WhatsApp, Mesajları Silme Özelliğine Nihayet Kavuşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp, Mesajları Silme Özelliğine Nihayet Kavuşuyor
WhatsApp, uzun zamandır heyecanla beklenen yeni özelliğine nihayet kavuşuyor. Kullanıcılar, artık gönderdikleri mesajları silebilecekler.



Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun zamandır heyecanla beklenen yeni bir özelliğe daha kavuşuyor. Bu özellik, Mesajları gönderdikten sonra silmeye olanak sağlayacak. WhatsApp mesaj silme özelliğine erişmek için sil butonuna tıklayarak basılı tutmanız yeterli olacak.



Ardından, silinecek mesajın herkes için mi yoksa sadece kendiniz için kaldırılacağını seçebilir ya da seçme işlemini iptal edebilirisiniz.

Bir mesajı silerken "Herkes için sil" seçeneğini seçerseniz, mesajlar alıcıların sohbet penceresinden de silinecek, yerine sizin mesaj pencerenizde "Bu mesajı sildiniz" ve diğerleri için "Bu mesaj silindi" olarak değiştirilecektir.

Bu noktada belirtmemizde gereken bir kaç husus daha var. Öncelikle bir mesajı silenilmrniz için gönderi zamanından itibaren 7 dakikanın geçmemiş olması gerekiyor. Yani bir mesajı gönderdikten 7 dakika sonra artık silemezsiniz. İkinci olarak ise silinecek mesajın, alıcı tarafındsn görüntülenmiş olması gerekiyor. Ve son olarak, bir mesajın herkes için silinmesi işlemi başarılı olmasa da bunun için bir bildirim alamayacaksınız.

Bu arada, bu özelliği kullanabilmeniz için mesajı gönderdiğiniz kişinin de bu özelliği destekleyen sürüme güncellenmiş bir uygulamayı kullanıyor olması gerekiyor. Özellik şu anda yeni duyuruldu ve kullanıma sunulmaya başladı. Bu nedenle uygulama mağazasında güncelleme kontrolü yaparak en son sürüm WhatsApp uygulamasını kullandığınızdan emin olun. WhatsApp'ın Windows Phone, Android ve İOS uygulamalarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
WhatsApp, Mesajları Silme Özelliğine Nihayet Kavuşuyor
 


Üst Alt