ya ben bişey soracam bende telefon kendi kendine tl düşüyor bazen telefon şarjdayken ve hiçbişey yapmıyoken bir mesaj geliyor ve kullanım:97 sn 10sn vs. ücretlendirme : 40kr falan yazıyor bazende cepnetle telefonu pcye bağlayıp internete girerken aynı şekilde telefona böyle bir bildirim gelip kontör düşüyor yaklaşık 4tl düştü bu şekilde hattımdan herhangi bir vodafone servisinede üye değilim acaba bu sorun cepnettenmi kaynaklı birde bnm şuan kullandığım numaraya gelen aramaları başka bir ave hattına aktardım acaba aveayı kullanan kişi herhangi bi şekilde bnm kontörlerimi kullanabilirmi yada bu aktarma ücretlimi ? yardımlar için şimdiden teşekkürler
benim tel edge ile baglanıyordu son iki gundur baglanmıyor niye boyle oldu![]()

Bu aralar vodafone'da sorun var normaldir. Dünde benim hız limitimi düşürmediler.3g ile sınırsız bağlandım![]()

herkese merhaba cepnet paketimi 16.08.2010 da kullanmaya başladım.ilk 10 gün sadece edge/gprs seçeneğini aktif edip kullandım.100 mb geçeli bayağı oldu.sonra vodafone programından 3g seçeneğini işaretleyip bu şekilde kullanmaya başladım ve hızım aşağıdaki gibi oldu.acaba bu şekilde kullandığım için faturam ağır gelir mi.hız 100 mb geçtikten sonra 96 kb değil.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

beyler edge ve 3g diosunuz kafam karıştı biraz alltan alın pek anlamam bu işlerden
şimdi bende n97 var
günlük paket aldım
opera mobile ile bağlanıcam nete
3 seçenek çıkıyor
wlan ara
internet'vodafone internet'
wap servisleri 'vodafone wap'
şimdi wlan kablosuz net onu anladımda diğerleri ne
ben 3g ye aboneyim 3g hangisi oluor edge hangisi oluor bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
100 mb kota sadece 3g ile girince düşüyor olabilir.Ama yinede müşteri hizmetlerini ara bence.![]()