Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
lgkg300

lgkg300

Üye
pc de net ayarlarından hızlandırabilir miyiz

--------------- Ekleme ---------------

neden izleyemiyoruz???????? pcden video

Video izleme için sabırlı olacaksın; çünkü hız yavaş olduğu için. ama sana tavsiyem internet download manager ile sözkonusu videoyu indirerek izlemen. :oke:

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
ne miz mizaniplanip duruyoruyorsunuz 1 aylik sinirsiz baglantiyi 8 tl ye kullaniyosunuz. HELAL OLSUN VODAFON

bartayd

Üye
En buyuk vodafone başka buyuk yok

lgkg300

lgkg300

Üye
Dün benden yine 0.80 kuruş düştüler. dikkatli olun arkadaşlar. walla fazla TL yüklemekten korkuyorum :d:
En iyisi 0 (sıfır) kontörle bağlanmak, böylece için rahat olur. e mail gönderdim kontör. düşümü için bakalım ne zaman dönecekler. inş. iade ederler. 0.80 kuruşta 0.80 kuruştur sonuçta. İbrahim'e de söyledim fazla kontör yükleme diye:

- Demedim mi İbrahim?
- Dediniz efendim ...

:d:

1oyun

1oyun

Üye
Kısacası Allah Vodafone'den razı olsun :))

cskn53

cskn53

Üye
Vodafone cepneti bilgisayardan kullanırken bol fotoğraflı sayfalar geç açılıyor diyorsanız opera yı yükleyin. Turbo diye bir modu var. Fotoğrafların,resimlerin biraz kalitesini düşürerek sayfanın daha hızlı açılmasını sağlıyor.

ORCA BROWSER
www.orcabrowser.com
ORSA BROWSER ı tek geçerimm deneyinn farkı kendinizz görünn...:oke:

DiscoveryX

Üye

atek59

Üye

ORCA BROWSER
www.orcabrowser.com
ORSA BROWSER ı tek geçerimm deneyinn farkı kendinizz görünn...:oke:

saol arakadaşım orca süpermiş wallah da bunda arama yaptımı ask.com arıyor bunu google nasıl yapacaz

DiscoveryX

Üye
saol arakadaşım orca süpermiş wallah da bunda arama yaptımı ask.com arıyor bunu google nasıl yapacaz

Sağ üsteki menüden Araçlar>Orca Browser Ayarlar>Arama Motoru> Normal Arama dan ilk sekmeyi Google olarak ayarlarsan googleda aratacaktır.

atek59

Üye
Sağ üsteki menüden Araçlar>Orca Browser Ayarlar>Arama Motoru> Normal Arama dan ilk sekmeyi Google olarak ayarlarsan googleda aratacaktır.

saol arkadaşım yaptım google olunca arama daha güzel oldu bide xmarks eklentisi olsa süper olacak ama desteklemiyor

cskn53

cskn53

Üye

önemli değil sizi hızlandırabilmişse ne mutlu bana :bigstar:

arkadaslar cepnet paketi vodafone mobil modem ile kullaniliyor ve hic sorun isteyen denesim ben on gundur vodem ile kulliyorum ve cok memnunum

kardeş biras detaylı bilgi verirmisin bu konuda mesela ;

vodem kaç lira ?
Cepnet paketlerini hattımızı vodeme takarak kullanabiliyoz mu ?
hızındaki artış ne kadar ? :hmmm
şimdiden teşekkürler...

n72 modem max. hızım

İndirme Hızı: 221 kbps (27.6 KB/sn transfer hızı)
Yükleme Hızı: 75 kbps (9.4 KB/sn transfer hızı)
Gecikme: 374 ms
30 Mayıs 2010 Pazar 09:16:28

http://www.maxicep.com/vodafone-des...si-olan-varsa-lutfenn-354258.html#post2344237

ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN BU KONUYA Bİ BAKSIN Bİ ZAHMETT.... TEŞEKKÜRLERR

lgkg300

lgkg300

Üye

vodem kaç lira ?
şimdiden teşekkürler...

n72 modem max. hızım

http://www.maxicep.com/vodafone-des...si-olan-varsa-lutfenn-354258.html#post2344237

