Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
m2sah

m2sah

Üye
valla ev arkadaşım türkcell kullanıyor. günlük 50 kuruşa girip 15 mb'lık internete giriyor. Az önce benim yaptığım gibi laptopa bağladık dalmış facebook da video izliyo geldim oğlum ne yapıyon dedim fatura stop var mı sende diye sordum, o ne ki? dedi telefonuna baktım 10 mb gönderilen data 16 mb gelen data:d:hemen kapattım. valla Allah şahit 22 lirası gitti 11 mb'ta. Vodafone mi len bu Türkcell olum düdükler adamı... Morali bozuldu. Gitti yattı:ah:vur

merlin19

merlin19

Üye
Halâ 7.2 Mpbs diyorsunuz. O teorik olarak Vodafone'un çıkabileceği en üst nokta. 7.2 Mbps hızına ancak ve ancak labratuvar ortamında ulaşılabilir. Sen asla 7.2 Mbps hızında bağlanamazsın. Tamam konuyu uzatmayalım. Cepnet diyorsun ama bunun ModemNet olan versiyonu da aynı. Ben size fiyatlar beni ilgilendirmez demiştim siz yine de şu operatörde bu kadar filan demişsiniz. Beni fiyatlar ilgilendirmiyor.

Siz Vodafone'da 96 Kbps kullanma devam edin. Ben şu anda dağlık bir alandayım hızımdan memnunum..

Öncelikle azcık araştırın...

1. Cepnet Paketi Asla ve Asla Vodem İle kullanılamıyor..(Gidin Sorun ) Cepnet abonesi hattı Vodeme Takın Çalışmıyor o paket..

2. Vodafone Başka Operatörleri demiyorum Neden Dünyada 3g olayını Yaratn Firma Öncüsü Kendi Arasında Hız Rekorunu Malesef Vodafone Türkiye Levent - Taksim Arasında Doğal Ortamda 45 Mbit Hızla Kırdı... Diğer Operatörü yazayımmı Labaratuar Ortamında 42.5 Mbit Yani Turkcell Abimiz..

3. Vodafonun 7 Mbit Destekli Vodemini al İstanbulun Her yerinden Dene Tak anında 7 Mbiti buluyor..Diğerlerimi Aveanın 3gsi ölü Turkcellde aynı her yerde yok..

Bunlar +ları işin garibi ise Genel Müdürlüğede ilettim Hız düşümü olayı komik 96 k 10 yıl evvel kullandığım 56 k modemler aklıma geldi ve talebim bu hızın 256 k yada 128 k da sabitlenmesi oldu bence nekadar çok talep olursa Vodafone Müşteriyi kırmaz Özellikle Türk Telekomun ve diğerlerinin Çok fazla Ücret alması Vodafonunda Hız olayını Cüzikar olarak 256 k çekmesi bence şu demek TTNET Saltanatına son vermek turkcell ve avea yı Türkiyeden silmek bence Vodafonede biraz akıl varsa Bu adil kullanım olayını 256 k yapar yada 512 k bakın siz Bir allahın kulu ttnet yada başkasını kullanıyormu:))Şahsen ayda 45 tl ttnete yada ayda 29 tl başka yere vereceğime Aylık 8 tl değil 15 tl 20 tl vodafoneye veririm nedenmi Nerde Cep orada İnternet:)) bence olay bumudur Budur abi:))

lgkg300

lgkg300

Üye
Öncelikle azcık araştırın...

1. Cepnet Paketi Asla ve Asla Vodem İle kullanılamıyor..(Gidin Sorun ) Cepnet abonesi hattı Vodeme Takın Çalışmıyor o paket..

2. Vodafone Başka Operatörleri demiyorum Neden Dünyada 3g olayını Yaratn Firma Öncüsü Kendi Arasında Hız Rekorunu Malesef Vodafone Türkiye Levent - Taksim Arasında Doğal Ortamda 45 Mbit Hızla Kırdı... Diğer Operatörü yazayımmı Labaratuar Ortamında 42.5 Mbit Yani Turkcell Abimiz..

3. Vodafonun 7 Mbit Destekli Vodemini al İstanbulun Her yerinden Dene Tak anında 7 Mbiti buluyor..Diğerlerimi Aveanın 3gsi ölü Turkcellde aynı her yerde yok..

