merttiyan1
Üye
ben w810i kullanıorum ve gayet memnunum özellikle kamerası müthiş ... w910i nin radyosu yokmuş die duydum![]()

bi cvp atarsan sevinirim ztn w810i dede flaş hiç kullanmıyorum foto çekerken yani o önemli değil ama zoom olmalı bence yoksa almam çünkü 
mart aylarında)400-450 TL civarı...
modeli yazarsanız sevninirim tabi gene bu fiyatlar aralığında yoksa bende bulurum 
bende w910i almaktan yanayım ztn w810i den çok mumlunum ama ekranı küçük onun haricinde değil w910i n95 8gb gelse bence geçemez ne derler her güzelin bi kusuru olur w810i ninde kusur bence ekranı diye düşünüyorum çünkü bu güne kadar içine ne attıysam aldı ve açtı hiç böyle bi telim olmamıştı ama ekran beni yiyip bitiriyo çok küçük gibime geliyo ama sony dende vaz geçmek istemiyorum eğer biliyosanız daha büyük ekranlı ve kaliteli gösteren bi telefon ama sony olcakmodeli yazarsanız sevninirim tabi gene bu fiyatlar aralığında yoksa bende bulurum
![]()

m600 - p1 - w950 - w960 sana se nin en büyük ekranlı telefonları![]()
dediğin telefonlar birbirinden güzeller ama fiyatları w910i ile aynı mı veya yakın mı şimdi tam bakamadım fiyat araştırması fln yapamadım dediğin telefonlarda ama hepside çok iyi duruyor ve 400 tl olacagını veya ondan biraz daha fazla olcağını sanmıyorum bence verdikerlinin hepsi 500-600-700 tl arası dır diye düşünüyorum ama benim tahminim belki daha düşük olabilir ki bunları gözden geçiricem sağol yani hepsinin fiyat larını fln özelliklerini bakıcam