adam limitsiz demiş bide koşul üstüne koşul koymuş.
)))))))vodafone live sitesinde bişey okumuşdum belki okuyanların dikatini çekmişdir. cepnette dosya indirmek paylaşmak sesli iletişim v.b gibi şeyler kullanılamaz denmişti. ben msnde sesli görüşüyorum bazen 2 - 3 saati buluyor bu. kafam karıştı şimdi suçmu işliyorumadam limitsiz demiş bide koşul üstüne koşul koymuş.
1. sat kaçta alırsan al 11.59 da keserim bağlantını diyor
2.5 mb den sonra hız düşürürüm diyor(ben bu duruma hak veriyorum yoksa başedemez o alt yapı ile)
3.cepnetle bi tek sitelere gir dolaş diyor bişey indirme
o günü aradım müşteri hizmetlerini ben bu cepneti bilgisayarda kulanabilirmiyim dedim. hayır kulanamazsınız dendi bana. modemim var dedim bağlanıyorum ama dedim? beyfendi cepnet cep telefonları için bi tarifemizdir dedi. yahu güzel bacım bana kalıplaşmış cümlelerle konuşma sen soruma cevap ver dedim. cepnetle bilgisayardan internete girip film mp3 falan indiriyorum dedim.varmı bunun bi yasağı falan. ayrıntılı bilgiyi sitemizden alabilirsiniz dedi)))))))
yav kız konuşmaya korkuyor yani sizin anlıyacağınız.bence bişeyler dönüyor ama ne olacak bilmiyorum.pek uzun süreceğini sanmıyorum bu cepnetin. numara taşımada yaklaşık 4 milyon abone çekti kendisine. şimdide cepnet limitsiz tarifesi ile yine milyonları kendisine çekmeye hazırlanıyor.umarım yarı yokda bırakmaz bizi.ne bilim bu bir kampanya idi artık sonlandırdım derse hangimiz ne diyebilriz?
Şimdi olay şöyle ; Vodafone wap olmuş olsa sadece cepten kullanılabilir. Ancak bizim kullandığımız bağlantı Vodafone internet bağlantısı. Bu bağlantıyı cepten opera minide kullanıyor. Yani ha bilgisayardan bağlanmışsın ha cepten opera mini ile bağlanmışsın fark etmez. Neticede ikiside aynı bağlantıyı kullanıyor. Adamlar ne demişler ; Cepnet. Yani Wap diye kısıtlamamışlar. Buda demek oluyorki opera mini ve Vodafone internet bağlantısı kullanan tüm yollar serbest. Bu şekilde kaldığı sürece pc ile cebi birbirinden ayıramazlar.Fakat kişisel olarak düşüncem bu olayı vodafonda bal gibi biliyor ve sırf tepki çekmemek için sessizce işi bilenlerin kullanımına sunuyor. Bu yolda giderse çok müşteri kazanır. Tekrar helal olsun vodafona.
benim garibime giden müşteri hizmetlerinin bilgi vermekden kaçınması. sürekli kalıplaşmş cümleler kullanıyorlar. bıda sinir ediyor insanıaslında doğru söylüyorsun. kalkıp reklamlarda ben limitsiz internet veriyorum ister telefondan kulan ister bilgisayardan ttnetyle kanlı bıçaklı olurlarbenim garibime giden müşteri hizmetlerinin bilgi vermekden kaçınması. sürekli kalıplaşmş cümleler kullanıyorlar. bıda sinir ediyor insanı
İşte bunun en basit örneği benim. Bu topiği okuyunca hemen gittim Vodafone hat aldım. Ertesi günde gittim hem ttneti hemde telefon hattımı iptali için müracat ettim. Gerçi halen kapatmamışlar ama kapanacak. 4gb kotalıda olsa genelde 1-2 gb kotayı aşıyorduk ve en az 40 tl ttnet ve hiç kullanmadığım telefon parasıda 16 tl toplam 56 tl para ödüyordum. Umarım Vodafone sayesinde diğerleride kendilerine çekidüzen verirler.
adamlar birde koşul koymuş ev telefonun yoksa internette yok. tabi herkes size muhtaç haklısınız binin müşterinin sırtına . bende iptal ettirdim fakat ev telefonunu iptal ettirmedim. bu kadar çingenelik olmaz arkadaş günde 3 kez arıyorlardı. geneldede bayanları aratıoplar. etkileyici bir ses tonu
en sonunda babamı ikna ettiler telefonu kapatmakdan vazgeçirdiler.bende 5 yıl adsl kulanıyordum. kotalı. son 1 yıl limitsiz yapayım dedim. inanırmısın internetin ne olduğuınu o zaman anladım benadamlar birde koşul koymuş ev telefonun yoksa internette yok. tabi herkes size muhtaç haklısınız binin müşterinin sırtına . bende iptal ettirdim fakat ev telefonunu iptal ettirmedim. bu kadar çingenelik olmaz arkadaş günde 3 kez arıyorlardı. geneldede bayanları aratıoplar. etkileyici bir ses tonu
en sonunda babamı ikna ettiler telefonu kapatmakdan vazgeçirdiler.
tam türk erkeği . Bi zamanlar baltacı da katarinaya purutu vermişti

