vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

cerdar83

cerdar83

Üye
Allah Allah yaw kalitelisini oynatanı siz bulun bizde onunla seyredelim..şimdilik elimizdeki bu bununla idare edeceğiz..

İdare Ediyoruz Zaten Teşekkür De Ediyoruz Ama Bunları Da Yazacağız ki Milletin Bir Fikri olsun!!!:@

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim uzatma sende kaliteli videoyu oynatan pro bul onu kullanalım hadi iyi bayramlar..

eses262626

Üye
teşekkürler..............:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese iyi bayramlar..iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

erkan_sengun

erkan_sengun

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sğlık

:yuru

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol dostum...

dostteam

Üye
5800da bir sorun war Wideolar calsYOr ancak acmıyor

casper237

Üye
TŞK

mardinli3570

mardinli3570

Üye
ben lınkı goremedim nerde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada konunun hemen altında sarı vtap.sis yazıyor onu indireceksin..

macman

macman

Üye
emeğine sağlık

trkmennn

Üye
emeğine sağlık çok aradım bu programı ama kardeş bu program sadece kendi sitesindeki videoları açıyor.face de nası video açacam bu programı kullanarak anlamadım:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim bu program aradığın videoları bütün video sitelerinde tarayarak buluyor..

nuphtis

Üye
Öncelikle teşekkürler dostum. Az önce indirdim 5800 xpressmusic'e güncellemesini yaptım ve bütün video sitelerini sorunsuz gösteriyor. En güzel tarafıda tek aramayla bütün video sitelerinin sonuçlarını getirmesi. Bence bu olay çözülmüştür...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler dostum. Az önce indirdim 5800 xpressmusic'e güncellemesini yaptım ve bütün video sitelerini sorunsuz gösteriyor. En güzel tarafıda tek aramayla bütün video sitelerinin sonuçlarını getirmesi. Bence bu olay çözülmüştür...
ah bunu herkes görse be kardeşim..

resmigenc

resmigenc

Üye
Paylaşımın için saol teşkkürler

karatekid

Üye
telefonu alalı 6 ay oldu bu programı daha yeni buldum eğer çalışırsa sana dua edicem Eyvallah

resmigenc

resmigenc

Üye
güzel paylaşım eline sağlık teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar..yalnız 1200 kişi indirmiş teşekkür eden 10 küsür kişi bir teşekkürü çok görmeyelim..

birisi2

Üye
harika bir program bu ben 5800 express music te kullanıyorum sorunsuz videoları açıyor

Üst Alt