Bunlar +ları işin garibi ise Genel Müdürlüğede ilettim Hız düşümü olayı komik 96 k 10 yıl evvel kullandığım 56 k modemler aklıma geldi ve talebim bu hızın 256 k yada 128 k da sabitlenmesi oldu bence nekadar çok talep olursa Vodafone Müşteriyi kırmaz Özellikle Türk Telekomun ve diğerlerinin Çok fazla Ücret alması Vodafonunda Hız olayını Cüzikar olarak 256 k çekmesi bence şu demek TTNET Saltanatına son vermek turkcell ve avea yı Türkiyeden silmek bence Vodafonede biraz akıl varsa Bu adil kullanım olayını 256 k yapar yada 512 k bakın siz Bir allahın kulu ttnet yada başkasını kullanıyormu:))Şahsen ayda 45 tl ttnete yada ayda 29 tl başka yere vereceğime Aylık 8 tl değil 15 tl 20 tl vodafoneye veririm nedenmi Nerde Cep orada İnternet:)) bence olay bumudur Budur abi:))

Katılıyorum, hız şimdiden düşük olmasına rağmen arkadaşlarımın çoğu ttneti askıya aldı. hele bir de hızı 256 veya 512 ile sabitleştirdi mi ttnet nalları dikti:kop:

--------------- Ekleme ---------------

:megafon: Arkadaşlar hepimiz vodafoneye e mail gönderelim hızı biraz yükseltmek konusunda, birşey kaybetmeyiz talep çok olursa eminim hız konusunda birşeyler yapacaklar.(256 kbps)
burayı tıklayın ve hızı yükseltmek için e mail gönderin. sadece 1dk nızı ayırın.

atek59

Üye
arkadaslar cepnet paketi vodafone mobil modem ile kullaniliyor ve hic sorun isteyen denesim ben on gundur vodem ile kulliyorum ve cok memnunum

OğuzcanAbi

Üye
ewdeki neti kapatır telefonu modem die kullanırım nie ayda 60 lira veriyimki

cskn53

cskn53

Üye
arkadaslar cepnet paketi vodafone mobil modem ile kullaniliyor ve hic sorun isteyen denesim ben on gundur vodem ile kulliyorum ve cok memnunum

nasıl yani hattını vodeme mi takıyosun :hmmm:hmmm

atek59

Üye
nasıl yani hattını vodeme mi takıyosun :hmmm:hmmm

evet arkadaşım ister hattını vodeme tak ister yeni ön ödemeli hat al ben kullanmadığım avea hattı vodafone taşıdım ve 20 gün kadar telefondan modem olarak kullandım sonra vodem aldım ve hattı vodeme taktım devam hiç bir sorun yok vodem sms gönderip almayı desteklediği için cepnet te mesaj il alabilliyorsun.

Dikkat:
(cepnet üyesi bir hat aynı anda vodemnet paketi alamıyor kullanılan aktif paket var diye mesaj geliyor.)

ewdeki neti kapatır telefonu modem die kullanırım nie ayda 60 lira veriyimki

vodem 60 lira evet ben n70 ten kullanıyordum telefonu modem olarak telefon devamlı sarj daydı ve pil şişti sarjdan dolayı orjinal pil 40 lira ve telefonu kullanamıyordum şimdi telefonu verdim ailemden biri kullanıyor ben 5230 da turkcell hattımı kullanıom

DiscoveryX

Üye
Vodafona'a ve buradaki tüm arkadaşlara teşekkürler. Tesadüfen bu topiği gördüm okudum ve hemen gittim 20 tl hediyeli hat aldım 30 tl ye ve hemen aylık net abonesi oldum ve ttnetten kurtuldum.İnşallah bu olay uzun süreler devam eder. Haftaya ilk işim adsl yi kapatırmak olacak.

m2sah

m2sah

Üye
Vodafona'a ve buradaki tüm arkadaşlara teşekkürler. Tesadüfen bu topiği gördüm okudum ve hemen gittim 20 tl hediyeli hat aldım 30 tl ye ve hemen aylık net abonesi oldum ve ttnetten kurtuldum.İnşallah bu olay uzun süreler devam eder. Haftaya ilk işim adsl yi kapatırmak olacak.
:alkis:alkis:alkis:alkis

