w910i w810 i ? y0rumlarınızı beklıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadlu chadu

Üye
gecen gün w910i aldım ve coook memnunum 3g sine kadar var ve zoom yok diyenler yanlış duymuslar zoom var ve kamerası da güzel özellikle ses kalitesi müthiş bi telefon.Tasarımı da harika...w810 benm kuzenimde vardı hiç de o kadar iyi degil 1 sene kullandı sonra baskasına verdi bence kesinlikle w910i!!!!

2323kaan2323

Üye
Arkadaşlar w810i nin şu avantajı var
Kamera neden net?: Çünkü 2mp olmasına rağman Cyber Shot denen özelliği ile 3.2 mp kafa tutacak bir özelliğe sahip.
Cyber Shot (açılımı): Cyber Shot görüntü netleştirme özelliğidir yanlız w910i ide Cyber Shot özelliği bulunmamakta.

w910i nin ise şu avantajı var
Müzik kalitesi çok fazla.Kulaklık ile dinlendiğinde kendinizi bir anda müziğin içindeymiş gibi hissedersiniz.Özellikler arkadaşların yorumlarında belittikleri gibi ekran boyutu 240x320 olduğundan birçok program ve jar dosyalarını keyifle kullanırsınız ;)

ckmehmet

Üye
arkadaslar ben w910 i bulmıyorm...:(sivas ta sıfır ı yok..:aglanereden buluruz..

kratos-094

Üye
w910 cok iyi bir telefon salla degistir ekran yan veya dikey gibi bircok ozellik var ama ben n79 ile w910i arasinda kaldim .......sizce hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...