Whatsapp saçmalığı

Sponsorlu Bağlantılar

xennon

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp saçmalığı
Lumia 625 cihazımda 8.1 yüklü. Uzun bir süredir sıkıntısız kullandığım program birden hiçbir bildirimi iletmemeye başladı uygulamaya girmeden gelen mesajı göremiyorum şuan telefonu fırlatıp parçalamama az kaldı sildim yeniden yükledim hiçbir değişiklik yok bu ne saçma iştir arkadaş androidin gözünü seveyim lütfen yardımcı olun :(

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Aynı sorun bende de var tüm uygulamalarda böyle bir çözüm bulamadım biri bizi aydınlatsa iyi olurdur .

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

xennon

Üye
    Konu Sahibi
birde arkadaşlar bildirimler + eylemlerde whatsapp gözükmüyor sizde gözüküyor mu? facebook gözüküyor onun mesajları geliyor.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Microsoft şu 8.1 işinde yanlış yaptı böyle herkese üyelik verip kurdurmayacaktı. Ön izleme sürümü olan bir sürümü kurup yok bura çalışmıyor yok şurada sıkıntı çıktı demek kadar saçma bir şey göremiyorum. Arkadaşım kurduğun şey ön izleme sürümü her türlü sıkıntı başına gelebilir sen uygulama geliştiricisiysen lafım yok ama değilsen kurmamalıydın 8.1 'i.

• Beğen
Tepkiler: magrur

xennon

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft şu 8.1 işinde yanlış yaptı böyle herkese üyelik verip kurdurmayacaktı. Ön izleme sürümü olan bir sürümü kurup yok bura çalışmıyor yok şurada sıkıntı çıktı demek kadar saçma bir şey göremiyorum. Arkadaşım kurduğun şey ön izleme sürümü her türlü sıkıntı başına gelebilir sen uygulama geliştiricisiysen lafım yok ama değilsen kurmamalıydın 8.1 'i.
iyide ilk kurduğumda canavar gibi çalışıyordu. 8.1 kurduk diye kullanmayalım o zaman hiç telefonu o zaman bu mudur?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
2 gündür buna forumda çözüm arıyorum.malesef bulamadım.canavar gibiydi ne olduysa şimdi hiç bir program sadece whatsap değil bildirimleri yok

darkmaster

darkmaster

Üye
pil tasarrufuna girin oradan whatsapp ı bulun dokunup içine girin bildirimleri izin verildi olarak düzeltin, ayarlardaki bildirimler ekranınıza da gelecektir o zaman.

• Beğen
Tepkiler: PROH4CK1
PROH4CK1

PROH4CK1

Üye
Doğru

Güvercin ile gönderildi.

csll

csll

Üye
Bende lumia 625 kullanıyorum aynı sorun oldu zaten whatsapptan çıkarken yazı çıkıyordu bana bildirimlerde sorun var cihazı yeniden başlatın diye yeniden başlattım düzeldi 2 haftadır tıkır tıkır çalışıyor bildirimler

csll

csll

Üye
Bu arada her sinirlenişinizde androidi övmeyi bırakın artık ;)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Belledede Sorun Var Güncelleştirmeden Sonra Cihaz Sapıttı Eskisinede Dönsem Sürüm Eski Diyecek Yenisini Bekliyorum Bakalım

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye

xennon

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada her sinirlenişinizde androidi övmeyi bırakın artık ;)

kusura bakmayın ama 3 yıllık eski galaxy mini telefonumda bir kere yaşamadığım sorunla wp'de 6 aydır boğuşuyorsam ben android'i överim ;)

• Beğen
Tepkiler: dany92
csll

csll

Üye
kusura bakmayın ama 3 yıllık eski galaxy mini telefonumda bir kere yaşamadığım sorunla wp'de 6 aydır boğuşuyorsam ben android'i överim ;)

O zaman kusura bakmada almasaydın wpli bir cihaz 1 senedir wp kullanıyorum 2 senede android kullandım wpden memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım güncellemelerin gecikmesi dışında kaldı ki androidde de bu gecikmeler oluyor ;)

xennon

Üye
    Konu Sahibi
O zaman kusura bakmada almasaydın wpli bir cihaz 1 senedir wp kullanıyorum 2 senede android kullandım wpden memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım güncellemelerin gecikmesi dışında kaldı ki androidde de bu gecikmeler oluyor ;)

tamam gelişir dedik nokia'nın hatrına ama dalga geçiyor adamlar resmen ben telefona düşman değilim memnunum fakat uygulama geliştiricilerin umrunda değil wp bu rahatsız ediyor beni.

nonamex

Üye
Benim oda arkadaşım çıktığı günden beri Lumia 920 kullanıyor.

Whatsapp'ın bir kere bile doğru düzgün çalıştığını görmedik. Denemek için mesaj atıyorum, ne bildirim var ne bir şey. 1 saate kadar gecikiyor her seferinde. Ana ekrana ekli, bütün bildirim ayarları açık, şarj tasarrufunda falan değil cihaz. Ona rağmen yine sorunlu.

Bildirim sisteminin düzgün çalıştığını iddia eden muhtemelen bundan önce Symbian falan kullanıyordu herhalde, başka bir izahı olamaz.

• Beğen
Tepkiler: dany92
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla benim 8.1 yüklü L920 de Faceden olsun whatsapp den olsun bildirimler geliyor.hatta whatsapp den az önce gönderim yapıp gönderim aldım.

nonamex

Üye
Valla benim 8.1 yüklü L920 de Faceden olsun whatsapp den olsun bildirimler geliyor.hatta whatsapp den az önce gönderim yapıp gönderim aldım.

8.1'de eğer gerçekten bir düzeltme yaptılarsa 8.1 dışında diyeyim o zaman.

GDR3 + Black yüklü cihazda, her güncelleme fos çıktı şimdiye kadar bildirim sorunuyla ilgili.Şu an iki cihazda elimde.

Galaxy S3'ten yazılan mesaj > Lumia'da herhangi bir hareket yok.
Lumia 920'den yazılan mesaj > Galaxy S3'te saniyesinde bildirim var.

csll

csll

Üye
8.1'de eğer gerçekten bir düzeltme yaptılarsa 8.1 dışında diyeyim o zaman.

GDR3 + Black yüklü cihazda, her güncelleme fos çıktı şimdiye kadar bildirim sorunuyla ilgili.Şu an iki cihazda elimde.

Galaxy S3'ten yazılan mesaj > Lumia'da herhangi bir hareket yok.
Lumia 920'den yazılan mesaj > Galaxy S3'te saniyesinde bildirim var.

Benim telefonum ve çevremde wp kullananların telefonları şu ana kadar hiç bildirim hatası yaşatmadı sizin arkadaşınız kimse sadece cihazı açıp kapatmayı biliyorsa ondan l920 elinde harcanıyordur

Hesap makinası ile gönderildi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt