif kullanıcı sayısı ile dikkatleri üzerine uygulamayı böylelikle daha popüler hale kavuşturmayı amaçlıyor.


Yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp'a konferans arama, dinamik çıkartma ve kelime ile emoji arama özelliği eklenirken, kullanıcıların gerçekleştireceği bir çok işlem böylelikle kolaylaştırılmış oldu.

  • Konferans arama özelliği: Bu özellik sayesinde WhatsApp üzerinden gerçekleştireceğiniz sesli aramalarda görüşmelerinizde bir yada birde fazla kişinin aynı anda aktif olmasını sağlayabileceksiniz.
  • Dinamik çıkartmalar: Bu özelliklerle birlikte tıpkı Instagram hikayelerinde olduğu gibi, WhatsApp durumlarında yada karşı tarafla sohbet ettiğinizde hareketli dinamik çıkartmalar gönderebileceksiniz.
  • Emojiyi metin ile arama: WhatsApp'ta emojileri göndermek pek kolay olmazken, ekip bunu daha kolay bir hale getirmek için özellik yayınladı. Yayınlanan özellikle birlikte örneğin '':monkey'' diye arattığınızda, maymun emojileri karşınıza çıkıyor.
  • WhatsApp 3 yeni önemli özelliğe kavuştu
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve köprülü


Üst Alt