w910i w810 i ? y0rumlarınızı beklıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merttiyan1

Üye
    Konu Sahibi
w910i w810 i ? y0rumlarınızı beklıyorum
Arkadaslar w910imi Yoksa w810 imi w910i nin eksileri nedir artıları nedir YOrumlarınızı beklıyorum sımdıden Cok tessekkurler:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar benım ııcn cok onemli kimse yoqmu :S

pilnet

pilnet

Üye
ben w810i kullanıorum ve gayet memnunum özellikle kamerası müthiş ... w910i nin radyosu yokmuş die duydum :D

yakan

Üye
2008 Yılının Cep Telefonu Sony Ericsson W910

Barcelona’da GSM Birliği (GSMA) tarafından düzenlenen 13. Dünya Mobil Ödülleri’nde Yılın Cep Telefonu seçilen Sony Ericsson Walkman® telefon W910, kişiselleştirilebilir fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Gelişmiş müzik dinleme ve paylaşım özellikleriyle Sony Ericsson Walkman® ürün grubundaki en göze çarpan modellerden biri olarak kendini gösteriyor.
Herkesin müziğini kendine özgü, bambaşka yöntemlerle dinleyebilmesi için tasarlanan Sony Ericsson W910’daki gelişmiş SensMe™ fonksiyonuyla müzik arşivleri sadece sanatçı ya da albüm isimlerine göre değil, şarkının ritmine göre; “mutlu, üzgün, hızlı ve yavaş” olarak sıralanabiliyor.
Sony Ericsson W910 “Shake Control” özelliği ile şarkılar arasında özgürce geçiş yapılabildiği gibi “ani” ve “ufak” hareketlerle bir şarkıdan diğerine yumuşak atlamalar yapılabiliyor. Telefon ileri-geri sallandığında ise kullanıcı, rasgele bir çalma listesi oluşturma ayrıcalığına kavuşuyor.
“Medya Yöneticisi”, W910’un kullanıcılarına sunduğu bir diğer yeni özellik. Bu özellik, bütün kişisel “müzik, fotoğraf ve video” medya dosyalarını, telefona atmadan önce organize etmeye yarıyor. Son derece basit olan bu ara yüzle kullanıcılar, bilgisayarlarındaki seçilmiş medya dokümanlarını çabucak seçip, çok daha az yer tutan, farklı formatlarla telefonlarına yükleyebiliyorlar.
SensMe™ müzik dosyalarını Walkman® telefon ile yönetmek için geliştirilen en yenilikçi özelliklerden biri olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kişisel müzik koleksiyonu içerisindeki her şarkı, kendine özgü görsel bir içerik ile dikey ya da yatay olarak sıralanabiliyor. Bu şekilde; şarkının ritmine göre kendi ruh haliyle örtüşen çalma listeleri kolayca yaratılabiliyor. Geleneksel müzik arşivlemelerine yeni bir alternatif oluşturan SensMe™, müzikle hayata adapte olma noktasında müzikseverlere yeni bir yol açıyor. Bu şekilde binlerce şarkılık müzik arşivi arasında kaybolmamak artık mümkün.
Shake Control ile telefon ileri sallanınca bir sonraki, geri sallanınca da bir önceki şarkıyı çalmaya başlıyor. Şarkı listesinde rasgele geçişler yapmak içinse telefonu ileri-geri sallamak yetiyor! Şayet telefonun üzerindeki tuşlara kullanarak şarkı geçişleri yapmaktan sıkılan kullanıcılar için, W910 iyi bir seçim.
Sony Ericsson Walkman® telefon W910 ile gelen yeni “Medya Göstericisi”, tüm medya dosyalarını tek bir merkezden kolayca yönetmeyi sağlıyor. Yeni medya oynatıcısı ile müzik, video ve diğer dokümanlara telefondaki tek bir ikon üzerinden ulaşılabiliyor.
Bir oda dolusu albüm ya da binlerce şarkı, 1GB Memory Stick Micro™ ile gelen W910’a depolanabiliyor. İhtiyaç duyulduğunda telefonun hafızası Memory Stick Micro™ kartlarıyla artırabiliyor. Stereo Bluetooth™ HBH-DS220 kulaklık, kullanıcıya telefonda çalan müziği kristal netliğinde dinleme imkânı veriyor. İstenirse W910, mini MDS-65 masa standına bağlanıp, kablolara dolanmadan özgürce dinlenebiliyor.
Geniş ekranı ve gelişmiş özellikleriyle yeni Walkman® çalar W910, izlemek, oynamak ve dinlemek gibi çoklu temel medya fonksiyonlarının tümünü tek bir merkezde topluyor.
Sony Ericsson Walkman® telefon W910 1GB’lık Memory Stick Micro™ (M2) hediyesiyle birlikte satıştadır.

ben w810i kullanıorum ve gayet memnunum özellikle kamerası müthiş ... w910i nin radyosu yokmuş die duydum :D

