Uygulama What'sapp Kullanım sürem Bitti.Sınırsız Yapabilirmiyim yardımınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
What'sapp Kullanım sürem Bitti.Sınırsız Yapabilirmiyim yardımınızı bekliyorum
sorunu başlıkta belirttim yardımcı olursanız sevinirim

esokmen

esokmen

Üye
Daha oncede acilmisti bu konu. Kardesim ssanirim mumkun degil.

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya uff mecbur satın mı alcam

furkey

Üye
kredi kartın varsa ya da bulabiliyorsan al kardeşim parasını hakeden bir uygulama sonuçta. Aman dikkat et kredi kartım yok deme buralarda çakal, milletin açığını arayan çok direk laf yağmuruna tutarlar :)

mcanbal4

mcanbal4

Üye
benim 12 gün kalmıştı rom değiştirdim yeni whatsapp yükledim 1 sene daha geldi her rom değiştirişimde 1 sene oluyor :)

noloveonlygame

noloveonlygame

Üye
Romla alakasi yok whatsapp in diye biliyorum romla alakali olsa telefon numarani niye istesin? Bence sen farkli bi numarayi vermissindir

furkey

Üye
Romla alakasi yok whatsapp in diye biliyorum romla alakali olsa telefon numarani niye istesin? Bence sen farkli bi numarayi vermissindir

yok arada şansa 1 sene daha verdiği oluyor. Forumda var öyle verdikleri :)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
benim 12 gün kalmıştı rom değiştirdim yeni whatsapp yükledim 1 sene daha geldi her rom değiştirişimde 1 sene oluyor :)
Nasıl oluyor benim bildiğim o sim kart üzerinden kuruluyor ve süre sim karttan hesaplanıyor.

Heroata

Heroata

Üye
Rom deistr ^_^

esokmen

esokmen

Üye
Romla uzaktan yakindan ilgisi yok

dolorex68

dolorex68

Üye
Bende sürekli rom değiştiririm ama whatsapp ın kalan süre de bi değişiklik olmuyo bencede rom ile bi alakası yok

mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
MessageMe yükle dostum

esokmen

esokmen

Üye
Kardesim basimdan gecen birseyi anlatayim; bir ay evvel galaxy wonderima android 4.0.4 yukledim. Sarz sikintisi falan derken orjinal flashlamak istedim. Hata aldim falan filan en sonunda ayarladim. Telefona rom attim ve tam bak 17 gun vardi suresinin dolmasina. Yeni romdan sonra uygulamalari indirdim yukledim. Ve tam 1 yil hizmetiniz kaldi sonra parali yaziyor.

-Emre

-Emre

Üye
kardeşim bu programın fiyati ne kadar? Bir yıl bir dolar. verdiği hizmet karşısında bu kadar ufak bi miktar istemesi bi mucize. azıcık destek olsakya? bu adamlar parayi nerden kazanacak? ondan sonra niye androide uygulamalar geç çıkıyor? yazık... Bu kadar belesci olmayın..

• Beğen
Tepkiler: .caner.
mardok

mardok

Üye
1 doların da açgözlülüğünü yapmayın ayıp adamlar verdikleri hizmet yanında çok çok cüzi bir miktar istiyor ki her kurşunu hakeden bir uygulama

o vermeye kıyamadığın 1 dolarla ne sen zengin olursun ne de whatsapp yaptığın çok ayıp birşey

emreolol

Üye
ver gitsin 1 dolar ya

yoyofurkan

Üye
neden whatsapp birsürü alternatifi var skype nimbuzz tango bunlar varken neden whatsapp ne özelliği var bu programın skype gibi sesli görüşme yaptırabiliyormu

Turan

Turan

Üye
Benim bi sene daha var bi 3 yil dha satin alayim :-)

devilspath

devilspath

Üye
neden whatsapp birsürü alternatifi var skype nimbuzz tango bunlar varken neden whatsapp ne özelliği var bu programın skype gibi sesli görüşme yaptırabiliyormu

whatsapp sadece mesajlasmak icin.. skype konusturuyor dogru ama skype kontor ucretli ve daha pahali!

AHKE

AHKE

Üye
adamda belki kredi kartı flan yoktur onun icin sinirsiz yapmak istiodur

Üst Alt