WhatsApp v2.11.561 APK - sesli arama özellikli

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
Mağazadan son sürümü indirin veya güncelleyin. Kimde arama özelliği var ise arasın sizi açın ve 2 dk telefon açık dursun. O arada gerekli aktarmaları telefonunuza yapıyor ve karşı tarafta da arama özelliği geliyor.
Çağrı bırakmakla olmuyor. 2 dk görüşme açık olmalıdır

byAndroid

byAndroid

Üye
2 dk acik tutmak mantikli isteyenler denesin bakalim arkadaslar

kovboyipod

Üye
Selam arkadaslar , bende de aktif sesli arama ozelligi , isteyen olursa arayabilirim sizinde aktif olmasi icin ..
İsteyen arkadaslara bende yardimci olabilirim bende de aktif ..

civcivim76

civcivim76

Üye
Selam arkadaslar , bende de aktif sesli arama ozelligi , isteyen olursa arayabilirim sizinde aktif olmasi icin ..
İsteyen arkadaslara bende yardimci olabilirim bende de aktif ..
Sesli arama aktive
05459172006 kardesim bu numarayi ararmisin 2.dk acik bekletmek lazimmis

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Marketten son sürümü yukleyın arama özelliği ondada açılıyor.

civcivim76

civcivim76

Üye
Dostum mod lu watsapp kullaniyorum çağri seceneği onda aktif yanliz arama yapilamiyor.Kişiler secenegi boş gözüküyor

kovboyipod

Üye
Numaranizi yazin whatsappdan arayayim2 dk sure arama yapdikdan sonra acilir .

jetblacklife27

Üye
android 2.3 te çalişiyor mu acaba sesli arama

huso18

Üye
2 dk açık arama yaptırdım ama yine açılmadı:(

huso18

Üye
markette en son sürüm yüklü 2 dk arama yaptırdım ama çalışmadı rica etsem beni de ararmısınız?
sürümü 2.12.14 sesli arama çalışmıyor

goldmobile

goldmobile

Üye
ya bu gün gördüm arkadaşımın telefonunda benş whatsapp dan aradı konuşduk ama ben geri arıyamadım bende bu özellik yok anlamadığım ikimizin telefonu da android 4.2.2 waatsapp da aynı sürümde idi ama bende arama özelliği yok şimdi internetde whatsappın 2.12.16 versiyonunu yükledim ama nafile aynı olmadı cihazım xperia l android 4.2.2 bilgisi olan varsa yazarsanız memnun oluruz

ALooNeBoy87

ALooNeBoy87

Üye
Whatsapp sunucuları kapalı olduğu için aktivasyon çalışmıyor. Bana numarasını gönderenler neden aramıyor diye düşünmesinler.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Marketteki yorumları okursanız arama özelliğinin kendiliğinden aktif olduğunu görebilirsiniz.

Uygulamayı silip marketten tekrar yukleyın bazı yorumlarda bu şekilde aktif olduğunu yazmışlar.

cebimci

Üye
Aktivasyon yeniden açılmış kapanmadan sömürün :D Daha önce HAKAN.TN nickli hocam aramıştı ama arama özelliği bana gelmemişti. Başka hiç bişey yapmadım bugün arama özelliği gelmiş.

bytllh

bytllh

Üye
Uygulamayı kaldırıp tekrar kurunca geliyor arama özelliği:)

Son düzenleme:

Buhara15

Üye
Banada geldi kendiliğinden evdekilerin hepsinide aktif yaptım karşılıklı uzun uzun beleş konuştuk ☺

guray34

Üye
Magazadan yükleme yaptım herşey normal aramalar filan açık.

civcivim76

civcivim76

Üye
Arama ozelligi artik aktive olmuş durumda