Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

androad

Üye
arkadaşlar çaktırmayın vodafone 96 kbps diyor ama hızı 128 kbps de sınırlıyor.Yoksa speedtest te 0.09 mbit alırdık şuan 128 ile sınırladıgından 0.12,0.13 alabiliyoruz 3g den.Teşekkürler vodafone ^^

DiscoveryX

Üye
Geçinmek için zaten canımızın çıktığı şu günlerde kabaca bir hesap yaptım ;

3 aydır vodafone cepnet kullanıyorum ; 3*8 = 24 tl ...
TTnet i ve telefon hattını kapatmamış olsaydım 60*3=180 tl ödeyecektim .

180-24 = 156 tl cebime kalmış oldu . Benim için büyük para . Vodafone'den her kimler buna sebep oldu ve bu hizmeti bize sundu ise binkere Allah razı olsun.

smmmay

Üye
merhaba bu konuyu 75 sayfa boyunca okudum.ama şu soruma cevap bulamadım.bende vodem aldım.şimdiye kadar 250 mb paketi kullanıyordum.cepnetle vodemin kullanıldığını öğrenince bu ay paketimi aylık 8 tl olan cepnet olarak değiştirdim.ama kullandığım hat faturalı.vodemle kullanırken yapmam gereken ayar var mı?birde faturalaı kullanıpta 8 tl den fazla ödeyen oldu mu teşekkürler.

abcd17

abcd17

Üye
merhaba bu konuyu 75 sayfa boyunca okudum.ama şu soruma cevap bulamadım.bende vodem aldım.şimdiye kadar 250 mb paketi kullanıyordum.cepnetle vodemin kullanıldığını öğrenince bu ay paketimi aylık 8 tl olan cepnet olarak değiştirdim.ama kullandığım hat faturalı.vodemle kullanırken yapmam gereken ayar var mı?birde faturalaı kullanıpta 8 tl den fazla ödeyen oldu mu teşekkürler.

Merhaba kardeşim,

Öncelikler Faturaya ek ücret yanısyabilir...
Neden yansıyabilir diye sorarsan baze vodafone kontor olarak düşüm yapabiliyor(Daha önceden çok yapıyordu,şu sıralar yok denecek kadar az durumda)

Ama yinede sözü bu konuyu daha yakından takip eden arkadaşlarıma bırakıyorum...:oke:

lgkg300

lgkg300

Üye

aylık cepnet kullanan faturali hat sahibi arkadaşlar var. Şimdiye kadar ek bir ücret faturalarına yansımadı.

Faturasız hat sahiplerinden bazen + Tl ler düşümü oluyordu malum önceki yorumlarda okumuşsunuz. müşteri hizmetleri ile irtibata geçip tekrar düşen Tl leri alabiliyorduk. Eğer yine düşüm olacaksa Faturali hatta nasıl iade olur net bir fikrim yok.
Sana tavsiyem pakete abone olmadan önce müşteri hizmetlerini araman. Ve Olası ek ücret yansıması halinde bunun iadesi nasıl olacaktır? Bilgisine sahip olman. (tahminime göre bir sonraki ayda telafisi olacaktır)

| Hayırlı ramazanlar...

kpln04

kpln04

Üye
:biggrin:sınırsız vodafone cepnet 7.99 tl (100mb adil kullanım-96 kbps)

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Sende aylık yap 8 lira ver o zaman. Sms le görüşeceğine faceden ebuddyden fringsden nimbuzzdan görüşürsün. Hey Allahım yahu.

ihlass

ihlass

Üye
teşekkürler bilgi için. Acaba diyorum bir günde 100mb dan fazla gidermi pc arkalı internete girilirse???

domangini

Üye
selam trident w-t9 telefonla acaba nasıl gircem pcye bagladıkda bunun programsız halledemezmiyz acaba pc suite ve samsun pc studio gibi programları var fakat tridentin yok programsız giriş olabilirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

abcd17

abcd17

Üye
Trident Telefonu at çöpe internet için birşeye yaramaz,

O telefonlarla anca şarkı ve tv izlemek ideal :oke:

kenan759

Üye
Internet icin samsun bu yaziyi bile tel den yaziyom

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Aylıkta bu 100mb. sınırını nereden çıkarıyorsunuz yaa? 4aylık kullanıcıyım.. Kullandığım data bazen günde 150mb.a kadar çıkıyor, böyle bi sınır olsaydı şuan kontörüm olmazdı :D :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aylıkta bu 100mb. sınırını nereden çıkarıyorsunuz yaa? 4aylık kullanıcıyım.. Kullandığım data bazen günde 150mb.a kadar çıkıyor, böyle bi sınır olsaydı şuan kontörüm olmazdı :D :D
yanılmıyosam 100mb dan sonra bağlantı hızı düşüyor sadece:D

abcd17

abcd17

Üye
yanılmıyosam 100mb dan sonra bağlantı hızı düşüyor sadece:D

Evet,
Aynen öyle :ehe

Bağlantı hızımızı 96 kbps ye sabitliyorlar

Ama hız 128 kbps seyrediyor hep :d:

Ben Şuan Silkroad Oynuyorum,internet 2 günden beri açık zehir gibi pc :aha:

Tek sorun video geç dolması o kadarda olsun artık değil mi ? :islik
:bye2:

smmmay

Üye
bu akşam vodafone internet sitesinden baktığımda faturalı hattıma 9tl olarak ücret yansıdığını gördüm.vodemi 2g olarak ayarlayıp o şekilde giriyorum.forumdan birisi bu şekilde kullanımın 100 mb tan sonrada değişmediğini yazmış.kullanım sürem yaklaşık 10 gün olacak.ilerleyengünlerde faturlı kullanacaklar için ücretin atıp artmadığını yazarım.iyi geceler.

Paul da Legend

Paul da Legend

Üye
Herkese merhaba! Aylık paket kullanıcısıyım, telefonu bilgisayara bağlayarak interneti bilgisayar üzerinde kullanıyorum. Biraz fikir versin diye şunları söyleyebilirim;

100 Mb sınır dolana kadar gayet hızlı dosya indirme ve sayfa yüklemesi var, 7.2 Mbps hakkını veriyor. (Sinyal gücüne göre değişir.)
Ancak 100 Mb sınırını hemen aştığım için önemli olan bundan sonrası.
Bağlantı hızı sınırı geçseniz de 96 Kbps kadar yavaş olmuyor, 1 Gb'a yaklaştığım halde en azından benim açımdan öyle.
Nokia 5800 XM telefonu üzerinden bilgisayara bağladığımda, bağlantı anındaki hız 460.8 Kbps olarak gösteriliyor.
Bu hız ile ortalama sayfa yükleme süresi 1 Mbps ADSL Modem süresinden birkaç saniye fazla oluyor.
Sayfa yükleme sırasındaki veri aktarımı saniyede ortalama 5-10 Kb.
Ancak yüklediğiniz sayfa büyük boyutlu resimlerden oluşuyorsa bu süre bir hayli artabilir.
ile dosya indirme hızı ortalama saniyede 30 Kb, torrent kullanmıyorsanız yada çok büyük dosyalar indirmiyorsanız yeterli sayılabilecek bir hız.
Ancak dosya indirirken bir yandan da sayfa açmak isterseniz, başında dakikalarca bekleyebilirsiniz, hatta açamayabilirsiniz.
Çok nadir de olsa indirmek istediğim dosyalar 4 Kb boyutta tamamlanmadan yarıda kalabiliyor.
Video izlemek de çok zor, bu yüzden izlemek istediğim videoyu indirerek izliyorum, sürekli arabelleğe almasını beklemekten daha iyi oluyor.

Gördüğünüz gibi bilgisayarda kullanım pek de iç açıcı değil, ancak "Ben sadece MSN ve Facebook kullanırım, haber, bilgi ve paylaşım sitelerini de ziyaret ederim ama YouTube tarzı sitelerle pek işim olmaz, dosya da indirmem." diyorsanız cepnet paketleti ADSL'e bile rakip olabilir. Sadece cep telefonu üzerinde kullanıldığı takdirde de sınırı aşmak pek kolay olmasa gerek, aşılsa bile sonrasındaki hız hücresel telefonlar için fazlasıyla yeterli olacaktır.
:oke:

indigo90

Üye
abiler bnde sony ericsson var cepnet ile pc den internete nasıl bağlanabilirim yardımcı olabilirmisinz

harock

harock

Üye
Konu açılmıştı arama yap bulursun ;)

kthy43

Üye
Samsun g600 de bağlanmayı denedim başarılı olmadı.pc studio programınyla sürekli hatalar oluşuyor.Samsungda sorunsuz nasıl kullanırız arkadaşlar.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ya ben bişey soracam bende telefon kendi kendine tl düşüyor bazen telefon şarjdayken ve hiçbişey yapmıyoken bir mesaj geliyor ve kullanım:97 sn 10sn vs. ücretlendirme : 40kr falan yazıyor bazende cepnetle telefonu pcye bağlayıp internete girerken aynı şekilde telefona böyle bir bildirim gelip kontör düşüyor yaklaşık 4tl düştü bu şekilde hattımdan herhangi bir vodafone servisinede üye değilim acaba bu sorun cepnettenmi kaynaklı birde bnm şuan kullandığım numaraya gelen aramaları başka bir ave hattına aktardım acaba aveayı kullanan kişi herhangi bi şekilde bnm kontörlerimi kullanabilirmi yada bu aktarma ücretlimi ? yardımlar için şimdiden teşekkürler

Üst Alt