Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)
Sponsorlu Bağlantılar
maldelen
Üye
aranan kan buLunmus eLine sagLIk nadir,
kurarken ''program teLefona uygun degiL yinede kuruLsunmu?'' diyor
kuruLsun arkadasLar gayet uygun..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullan kardeşim...
Kral Turk
Üye
Teşekkürler kardeş.5800 siparişi verdik gelir gelmez deneyeceğim
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
5800 alan baya olmuş..desenize bana baya iş düşecek..hayırlı olsun kardeş..
Arkadaşlar forumda bu konuda baya bir istek var..Hatta büyük bir problem haline gelmiş durumda..aslında sorunun çözümü basitmiş..aşağıda vereceğim programı indirin telefonunuza kurun..kurunca programı açın sizden güncellemenizi isteyecek güncelleyin ve youtube ve diğer sitelerden rahatlıkla videoları seyredin..bizzat denedim sorunsuz çalışıyor..daha önceden verilmiş ama os 9.4 kategorisinde olmayınca kimse bulamıyor..İyi günlerde kullanın.. Sekizyüz küsür kişi indirmiş teşekkür eden 9..Bir teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar..
teşekkür ederm kardeşim süper bişey bu kurdum çalıştı. süper yaa
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..
pisom
Üye
paylaşım için saol süper bi program
prideofsin
Üye
ergtergedgdg
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
herkese teşekkür ediyorum..
nctyts
Üye
bunu 5800da kullanıpta youtube videolarını izleyen var mı? ben izleyemedim. flash litede yükledim ama açmıyo. başka bişey daha mı yüklücez, 5800da youtube izleyen varsa allah rızası için yardım etsin...
ergundeniz
Üye
aslan kardesm allah razi olsun
losloco
Üye
emeğe saygı..teşekkürler.güzel paylaşım...
Progressivity
Üye
bende bi deneyeyim bakalım sonucu bildiririm pro için teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
wlan üzerinden internet bağlantısı gerçekleştiremiyor sanırım :S
harslan76
Üye
arkadaslar burdan bole programlari veriyorsunuz millet size guveniyo telefonlar hasar goruyo ne youtobe ve facebook daki vidiolar aciliyo nede bu sayfalar aciliyo kendi baska sayfaya gonlendririyo