Arkadaşım yanlış duymuşsun radyosu var ve gayet güzel güçlü bir çekimi var, bir ara 6500 slide kullandım radyosunun çekimi berbattı.. ekranı süper kaliteli, w910 tam bir karizmadır..:oke:

bydesign

Üye

Karşılaştırabilrsin ben karşılaştırdım w810i daha avantajlı :)

öfarukz

öfarukz

Üye
bende w810i kullanıyorum tüm özellikleriyle harika bi telefon:)

crescentt

crescentt

Üye
ben ikisinide araştırdım benden sana tavsiye kamera için istiyosan w810i derim flaş gibi daha çok özelliği var flaş ve bir kaç tane özelleği eksik w910i nin ama ekran kalitesi büyüklüğü ve iç özellikleri diyosanda hertürlü yönden w910i daha iyi çok fazla özelliği var ve görüntüler çok iyi oyun oynarken bile teli sağa sola doğru oynat oyundaki top vb. şeylerde o yöne gidiyo birazdaha modern ve yenilikçi bi telefondur w910i ama fiyat yönünden w810i daha iyi ben bukadar şey biliyorum ve bende w810i kullanıyoum param olsa w910i alırdım değişiklik ve yeni şeyler görmek için :D

drivenn

Üye
ilk telefonum w810 du ardından w910 aldım w810a bakacak olursak kamerası oldukça iyi makro çekimleri süper müzik kalitesi 1 numara diyebilirim sadece ekranı biraz küçük w910 un ise kamerası w810 kadar iyi değil flash ve autofocus yok kulaklıkla müzik kalitesi her ikisinde de aynı. W910 da walkman 3 sürümü yüklü ve müzikçaları oldukça hoş ve ayrıntılı artı olarak ekranı büyük ve çok iyi ve de oldukça karizma bir görünüşü var ayrıca diğer özellikleri de (sense me, shake kontrol) hesaba katarsak w910 derim foto kalitesi dışında pişman olmazsın.

crescentt

crescentt

Üye
birde duyduğum kadarı ile zoom yok muş drivenn sen kulladığına göre bilirsin doğrumu bu yani zoom yokmu telde çünkü bende w810i kullanıyorum ve w910i almak istiyorum ve kamerada benim için pek önemli değil arada kullanıyorum camerayı ama genede okadar para vereceksem bazı özelliklerinde olması gerekir 2 mp bi kamerası olan telefonun zoom yoksa çok ayıp etmiş olurlar yani :D bi cvp atarsan sevinirim ztn w810i dede flaş hiç kullanmıyorum foto çekerken yani o önemli değil ama zoom olmalı bence yoksa almam çünkü :(

Marchegiani

Marchegiani

Üye
1.W910i:w910i,değişik ve güzel özellikleri olan bir telefon.onun dışında kamerası ve walkmanı w810i yada w880i ile aynı...Fiyat:(mart aylarında)400-450 TL civarı...

2.W880i:w880i,zarifliğiyle ve inceliğiyle cok guzel bir telefon.Paslanmaz celik oldugu için cok sert bir sekilde fırlatsanız bile birşey olmuyor ancak içine bir damla su kaçsın;hemen telefon bozuluyor..w910i ile w810i icin bu gecerli değil..

3.W810i:Bu telefon kamerada tek kelimeyle mükemmel.Sesi de bir numara.Aslında sesde bu uc telefonda aynı ancak kamerada W810i ağır basıyor.Sağlamlık olarak ise kotu.Ben telefonlarıma iyi bakarım.w810i yi ilk kez gecen gun dusurdum ve altındaki W semvolu dustu..

Sonuc olarak w880i daha iyi bence ama hassas kullanmanız gerekir...

--------------- Ekleme ---------------

optık zoomu yok sanki w910i nin ..

gurkan__252

Üye
Bu konuyu açmak bile gereksiz yanlış anlama lütfen saygısızlıktan değil sadece ikisi birbirine uymayacak 2 telefon.

W810 db2010 bir telefon.
Tüm sistem Main tarafından yönetilir ve ellemek istersen sağlam bir bilgi ister.
Yazı türü mevcut değildir.
Sistem iconlarıyla istediğin gibi oynayabilirsin çoğu yönden avantajlı ama bu avantaj sadece sistemin basitliindendir.
176x220 bir ekranı var.

W910 ise
Shake it
Sens me
240x320 ekran formatı
2.4" ekran boyutu
DB3150 (a2) sisteme sahip
Telefonunda bişeyleri değiştirmek sitersen w810 dan daha koaly yaparsın bu sistemde main in hakimliği db2010 a göre oldukça az.
Flashı olmayışı bir eksiklik ama kamera kullanmakta oldukça iyiyim dersen hiç bir sorun çıkartmaz sana.

Tavsiyem kesinlikle w910 dan yanadır.

