Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

atabey444

Üye

indigo90

Üye
bu hız olayı kullandığımız modemdende kaynaklanır diye düşünüyorum çünkü bn sony ericsson telefonda edgeyle indirirken 25 30 kb hızda indiriyodu şu an vodafonun çıkarmış olduğu vodem kullanıyorum edgede indirme hızı 11 13 kb hızlarında

indigo90

Üye
şuan benm hızda düşük szin dediğiniz gibi 11 12 kb la indiriyo ama pingler hızlı olduğu için sayfaları dolaşmaya yetiyo

deliahme

deliahme

Üye
hacilar hizda 1 düşüş olduğu kesin ben idm ile 16.3 kb ile indiriyordum şimdi 11.5 ve civarı oluyor önceden 3g de hız sabitti hiç değişmiyordu şimdi 1 artiyor 1 iniyor

b_cakir78

b_cakir78

Üye
lgkg300

lgkg300

Üye
Bende de hız 4 gündür düşük. internet download manager ile en fazla saniyede 18kb/sec görüyorum ve bu hızda kalmıyor hız 5-7 kb/sec kadar düşüyor. genel olarak indirme hızım 13 kb ile 10 kb arasında değişiyor. Hatırlarsanız önceden hız 30kb ile 25kb arasında değişiyordu çok nadir 15kb nin altına düşerdi. bazen deli gibi hız 50kb/sec kadar çıkardı.

Yorumlardan da anlaşılacağı üzere cepnet hızı kesinlikle düşmüştür ve bu hız düşümü %50 nin üstünde. bakalım inşaallah böyle kalmaz.

nejdet can

nejdet can

Üye
sınırsız olması çok iyi ama bazan yavaşlığından beni illet ediyor...

kpln04

kpln04

Üye
hız düşümü yaşayanlar (bende bunlardanım) acaba dns değiştirdiniz mi yasaklı siteler için benimki şu an öyle otomatik yapıp sonucu tekrar yazarım

lgkg300

lgkg300

Üye
Sanırım vodafone hızı sabitledi artık. hiz saniyede 20 kb (download hızı - flashget ile) nin üstüne çıkmıyor:nono:

indigo90

Üye
hızlandırma olyında bir gelişme varmı arkadaşlar

aryscat

aryscat

Üye
pc de indirme harici sorun yok... indirme kanser ediyor... msn de görüntülü sohbet yaptım bugün :) sorun yok...

.ad.ad.ad.ad

Üye
Ben bunla metin2 oynaya bilirmiyim oynaya bilirsem süper olur

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Ben bunla metin2 oynaya bilirmiyim oynaya bilirsem süper olur

GSM ile metin2 oynayamazsın çünkü ping çok yüksek.Yani acayip lag olur.Sen adama vurana kadar adam seni çoktan öldürmüş olur.Ama telefonu 3g umts modunda kullanırsan ping değeri daha düşük olabilir ve bulunduğun yer istanbul falansa sanırım oynanabilir.

abcd17

abcd17

Üye
Ben 3G sayesinde 4 tane silkroad char açabiliyorum ping çok düşük lag hiç yok diyebilirim :kop:

lgkg300

lgkg300

Üye
sadece download hızı düştü galiba msn de görüntülü konuşabiliyoruz ayrıca yerli ve yabancı fm kanallarını rahatlıkla dinleyebiliyoruz. sanırım sadece download da sıkıntı var

harock

harock

Üye
Metin2 yi kendim denedim diyorum 2G de pvp açıyor türk de karakter ekranından sonra atıyor n73 de denedim sorun yok gayet güzel oynanıyoR

bayramagdaci

Üye
----atek59--- Arkadaşım ben de telefonu modem olarak kullanıyorum. Bugün sim kartı vodafone logolu olanla değiştirdim yani 3G girmek için. Benim hızda hiçbir değişiklik olmadı. Senin imzanda 3G ile 2.22, edge ile 0.26 yazıyor. Telefonum 6233... 3G si var vodafone nun sitesin den de 3G'yi Açtırdım. 3636'ya 3G yazıp yolladım ne cevap geldi ne de 3G ile giriyorum. şebeke ayarını da UMTS yaptım. Anlıyacağın hiçbir değişiklik olmadı benim hız 0.12

kardeş aynı sorun bende de var müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda aynı hatta 2g var ya hani normal girdiğimiz o daha hızlı:s yok böyle bi şey hattm vodofone

atek59

Üye
----atek59--- Arkadaşım ben de telefonu modem olarak kullanıyorum. Bugün sim kartı vodafone logolu olanla değiştirdim yani 3G girmek için. Benim hızda hiçbir değişiklik olmadı. Senin imzanda 3G ile 2.22, edge ile 0.26 yazıyor. Telefonum 6233... 3G si var vodafone nun sitesin den de 3G'yi Açtırdım. 3636'ya 3G yazıp yolladım ne cevap geldi ne de 3G ile giriyorum. şebeke ayarını da UMTS yaptım. Anlıyacağın hiçbir değişiklik olmadı benim hız 0.12

kardeş aynı sorun bende de var müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda aynı hatta 2g var ya hani normal girdiğimiz o daha hızlı:s yok böyle bi şey hattm vodofone

öncelikle şunu belirteyim ben o testi yaptığımda vodafone 3g usb modem kullanıyordum şuanda da usb modem kullanıyorum o 2.22 hızı vodamnet ile yakaladım yani adil kullanım kotası dolmadan..

byman63

byman63

Üye
Arkadaşlar bu sabah aylık cepneti başlattım aradan üç dört saat geçmesine rağmen hala aktif olmamış. Müşteri hizmetlerini aradım yarım saat içinde aktif olur ddi. Iki üç saat geçti hala bişey yok. Bi bilginiz var mı acaba?

kpln04

kpln04

Üye
Ya beyler son bir aydan beridir hiçbir şey indiremedim eskiden edge ile 25 kb ile indirme yapıyordum şimdi ise edge ile google bile zor açılıyor indirme edgede 5 kb 3G de 15 kb nolcak halimiz şimdi biz artmasını beklerken daha da düşürdüler

Üst Alt