Teşekkürler

Var oraya google drivedan nasil indirilecegi ile ilgili anlatim koydum...Plus PRO 6.40D,C google driverda onizleme yok diyor indirilecek baglanti yok...
Arkadadisim demin ne anlattim ben ? 6.35D uzerine yapildigi icin guncelleme oyle yapiliyor.Iste yukluyorum 6.35d yaziyor
Hayir. Sadece fixlendigi zaman ozellik kullanılabilir.Çevrimdışı iken son görülmeleri görememe 3 sürümdür devam ediyor acaba buna bi çare var mıdır ? :/
Google playden orjinalini indir tekrqr kur 6.40C yiBen napcam
Ilgilenecek bisi yok krda dediklerimi yapsaydiniz yapardiniz drive yeni surume gecti ondan ile diyor masaustu sitesi iste deyin olur...
Konu sahibi ilgilenirse makbule geçer.

Ilgilenecek bisi yok krda dediklerimi yapsaydiniz yapardiniz drive yeni surume gecti ondan ile diyor masaustu sitesi iste deyin olur...
Masaustu sitesi istemeden ;
Masaüstü sitesi istedikten sonra ;
Bende oluyor ve aciliyor sorun bende gozukmedigi icin yapcak biseyim yok test de ettim. Tekrar denemeni rica ediyorum. Mutlu gunler sizinle olsun![]()
Kusra bakma kardeşim. Format atmıştım ben telefona, ayarlar falan yapılıydı. Hemen bastığımda indirirdim. Tekrardan bu ayarı yapmayı unutmuşum. Teşekkürler.O.d herkes bole hatalar yapabilir.Kusra bakma kardeşim. Format atmıştım ben telefona, ayarlar falan yapılıydı. Hemen bastığımda indirirdim. Tekrardan bu ayarı yapmayı unutmuşum. Teşekkürler.