blacktalon
Üye
4.7"one nin ekranı kaç inç ? ekran sıkıntı değil ekrana alışılır da diğer özellikelri işte sorun..
4.7"one nin ekranı kaç inç ? ekran sıkıntı değil ekrana alışılır da diğer özellikelri işte sorun..
bende kararsızım.. Blutooth ve görüntülü konuşma ayrıyeten de ekran büyüklüğü..itici geliyor
Benim iPhone'um olmadığı için pek bilmiyorum. Başka yöntem var mı_?
Eskiden duyduğuma göre Jailbreak ile bluetooth için çözüm vardı artık yok mu?
Benim bütçem böyle olsa 2 telefon arasında kalırdım birisi htc one birisi de iphone 5 olurdu.
HTC one incelemenizi öneririm.
Pardon hocam bu aralar htc one kafayı taktığım için konuyu okurken takas olayını atlamış olmalıyım.Var. bknz: pp25
Var.
Yalnız yeni telefon alınmıyor. Elinde zaten G2 var. iPhone 5 ile takas etsem mi, diye düşünüyor. Ayrıca G2'de Snap800, One'da Snap600 mevcut.

Yapmayav.. peki bluetooth a herhangi bir çözüm yok mu ? bulunamadı mı acaba ? ekran sorun değil aslın da alışabilirim diye düşünüyorum. tamam 4.4 e geçeceğiz ama daha ilk etapta lg burada üşengeç davranıp 4.3 ü optimize etmedi telefona. 1-2 yıl sonra ya korkuyorum tüm desteğini kesmesin g2 ye ..![]()
Hocam şimdi geçmezsem 2-3 ay sonra zaten g3 çıkacak böyle olunca da g2 nin fiyatı otomatikmen gerileyecek. O zaman da başa baş iphone ile takas yapabileceğimi zannetmiyorum. Telefonu root ladım ama rom olayını hiç ama hiç anlamıyorum.telefonda degisiklikler yapayim diye kurcalamaya zamanin yada istegin yoksa iphone al guncellemen gelsin cebinde sik ve az yer kaplayan telefonun olsun. android kisisellestirme ozgurlugu sunsa da root-rom islerine bulasmadiktan sonra her turlu sıkıcı gelecektir zamanla. bari uzun sure goturecek bi telefon olsun. iphone derim. ama telefonun da yeni simdilik degistirmeye gerek yok gibi iphone'a gonlun kayar da alirsan hayirli olsun
işte bu çok güzel bir haber oldu... peki ön kamera ile 3G üzerin den görüntülü konuşmaya herhangi bir çözüm bulundu mu ?Jailbreak yaparsan telefona istediğin herşeyi yaptırabilirsin bluetooth felan herşey kullanılıo, bluetooth programı airblue sharing
Hocam şimdi geçmezsem 2-3 ay sonra zaten g3 çıkacak böyle olunca da g2 nin fiyatı otomatikmen gerileyecek. O zaman da başa baş iphone ile takas yapabileceğimi zannetmiyorum. Telefonu root ladım ama rom olayını hiç ama hiç anlamıyorum.
Evet yeterli ama korkum şu yönde. Şu an telefon da ortalama boş ram hep 400 ila 500 mb arasın da gidip geliyor. telefonun daha ilk ayları ve bu iler de gittikçe kabarırsa bilmeiyorum ne olacak. 2GB Ram dan 400 kalması bence şimdilik kritik.Rom yükleyince durum çok farklı olmayacak. G2deki stock rom da şuan için yeterli zaten.
Hocam şimdi geçmezsem 2-3 ay sonra zaten g3 çıkacak böyle olunca da g2 nin fiyatı otomatikmen gerileyecek. O zaman da başa baş iphone ile takas yapabileceğimi zannetmiyorum. Telefonu root ladım ama rom olayını hiç ama hiç anlamıyorum.
işte bu çok güzel bir haber oldu... peki ön kamera ile 3G üzerin den görüntülü konuşmaya herhangi bir çözüm bulundu mu ?
Googlede araştırdım ama elde tutulur bir sonuç bulamadım. 3g üzerinden sadece ios telefonlar ile görüşme yapılabiliyor diye okudum en son.. inşAllah dediğiniz gibi vardır. eğer olsaydı hiç düşünmeden hemen alırdım ..Ön kamerayla görüntülü konuşmayı kullanmadığım için bilemiycem ama telefona hertürlü erişim sağlandığına göre mutlaka 3g görüşmeyle ilgili bi eklenti vardır
Googlede araştırdım ama elde tutulur bir sonuç bulamadım. 3g üzerinden sadece ios telefonlar ile görüşme yapılabiliyor diye okudum en son.. inşAllah dediğiniz gibi vardır. eğer olsaydı hiç düşünmeden hemen alırdım ..

Gurbetteeym. Memleket ile görüntülü görüşmem gerek. Ailem skypten vs anlamadıkları için evet o kadar önemliBu kadar önemli mi bu görüntülü görüşme?![]()

Gurbetteeym. Memleket ile görüntülü görüşmem gerek. Ailem skypten vs anlamadıkları için evet o kadar önemli![]()

Haklısın ama daha net paketi vs ile mi uğraşacaklar. Böylesi daha kolay.Anladım, bence skype'ı öğret. Hem daha ucuz olur.![]()
onu bırakalım da iphone de öyle bir şansımız yok mu acaba ..3G Üzerinden diyorum kardeşim. İnternet üzerinden zaten yapılır..Bende note 3 var arkadaşımda İphone 5s var tango üzerinden çok rahat görüntülü görüşme yapıyoruz sen hangi 3g sorunundan bahsediyosun anlamadım![]()
sky veya hangouts ne işe yarıyor tam olarak ?Her iki cihazıda kullanan biri olarak kesinlikle bazı arkadaşlarında önerdiği gibi çözüm sky yada Hangouts