Lacrymosa

Üye
Vodafone'a devam edin. Benim Vodafone kullanmamak için sayısız nedenim var. Turkcell'de 1 saniye konuşmak 65 kuruş ve bu resmen dolandırıcılıktır. Bunu Turkcell Müşteri Hizmetlerine de söyledim. Size hakkım haram olsun dedim.(Diğer operatörlerde ne kadar bilmiyorum.) Bunu forumda konu açarak belirttim ama beni hemen Turkcell çalışanı ilan ettiniz. Avea ise Türk Telekom grubuna bağlı, Allah'ından bulsun. Vodafone ise bir kampanya (!) yapıyor ve ben bunu duyunca Vodafone modem almayı düşünüyorum ama ekranın altındaki karınca büyüklüğündeki yazılara zum yapınca işin rengi belli oluyor. Ben bundan rahatsız oldum ve belirttim.

Herkes istediği operatörü kullanmakta serbesttir sonuçta. Ben 3G internet bağlantısı kullanan bir insanım ve şu anda bulunduğum noktada Avea ve Vodafone 2G çekebilirken Turkcell 3G çekiyor. Benim Turkcell kullanma sebeplerimden birisi budur. Turkcell'in kullanım alanları diğer operatörlere göre daha geniş. Bunu da kabul etmek gerekir. Migros'ta indirim sağlamak süper bir şey mesela !

Herkes operatöründen memnunsa sorun yok. Bu konuda tartıştığım kişilere de verdikleri cevaplar için teşekkür ederim. Fikirlerim aynı. :)

karamani44

Üye
şuanda vodafone ile bilgisayar bağlantısı yapmış durumdayım harika ama video izlemeyin derim zaten izleyemezsiniz de adsl hattımı kapattım harika 45 tl den kurtuldum. vesselam

ilo53

ilo53

Üye
İzliyorum ben izLenıyor.

cskn53

cskn53

Üye
Vodafone'a devam edin. Benim Vodafone kullanmamak için sayısız nedenim var. Turkcell'de 1 saniye konuşmak 65 kuruş ve bu resmen dolandırıcılıktır. Bunu Turkcell Müşteri Hizmetlerine de söyledim. Size hakkım haram olsun dedim.(Diğer operatörlerde ne kadar bilmiyorum.) Bunu forumda konu açarak belirttim ama beni hemen Turkcell çalışanı ilan ettiniz. Avea ise Türk Telekom grubuna bağlı, Allah'ından bulsun. Vodafone ise bir kampanya (!) yapıyor ve ben bunu duyunca Vodafone modem almayı düşünüyorum ama ekranın altındaki karınca büyüklüğündeki yazılara zum yapınca işin rengi belli oluyor. Ben bundan rahatsız oldum ve belirttim.

Herkes istediği operatörü kullanmakta serbesttir sonuçta. Ben 3G internet bağlantısı kullanan bir insanım ve şu anda bulunduğum noktada Avea ve Vodafone 2G çekebilirken Turkcell 3G çekiyor. Benim Turkcell kullanma sebeplerimden birisi budur. Turkcell'in kullanım alanları diğer operatörlere göre daha geniş. Bunu da kabul etmek gerekir. Migros'ta indirim sağlamak süper bir şey mesela !

Herkes operatöründen memnunsa sorun yok. Bu konuda tartıştığım kişilere de verdikleri cevaplar için teşekkür ederim. Fikirlerim aynı. :)

arkadaşım sende bi öyle diyosun bi böylee :kop: ama sonuçta doru yolu bulmuşssun Vodafone 1 Numara .....:bye2:

ishak18

ishak18

Üye
Migros en pahalı satan marketlerden indirim olsa ne olur olmasa

DiscoveryX

Üye
Vodafone cepneti bilgisayardan kullanırken bol fotoğraflı sayfalar geç açılıyor diyorsanız opera yı yükleyin. Turbo diye bir modu var. Fotoğrafların,resimlerin biraz kalitesini düşürerek sayfanın daha hızlı açılmasını sağlıyor.

OğuzcanAbi

Üye
pc de net ayarlarından hızlandırabilir miyiz

neden izleyemiyoruz???????? pcden video

ilo53

ilo53

Üye
ızlıyoruz sabahtan berı ızlıyorum

Üst Alt