WhatsApp v2.11.561 APK - sesli arama özellikli

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Kapatmışlar galiba yine bende şuan çağrı kısmı açık birini aramayı deneyim sonucu yazarım

ALooNeBoy87

ALooNeBoy87

Üye
Server açık ancak sadece 4.4 (KitKat) ve üzerinde aktivasyon çalışıyor şu an.

guray34

Üye
Bende 4.4.2 kitkat var ama server down dediler

byAndroid

byAndroid

Üye
Annemi aradım benim tel jeally bean annemin kitkat sorun yok konuştuk

ALooNeBoy87

ALooNeBoy87

Üye
Bende 4.4.2 kitkat var ama server down dediler

Numaranı gönder. Deneyelim hemen. Akşam üzeri aktivasyon yaptım daha. WhatsApp sürümüne de WhatsApp içerisinde yardım - hakkında yolunu izleyerek bakar mısın.

guray34

Üye
Beni araman mümkünmü bir denesem

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar daha önceden acilanlar konuşabiliyor ama şimdi babamı arayım dedim herşey güzel çalışıyor ama onda çağrı kısmı aktif olmadi Whatsap yeni gelenleri kapatmış özelliği

cebimci

Üye
Bu numaraya WhatsApp calling? Diye mesaj atın sizi arasın ben bu sayede açtım adamın xda da konusu var orda paylaşmış yararlanın
bu numara whatsappta kayıtlı değil galiba ya listede çıkmadı?

byAndroid

byAndroid

Üye
bu numara whatsappta kayıtlı değil galiba ya listede çıkmadı?
Bende gözükmesi için çok ugrastiydim başına sıfır falan koydum :D resimde gözüktüğü gibi kaydet +91 diye. Ama şuan özellik kapanmış çağrı kısmı açılmıyor başkasında

Buhara15

Üye
O dediğiniz numaraya mesaj attım 80 kuruş kesti ama bişide değismedi arama özelliği gelmedi

byAndroid

byAndroid

Üye
WhatsApptan attınız mi zaten bu saatten sonra olmuyor kapatmışlar özelliği üzgünüm 80 kuruş için normal sms mi attınız?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Eğer ROOT’lu bir android cihaz kullanıyorsanız bu yöntemi kullanarak aktifleştirebilirsiniz.
  • Öncelikle WhatsApp sürümünüz 2.11.561 yada daha güncel bir sürüm olmalı.
  • “Root Browser” isimli dosya yöneticisini Play Store'dan cihazımıza kuruyoruz.
  • Sonra WhatsApp’ı uygulama yöneticisinden “zorla durdur” seçeneğini kullanarak tamamen kapatıyoruz.
  • Daha sonra “Root Browser” ile “data/data/com.whatsapp/shared_prefs” dizininde bulunan “com.whatsapp_preferences.xml” dosyasını açıyoruz.(xml dosyasına tıklayıp RB Text Editor seçeneği ile)
  • xml dosyasında “boolean” şeklide başlayan ilk satır’ın üzerine aşağıda ki gibi iki satır ekleyip kaydediyoruz.(örnek resimlere bakabilirsiniz)

Kod:
<boolean name="call" value="true" />
<string name="call_allowed">all</string>

Sonra WhatsApp’ı açıyoruz. Üst kısımda Çağrılar, Sohbetler, Kişiler sekmeleri gelmiş olmalı şimdi size gerekli olan arama özelliği aktif olan bir kişinin sizi araması.(Eğer daha önce çağrı aldıysanız arama özelliğiniz zaten açılmış olabilir, siz önce birkaç kişiyi aramayı deneyin) PM attan yada [email protected] adresinden ulaşan arkadaşları geri arayabilirim.

Edit: Bu işlem doğru ve eksiksiz olarak yapıldığında çağrılar kısmı kesin olarak açılıyor ama
şimdilik Whatsapp yeni test kullanıcısı alımını kapatmış XDA’da ki konuları takip edin yeni kullanıcı alımı olduğunda ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkürler

hhkoroglu

Üye
Arkadaşlar arama özelliği olan beni arayabilirmi lütfen çok rica ediyorum ben almanyadayim Tlf numaram 004917697398309 teşekkürler şimdiden

ziyanahhas

Üye
Arkadaşlar şu anda WhatsApp yeni gelen güncelleme ile aransanız bile aktif olmuyor. Bilginize.

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye

Buhara15

Üye
Benim suanda çağrılar diye bir kısım geldi ama birini arayinca geri atiyor yani aramiyor bunun için 3G şart mi benim ditto note4 romu yüklü görüntülü arama çalışmıyor sizce bundan mi kaynaklaniyor yoksa servis mi aktif değil ondan mi

mitzuka17

Üye
arkadaşlar arama özelliği olan arama yapabilirmi