Telefon Tavsiyesi Wawe & Wawe2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoss

hoss

Üye
benim arkamdan yorum yapsalar ne olur umurumdamı sanıyorsun ,yorum yapanda bi kac kişi onlarıda biliyoruz kim olduklarını ,bırak artık bu çoçukca lafları uzamasını istemiyorsan düzgün konusacaksın delikanlı gibi
 


cehili

cehili

Üye
Yorumsuz ...
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Wawe 2 de badanın en son sürümü kullanılır widgetler falan daha kalitelidir 1 e göre android daha iyidir yanlız :yuru
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
wave daha iyi
 
silver021

silver021

Üye
wave ve wave 2 nin ekran çözünürlükleri ayni 480*800 o yüzden ekranlarina laf edenlerin öncelikle bu kistaslari bir dûşünmeleri gerek. ben wave 2 ninde ekranini gördüm. arka back light işik panelleri konulmuş güneşli günlerde biraz yansima yapar ancak bu onun kalitesiz bir ekran oldugu anlamina gelmez. wave 1 kullaniorum ancak wave 2 yede laf etmek yanlis çünkü ikisinin arasinda hiç fark yok.
 
pRime.

pRime.

Üye
Karşılaştırcam diye bu kadar niye kastınız ki?
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
wave 2 kullanıyorum wave 1 hiç deneme şansım olmadı bu nedenle ekran kaliteleri hakkında yorum yapanlara verecek cevabım yok.. Yalnız şunu rahatlıkla söyleyebilirim wave 2 nin ekranı şu anda piyasadaki hemen hemen tüm tlf lara taş çıkartır hatta abartarak söylüyorum birçok laptop tan daha kaliteli ekranı var.. HD lcd tv lerin çoğunda bu kadar kaliteli canlı net görüntü yok film seyrederken.. Ben aynı filmi hem wave2 den hem de laptoptan seyrediyorum inanın laptopu tekmeleyip atıyorum bir kenara görüntü bir tlf da bu kadar mı canlı ve net olur hayran olmamak elde değil.. Ayrıca wave 1 e göre daha büyük olması da benim için avantaj.. Super amoled olması beni etkilemiyor ... Diğer yönlerden her iki tlf arasında avantaj dezavantaj varmı bilemiyorum.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazan herkese teşekkürler.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam wawe2 tercih ederim. Güzel gözüküyor. Görsellik önemli sonuçta.:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt