vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar burdan bole programlari veriyorsunuz millet size guveniyo telefonlar hasar goruyo ne youtobe ve facebook daki vidiolar aciliyo nede bu sayfalar aciliyo kendi baska sayfaya gonlendririyo
sen yenisin galiba..denemediğim programı vermem canım..beceremediysen yapacak birşeyim yok..

moscow89

Üye
teskkurler

ibrahimer51

Üye
emeğe saygı teşekkürler..

ErraynN_

ErraynN_

Üye
çok güzel program eline saglık

flawless

Üye
açıklarmısın bende yapamadım

gokhanuca

Üye
teşekkürler kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2613 kişi indirmiş herkese teşekkür ederim arkadaşlar..

etoool

Üye
arkadaşım alaa güzel vermişsin tşkler ama bunda sadece yabancı videoları açıyo ve asıl sorun bence bu değil yani 5800 ben google.video izliyorum bunun dışında mesela facebooktaki videoları izlemek istiyorum bunları izlemiyom yani bu youtube gibi bişey milleti bilemem ama bana lazım olan şey açtığım sitelerdeki videoları izlemek yada oyun oynamak gibi yinede saol tşk ettim kolay gelsin bu konudada yardımcı olursan sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım alaa güzel vermişsin tşkler ama bunda sadece yabancı videoları açıyo ve asıl sorun bence bu değil yani 5800 ben google.video izliyorum bunun dışında mesela facebooktaki videoları izlemek istiyorum bunları izlemiyom yani bu youtube gibi bişey milleti bilemem ama bana lazım olan şey açtığım sitelerdeki videoları izlemek yada oyun oynamak gibi yinede saol tşk ettim kolay gelsin bu konudada yardımcı olursan sevinirim
kardeşim bu program bütün sitelerdeki videoları tarayıp buluyor..diğer sitelerdeki videoları seyretmen için flash lite 3.1 i yüklemen yada güncellemen gerekir..

cobber

Üye
bunu telefona nasıl kuruyoruz,detaylı anlatırsanız sevinirim. neticede benim gibi yeni öğrenen arkadaşlar var.

cobber

Üye
hocam ne işe yarıyor bu sertifika? ben telefona dün garmin kurdum mesela sertifika falan istemedi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam ne işe yarıyor bu sertifika? ben telefona dün garmin kurdum mesela sertifika falan istemedi?
bazı programlarda gerekmeyebilir ama yükleyeceğin çoğu programda sertifika isteyecek..Nokia son sürümlerde yabancı yazılımları telefona yükletmiyor onun için kendine telefonun için o programları yüklemen için sertifika alman gerekiyor..ilerde her program yüklerken karşına çıkacak bir defa al kurtul..

cobber

Üye
öncelikle sabırla cevap yazdığın için teşekkür ederim.
benim asıl merak ettiğim şey şu: kurmak istediğimiz programı (paylaşılan herhangi birprogram) telefonun neresine kuruyoruz,neresine kopyalıyoruz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle sabırla cevap yazdığın için teşekkür ederim.
benim asıl merak ettiğim şey şu: kurmak istediğimiz programı (paylaşılan herhangi birprogram) telefonun neresine kuruyoruz,neresine kopyalıyoruz?
kurmak istediğin programı hafıza kartına at...telefondan hafıza kartına ulaştığında programın üzerine gel ve tıkla o yüklemeye başlar pc deki gibi sana nereye kurmak istediğini soracaktır sende hafıza kartını seç kurulur..

cobber

Üye
peki kaldırmak istersem programı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki kaldırmak istersem programı?
programlar uygulamalara kurulur uygulamalarda iken aşağıda seçenekleri açarsın düzeleye basarsın başka bir ekran açılır sonra kaldırmak istediğin programın üzerine gelirsin ve kaldırırsın yada ayarlarda uygulama yöneticisine girersin yüklü uygulamaları açarsın ordan kaldırırsın..

cobber

Üye
hocam verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim. bana ve birçok yeni öğrenen arkadaşa yardımcı olduğuna inanıyorum. ayın elemanı olmayı hakediyosun doğrusu :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim. bana ve birçok yeni öğrenen arkadaşa yardımcı olduğuna inanıyorum. ayın elemanı olmayı hakediyosun doğrusu :)
ayın elemanı değil canım ayın üyesi..sağol...

Üst Alt