Bilgi için teşekkürler benim de download ve upload değerleri hemen hemen aynı.:oke:

atek59

Üye

vodem kaç lira ?
şimdiden teşekkürler...

n72 modem max. hızım

arkadaşım mobil modemin asıl ücreti 99 lira ilk ay 1gb internet hediyeli sana kontorlu vodafone hat vermeden ama ben 1 gb internet hediyesi istemiyorum dersen moden yine vodfone hatsız bu sefer 59 lira ama bu 59 lira ile her bayii satmıyor ben biraz tanıdık olduğu için öyle nettsiz aldım normal fiyatı 99 lira 1gb internet hediyeli diyelim sen 59 liraya aldın modemi geliyorsun eve sim kartı tel den cıkarıon modeme takıon modemi bil takıon programı kuruon nette bağlanıon lira flan düşmüo hıza gelince edge hzı telefonla aynı ama cepnet değilde vodemnet alırsan 3g de maximum görcen download hızı 460kb/s ben 2g cepnet kullanıom 25 ile 30 kb arası değişiyor

son test sonucları modem ile 2g:
İndirme Hızı: 220 kbps (27.5 KB/sn transfer hızı)
Yükleme Hızı: 85 kbps (10.6 KB/sn transfer hızı)
Gecikme: 380 ms
30 Mayıs 2010 Pazar 15:45:34

DiscoveryX

Üye
Bende 6210 nu modem olarak kullanıyorum ve benim hızımda genelde 25kb/sn. Eskiden dial-up bağlanırdık ve hızımız 5 kb/sn olurdu. 25 kb/sn bence gayet iyi bir hız. Hele 8 tl ye fıstık... Bundan önce 4 gb kotalı adsl kullanıyordum ve hız 400kb/sn idi ancak hızlı olsa kaç yazar 4 gb dediğin hemen doluyor. 25 kb/sn bana 400kb/sn den daha zevkli geliyor. Sağolasın vodafone.

kthy43

Üye
ben cepözgüre geçtiğimden 1gb net kazandım.6300 dan bluetooth ile bağlandım ancak hızım yavaş. hotfileden dosya indiriyorum 15 kb hızını geçmiyor(IDM ile),net sayfaları da geç açılıyor. yani bende 96 kbs sınırı olmadığı halde sizden yavaş giriyorum :) bunu nasıl hızlandırabilirim.kurduğum bağlantı yönteminden de olabilir tam çözemedim bu işi biraz karanbole bağlandım. bluetooth personel area network diye bi şey var ordan bağlandım bluetoothdan.sizce bluetooth ile daha hızlı nasıl bağlanırım. 6600,6630,6300 var elimde.

GeoMatrix

Üye
N95 ile bağlanıyorum,cebi modem olarak kullanıyorum,çok memnunum fakat arkadaşlar 20-30kbs civarı diyorlar download hızına,şehrin tam merkezinde download'da en fazla 14kbs görüyorum? umts mi kullanmamı öneririsiniz gsm mi? (şebeke olarak)
-------------------------------------------------------
Düzeltme yapıyorum 3G rapid'de bile en fazla 14kbs görürken normal gsm'de 25kbs gördü az önce..Tavsiyem normal Edge'den bağlanın...(pc hoparlorüne parazit yapıyor ama olsun) :):)

atek59

Üye
N95 ile bağlanıyorum,cebi modem olarak kullanıyorum,çok memnunum fakat arkadaşlar 20-30kbs civarı diyorlar download hızına,şehrin tam merkezinde download'da en fazla 14kbs görüyorum? umts mi kullanmamı öneririsiniz gsm mi? (şebeke olarak)
-------------------------------------------------------
Düzeltme yapıyorum 3G rapid'de bile en fazla 14kbs görürken normal gsm'de 25kbs gördü az önce..Tavsiyem normal Edge'den bağlanın...(pc hoparlorüne parazit yapıyor ama olsun) :):)

evet arkadaşım edge 3g göre daha hızlı

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
Helal olsun vodafone senın sayende youtube youorn cepten sabahtan aksama vıdeo ızlıyorum ulu onder vodafone saygılar

GeoMatrix

Üye

adrenalin_

adrenalin_

Üye
bu cepnet çok iyi oldu teşekkürler vodafone

Üst Alt