Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

atabey444

Üye
gene manyaklaşmaya başladı bu vodafon 3636 ya çekilen mesajlarda 40 kuruş düşürüyor. hani ücretsizdi.neyse buda başımın gözümün sadakası olsun. trcele gitmesinde vodafona gitsin arkadaş

punisher123

punisher123

Üye
:D evt ya bende nereye gitti diyorm kontörler,neyse size bi yöntem diyim;gece yarısından biraz önce günlük cepnet alın,hiç kullanmayın gece yarısından 1 dk önce bişeyler indirmöeye başlayın ama hız 40kbyi geçmesin,gece yarısını geçtikten sonrada tahminimce bağlantı kesilene kadar hızınız düşmüyor:D elinde vodemi olanlar yapabilir download için iyi bi yöntem ama 50 kuruşunuz gitcek:)

virtue28

virtue28

Üye

Dün ilk bağlantımı bende kurdum ve bu sonucu aldım. Sizce nasılbu hız ? İlk bağlantıda 2-3 defa bağlantı koptu ama suan ikinci denememde sorun yaşamadım. Telefonum N78 ve ekranda 3,5G ibaresi oluyor. web sayfalarını cok rahat acabiyorum, adslden pek farkını gormedim, video da denemedim malum kotayı hemen doldurmayayım.

Hız düşümünden sonra ne kadar olacak merak ediyorum. Msn ve facebook a uğrastırmadan girsem yeterli.

Birde kota programı lazım henuz bulamadım :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Bu da şimdi yağtıgım test. Yukarıda msjı yazdıkdan sonra bağlantı yeniden koptu. anlam verebilmiş değilim. pc suite programından bağlantıyı yenile yapınca tekrar duzeliyor. :(

ishak18

ishak18

Üye
bütün kontorlerim düştü mail attım ne zaman geri verirler :off:

ahmetkb

Üye
paketiniz yoksa GÜNLÜK maksimum 5 TL dıyor orayı ıyı okuyun sonra faturanız çoşmasın

Ben aylık cepnet ıcın gecıyorum vodafone. 96 kbps sınırsız cep ıcın bence yeterlı

Bir zamanlar nelerle ugrasırdık bılgısyardan :D

9.600k 14.400 k

eskıyı yasamıs ve zamanı olan avrsa asagıdakılerı okuyup eskıye gıtsın :

abcd17

abcd17

Üye
Arkadaşlar 96 kbps Hızla Online Oyun oynanır mı ?:naughty:
Deneyen Varmı Knight Online,Silkroad,Metin 2 vs :d:

Arkadaşlar N70 İle bu kadar hıza ulaştım sizin bağlantınıza göre düşük mü ?

punisher123

punisher123

Üye
valla ben 384 kbps ile cod4 oynadım,96 kbps ilede hawx ı multipalyer oynadm,tavsiye etmem uçuk pingler yüzünden 1 saniye bi yerdeyken diğer saniye başka yerde olabiliyosunuz:D

abcd17

abcd17

Üye
valla ben 384 kbps ile cod4 oynadım,96 kbps ilede hawx ı multipalyer oynadm,tavsiye etmem uçuk pingler yüzünden 1 saniye bi yerdeyken diğer saniye başka yerde olabiliyosunuz:D

Ben yinede şansımı deneyeyim. :bilmm:naughty:

AngelG

Üye
Arkadaşlar 96 kbps Hızla Online Oyun oynanır mı ?:naughty:
Deneyen Varmı Knight Online,Silkroad,Metin 2 vs :d:

Arkadaşlar N70 İle bu kadar hıza ulaştım sizin bağlantınıza göre düşük mü ?