Dünmeye bile gerek yok.
Bence hiç düşünme bile direkt w910 al :)

crescentt

crescentt

Üye
bende w910i almaktan yanayım ztn w810i den çok mumlunum ama ekranı küçük onun haricinde değil w910i n95 8gb gelse bence geçemez ne derler her güzelin bi kusuru olur w810i ninde kusur bence ekranı diye düşünüyorum çünkü bu güne kadar içine ne attıysam aldı ve açtı hiç böyle bi telim olmamıştı ama ekran beni yiyip bitiriyo çok küçük gibime geliyo ama sony dende vaz geçmek istemiyorum eğer biliyosanız daha büyük ekranlı ve kaliteli gösteren bi telefon ama sony olcak :D modeli yazarsanız sevninirim tabi gene bu fiyatlar aralığında yoksa bende bulurum :D

gurkan__252

Üye
bende w910i almaktan yanayım ztn w810i den çok mumlunum ama ekranı küçük onun haricinde değil w910i n95 8gb gelse bence geçemez ne derler her güzelin bi kusuru olur w810i ninde kusur bence ekranı diye düşünüyorum çünkü bu güne kadar içine ne attıysam aldı ve açtı hiç böyle bi telim olmamıştı ama ekran beni yiyip bitiriyo çok küçük gibime geliyo ama sony dende vaz geçmek istemiyorum eğer biliyosanız daha büyük ekranlı ve kaliteli gösteren bi telefon ama sony olcak :D modeli yazarsanız sevninirim tabi gene bu fiyatlar aralığında yoksa bende bulurum :D

m600 - p1 - w950 - w960 sana se nin en büyük ekranlı telefonları :D

crescentt

crescentt

Üye
m600 - p1 - w950 - w960 sana se nin en büyük ekranlı telefonları :D

dediğin telefonlar birbirinden güzeller ama fiyatları w910i ile aynı mı veya yakın mı şimdi tam bakamadım fiyat araştırması fln yapamadım dediğin telefonlarda ama hepside çok iyi duruyor ve 400 tl olacagını veya ondan biraz daha fazla olcağını sanmıyorum bence verdikerlinin hepsi 500-600-700 tl arası dır diye düşünüyorum ama benim tahminim belki daha düşük olabilir ki bunları gözden geçiricem sağol yani hepsinin fiyat larını fln özelliklerini bakıcam

gurkan__252

Üye
dediğin telefonlar birbirinden güzeller ama fiyatları w910i ile aynı mı veya yakın mı şimdi tam bakamadım fiyat araştırması fln yapamadım dediğin telefonlarda ama hepside çok iyi duruyor ve 400 tl olacagını veya ondan biraz daha fazla olcağını sanmıyorum bence verdikerlinin hepsi 500-600-700 tl arası dır diye düşünüyorum ama benim tahminim belki daha düşük olabilir ki bunları gözden geçiricem sağol yani hepsinin fiyat larını fln özelliklerini bakıcam

M600 ü 400-450 ye bulabilirsin bu telefon yeni bir telefon değil ondan bu kadar ucuz.
P1 i 700-750 ye bulabilirsin belki daha ucuza
w950 en son hatırladığım fiyatı 500 civarıydı ama 500 den azda olabilir 500 den fazlada ama 550 yi geçmez
w960 tahminen 800-900 civarıdır ama onun hakkında ne desem yalan olur onun fiyatı hakkında pek bilgim yok :)

NOT: M600i ve W950i de kamera bulunmuyor :)

_-Eemoder_-

_-Eemoder_-

Üye
ben sony erıcsson W810i kullanıyorum gayet memnunum ama bir süre sonra telefün artık sapıtmaya başlıyo müzikleri almıyo oyunları açmıyo resimleri göstermiyo ama şu özelliği süper müzik kalitesi sanki dinlediğin sanatçıyı stüdyo da canlı dinliyomuş gibi bence iyi bir telefon ama uzun süre kullanılmaz...

drivenn

Üye
crescentt w910da zoom var ama 2mp çekim yaparken zoom yapmıyor bir alt çözünürlüğe alınca yani 640*480 çözünürlükte zoom yapıyor

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
hiç düşünmeden w910 al.bende w700i var.bunu satıp w910 alcam.çok hoşuma gitti.karizma telefon ve muhteşem özellikleri var.hem de nokyalara göre daha ucuz(hemde o özellik)

SlashGun

SlashGun

Üye
Ben telefonda işletim sistemine önem veririm
Kardeşim .. Bu da Sony Ericssonun bence en önemli eksiği.
Sadece Java kullanmak sıkıcı gelirdi sanırım.
Yeni telefon aldım SE G705 Herşey güzeLdi ama SeS yoktu telde
Camerasıda dandik biraz.Yani N73 ü ona kıyasladığım zaman ciddi farklar var
Beni telin 3 kısmı ilgilendiriyor zahti :)
SeS , Camera , İşletim Sistemi

serkangs01

Üye
tartışmasız w910i

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
w910i nin sadece sesi az çıkıyo kardeş onunda çözümü war haporler satıyolar alıyosun takıyosun sonra istedigin telle kapış :D kamerasıda flaş olmamasına ragmen muhteşem çekiyor ekran desen süper tawsiyem w910i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...