WhatsApp v2.11.561 APK - sesli arama özellikli

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
WhatsApp v2.11.561 APK - sesli arama özellikli
WhatsApp tarafındaki yenilikler tam gaz devam ediyor. Uzun zamandır geldi, gelecek denen WhatsApp sesli arama özelliği nihayet çıktı.

Güncelleme henüz mağazalara sunulmadı fakat, sızdırılan APK dosyasıyla beraber WhatsApp'ın en yeni sürümünde sesli aramayı kullanabiliyorsunuz.

Sesli arama özelliğini kullanabilmek için sesli arama özelliği açık olan biri tarafından aranmanız gerekiyor

WhatsApp'a sesli arama özelliğini getiren son sürümün APK dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: akflat, ÇaRşI 2387, durmaz1 ve 1 kişi daha

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 440290
kralberk13

kralberk13

Üye
mağazaya nezaman gelcek bilginiz varmi
ben kurdumda ... bastımda ara diyo basıyorum telefon bide viber seçeneği var hangisi
yani resimdeki gibi telefon işareti yok

ziyanahhas

Üye
kralberk13 hocam sesli araması aktif olan birinden arama alman lazım. yoksa olmuyor. İstersen ([email protected]) numaranızı mesaj atarsanız hemen sizi ararım sonra aktif olur. Teşekkür ederim.

kralberk13

kralberk13

Üye
mağazaya geldiğindede birisi tarafından arama yapılmasımı lazım ?

ziyanahhas

Üye
Hayır o zaman birisinin araması lazım olmayacak herhalde, şimdi bu yapım aşamasında olunca arama davetiyesi istiyor.

• Beğen
Tepkiler: sak54
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu kurallara uygun olduğu için aktif kalabilir. Lütfen farklı sitelerden link vererek konu paylaşımında bulunmayınız.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
ALooNeBoy87

ALooNeBoy87

Üye
Aktivasyon istyenler bana numaralasını pm atabilir.

Edit: Numarasını bana iletenler arandı ve aktivasyon sağlandı. Şu an için sadece Android 4.4 (KitKat) ve üzeri sürüm cihazlarda aktivasyon çalışıyor.

Son düzenleme:

maldanmehmet

Üye
Isteyenlerie bende yardimci olabilirrim

• Beğen
Tepkiler: vatanperver

varmı_yokmu

Üye
Marketten indirin güncelleme geldi

ziyanahhas

Üye
Arkadaşlar markete uygulama güncellemesi gelmiş doğru ama yinede kurduktan sonra sesli araması aktif olan birisinin araması gerekiyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
gmd daha güncelleme gelmemiş ama ben apk sini kurdum etkin değil

ziyanahhas

Üye
Apk yı kurduysan sesli araması aktif olan birisinin sizi araması gerekiyor. İsterseniz pm atarak yada mailime telefon no göndererek sizi aramamı isteyebilirsiniz.

-Oruc

-Oruc

Üye
biri beni ararmı acaba