Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Geceleri gprs düzgün bir hale geliyor.3g ise her zaman 96k hızında yani 15 kb/sn. Bu hız daha öncede dediğim gibi telefonlar için yeterlidir.Bilgisayar tarifesi değil cepnet.Ve hız artışı yapacaklarını sanmıyorum.Çünkü anladığım kadarıyla bu tarife vodafone Türkiye nin yaptığı bişey değil.Diğer ülkelerin vodafone sitelerine girerseniz cep için net tarifesini görürsünüz.Hız artışı yapmak demek 3g yi daha pahalı tarifelerle kullananları kaybetmek veya onların hızını dolaylı olarak düşürmek demektir.Vodafone hız artışı yapmaz.Hele hele ayda 8 liraya verdiği bir tarifeye kesinlikle yapmaz.

spirito

Üye
şu an bile millet cepnet için vodafona geçimiş bulunmakta. (bende sırf bu yüzden geçtim)

+++ benim bunu alma sebebim online oyun oynamaktır ping çok düşük oldğu için online oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.

++ bişeymi indirceksiniz ?

saatlik vodemnet paketi alın 100 mb 1 saat için 0,99 tl ye .

aslında vodafone Turkcell e göre kat ve kat daha karlı ama yinede 100 mb de geçerseniz hız 120kbps düşüyor .

srooyunu

Üye
birakin ya pcye para buluonuzda netemi bulamionuz ? 96 kbs net :haha:

hector1745

Üye
ben kullaniyorum cok guzel.

baby

Üye
aylıkcepneti nasıl iptal ediyoruz acaba?..

wewewe1

Üye
kardeş aylık paket 8 lira

2345234512

Üye
bende vodofone cepnet kullanıyorum ama cok yavas nasıl hızlandırabılirim acil cvp ??? lütfenn :( :ağlarım:

domangini

Üye
arkadaşlar son 2 gün hariç süperdi ama 2 gündür inanılmaz bir hız düşüşü var bende 1-3kb indirim yapıyor acaba sizdede ölemi??

nurcuuuu

Üye
arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum acil???????nt de satılan greentech sim kart okuyucuyla cepnetli vodafone sim kartı takıp internete bağlanamazmı.bu aleti kullananlar lütfen bu konuda yardımcı olabilirlermi.??????

ishak18

ishak18

Üye
lgkg300

lgkg300

Üye
* Arkadaşlar vodafone bu tarifeyi çıkardığından beri hızda herhangi bir değişiklik yapmamıştır ne edge de ne de 3g de...
* evet bu cepnet tarifesi telefonlar içindir ve hızı da telefonlar için uygundur. nitekim cepneti telde kullandığınız zaman hız düşüklüğünü hissetmezsiniz bile..

* Piyasada internet hızlandırıcı programlar var ( çevirmeli bağlantı için) indirin o programları bir deneyin ...

* Akşamları özellikle gece saat 24:00 den sonra hız artmaktadır nerden biliyorsunuz diye sorarsanız bizzat kullanıyorum ve şahid oldum.

* Sizde nasıl bilmiyorum ama benim hız 30 ile 20 kb/sec arasında değişmektedir. bazen 40kb ye kadar anlık çıkabiliyor. (3g de hız sabittir)

atabey444

Üye
eğer ping değeri yüksek olsaydı bu hız düşümünün bir sorundan kaynaklandığını söyleyebilirdim ama malesef ping değerleri normal hız düşürülmüş.max. 86 kbp/s görüyorum artık çok kötü oldu böyle sanırım ttnet yine zengin olacak.vodafone eşekliğine doymasın ne güzel tutturmuş gidiyordu. artık bir sayfayı açarken donmalar hatta kopmalar yaşıyorum.280 kbp/s günleri özlicem :(

atabey444

Üye
bi tek bendemi sorun var yoksa herkesinmi hızında bi düşüş var ben eskiden saniyede 30 - 35 kb indiriyoken şimdi 11 kb

DiscoveryX

Üye
bi tek bendemi sorun var yoksa herkesinmi hızında bi düşüş var ben eskiden saniyede 30 - 35 kb indiriyoken şimdi 11 kb

Yok dostum bende de durum aynı . Ama yinede internette gezinmeye yetiyor.

Barbo2

Barbo2

Üye
halamı vodafon kullanıyonuz yaa amma kekliyo vodo ya bu hızla video izlenmiyo bıkere nasıl 3g bu 3mgbt nerde 96 kps nerde yazık etmeyin kendinize turkcell alemin kralı

karanlıktaki

Üye
Arkadaşlar mesajı cepnet tarifesi üzerinden internete bağlanıp yazıyorum. Adil kullanım kotası dolasıya kadar bile hız 115.2 kb/s nin üzerine çıkmadı ve bu hız sabit. edge 380 kb/s hızını destekliyor ama demekki vodafone edgeyi desteklemiyor. 4 kb ile sayfa açmaya çalışıyoruz. Opera kullanın arkadaşlar. Turbo özelliğini aktif hale getirirseniz sayfaları iki üç kat sıkıştırarak daha hızlı açıyor. Ben operanın cache belleğinide en üst sınır olan 400 mb yaptım. Sürekli aynı siteleri geziniyorsanız bellekten sayfaları dahada hızlı yüzlüyor. Ama değişik bir site açacaksanız biraz beklemeyi göze alacaksınız.

indigo90

Üye
arkadadaşlar bn vodem e160e modem aldım modeme takılı olan üstünde telsim yazan sim kartı çıktı pin kodu istiyo bu ne işe yarıyo tam olarak yardımcı olursanız sevinirim

paradox07

paradox07

Üye

kardeş sen yine iyisin 11kb ile.ben download yaparken 5-6kb'lara duşüyor.

Üst Alt