Ben knight online oynayabiliyorum.... tek sorun yarim saatte bağlantımın sürekli kopması CAN SIKIYOR!!!... bi ara düzeltmişlerdi... yine aynı... 30 dk bir bağlanıyorum tekrardan...

punisher123

punisher123

Üye
beyler benm hızım gene arttı eskiye döndü,neden olduğuna dair tahmini olan varmı:D şuan 3mbps de download yapıyorm süper ya inş paketm bitene kadar düşmez geri:D

abcd17

abcd17

Üye
beyler benm hızım gene arttı eskiye döndü,neden olduğuna dair tahmini olan varmı:D şuan 3mbps de download yapıyorm süper ya inş paketm bitene kadar düşmez geri:D

sen iyisin hadi benim halim harap saniyede 16 kb download :bilmm:kop:

punisher123

punisher123

Üye
ya benim netle ilk tanışmam çok geç oldu,tanıştktan bi iki ay sonra 8mbit olayı çıktı fln,o hızlarda download yapan biriydm,adsl kapandıktan sonra bu kampanya çıktı hmn aldm telefondan bağlandm ama hız benm gibi birinde kalp çarpıntısı yapıyordu:D gittim bide vodem aldm şimdi rahatm ya,bu arada aranızda hiç hızı düşmeyen olmuyormu başka ?,bitek bendemi var bu eşek şansı 2 aydr:D

abcd17

abcd17

Üye
ya benim netle ilk tanışmam çok geç oldu,tanıştktan bi iki ay sonra 8mbit olayı çıktı fln,o hızlarda download yapan biriydm,adsl kapandıktan sonra bu kampanya çıktı hmn aldm telefondan bağlandm ama hız benm gibi birinde kalp çarpıntısı yapıyordu:D gittim bide vodem aldm şimdi rahatm ya,bu arada aranızda hiç hızı düşmeyen olmuyormu başka ?,bitek bendemi var bu eşek şansı 2 aydr:D

:d: ya ben 3g ye açıyorun 16 kb geçmiyor edgeye geçiyorum 35 kb kadar çıkıyor ama pingler 1400 lerde çok geç açılıyor sayfa ama 3g de hız 16 kb olmasına rağmen ping düşük olduğundan sanki 35 kb gibi :oke::ehe

punisher123

punisher123

Üye
3g yawaşta olsa mümkün olduğunca hep 3g kullanırım; 3gde hoparlörün yanına gelsende ses çıkartmaz edgede dıt dıt ötüp durur:D,3g daha stabil edgeye göre,pinglerde 3g çok daha iyi durumda,3gde netteyken telefonda konuşabilirsin msj atabilirsin hiç bir kısıtlama yok daha ne olsun:)

abcd17

abcd17

Üye
3g yawaşta olsa mümkün olduğunca hep 3g kullanırım; 3gde hoparlörün yanına gelsende ses çıkartmaz edgede dıt dıt ötüp durur:D,3g daha stabil edgeye göre,pinglerde 3g çok daha iyi durumda,3gde netteyken telefonda konuşabilirsin msj atabilirsin hiç bir kısıtlama yok daha ne olsun:)

aslında bu piyasada edge hızlandırma programları var onları denemek lazım :naughty: :ehe

punisher123

punisher123

Üye
benm hızım gene düştü,2 dk banyoya girdm geldm ve düşmüş olarak buldum:'( şimdi banyoya girdiğime lanet ediyorum ya off:( nası hızlandrcam ben bunu geri ya,neyseki 2 günlük süre içerisnde bir 2 oyun film ve bikaç rihanna albümü indirmiştm:D bunlarla idare etcz artk.

mahser000

Üye
arkadaşlar ben şu anda telefondan aylık cepnet abonesi olarak faturalı bir kullanıcı olarak bağlanıyorum, laptop umdan fakat bunun bir sınırı yokmu yani sonradan faturada geçirmasyon yapmasınlar bana :))

hız: 460.8 kbps

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar ben şu anda telefondan aylık cepnet abonesi olarak faturalı bir kullanıcı olarak bağlanıyorum, laptop umdan fakat bunun bir sınırı yokmu yani sonradan faturada geçirmasyon yapmasınlar bana :))

hız: 460.8 kbps

Öncelikle hayırlı olsun. korktuğun başına gelebilir. çünkü bir ara bizde de TL düşümü olmuştu gerçi hala TL düşümü yaşayan çat pat abone var. Hoş biz faturasız hat sahibiyiz bizim TL ler düştüğü zaman müşteri hiz. arayıp TL leri geri alabiliyoruz ama sen faturalısın işin biraz zor. ama inş. faturana fazla gelmez :oke:

Üst Alt