Amcam iyiymiştam türk erkeği . Bi zamanlar baltacı da katarinaya purutu vermişti
![]()
![]()
))))))))))))))))ben cepözgüre geçtiğimden 1gb net kazandım.6300 dan bluetooth ile bağlandım ancak hızım yavaş. hotfileden dosya indiriyorum 15 kb hızını geçmiyor(IDM ile),net sayfaları da geç açılıyor. yani bende 96 kbs sınırı olmadığı halde sizden yavaş giriyorumbunu nasıl hızlandırabilirim.kurduğum bağlantı yönteminden de olabilir tam çözemedim bu işi biraz karanbole bağlandım. bluetooth personel area network diye bi şey var ordan bağlandım bluetoothdan.sizce bluetooth ile daha hızlı nasıl bağlanırım. 6600,6630,6300 var elimde.
ben e250 ile nete giriyorum. sizce bluetoothlamı daha hızlı olur yoksa data kabloylamı ?

arkadaşım senin elindeki telefonlardan en iyisi 6300 ... Çünkü diğer telefonlarında EDGE yok ve GPRS kullanıp bağlanıyosun ve bu telefonların veri hızı 35-40 kbps yani saniyede 9-10 kb download demektir..
bu yüzden sen 6300 ı kullan ve KABLOile bağlantı kur ...
Bide bunları dene:
Tarayıcı olarak : Orca BrowserLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirme programı ; FlashGet veya LeechGet
6300 dan bluetooth kulanıyorum, kablo bulabilirsem ordan deyeyeim bir de. orca tarayıcısı ise çok iyi 2-3 gün önce indirdim gerçekten fark ediyor.Aynı firmaya bağlı başka tarayıcılar da vardı bildiğim kadarıyla onları da denemek lazım.flash get ve IDM kurulu pcye ama Orcada bunlar devreye girmiyor onun ayarı varmı

Teşekkürler vodafone...Arkadaşlar bunu lütfen herkese duyuralım çünkü ben çok memnunum ve hala anlamış değilim insanlar patır patır turkcell kullanıyorlar. Vodafone yabancı şirket imajı veriyor da ondan herhalde demeyin insanlar çoğunluk psikolojisi içerisinde. Maalesef bende de turkcell var ama sırf tanıdıklara bahane olmasın diye aldım turkcelli ve vodafonedan memnunum. Yalnız ufak bir memnunsuzluğum var ki; Telefon konuşmamızdan sonra bilgilendirme yapmıyor ama bunun çözümünü de internetten takip ederek buldum. Bir de bn bu cepnet internet pakteini aldım 2 hafta sonra faturalıya geçim (5gün evvel) ve internete gimeye devam ettim ve oluşmuş faturama bir baktım anaaağğmm internet,internet, internet... Hiçbir uyarı yapılmadan pakteimi iptal etmişler ve yenilememişler. Neyse fazla yazmamış zaten okadar girmeme rağmen. Pakete yine üye olacağım ve internet isteyen mobil herkese bunu önereceğim. Çok süper bir uygulama. Böyle uyguamaların devamını bekleriz. Ne kadar da hz düşse de bizler 56k ile büyümüş gençleriz anlarız değerini eyy 96kbTeşekkürler vodafone...
bu nasıl bir gsm operatörüdür arkadaş dün 20 tl yükledim bir 20 tlde hediye gönderdi her yöne ayrıca 250 dk her yöne dakika veriyor. 8 tlye bir ay sınırsız internet. bazıları hala türksel diyor. sizleri dolandırmak haktır aslında. sömürüyorlar sizi hala türksel diyorsunuz.helal olsun vodafona.ödediğiniz paranın kat kat fazlasını hizmet olarak size geri veriyor.
Üstelik ttnetten bile kurtardı beni. Yani ne desem bilmiyorum. Şayet bu vodafone bu koşullarda bile para kazanıyorsa demek ki bu güne kadar bizi inek gibi sağmışlar....Vallahi gönlümden bu operatöre bağış yapmak felan geliyor. Turkcell kullanıken bir alo dememe hemen 0.60 kr gidiyordu. Şimdi Vodafondan turkcelli arıyorum 0.30 kr gidiyor. Turkcell kullanırken wapdan hesabıma bir bakayım diyordum hemen geçiriyordu şu kadar tutar cart curt kalan şu felan....Şimdi hiçbirşey gitmiyorÜstelik ttnetten bile kurtardı beni. Yani ne desem bilmiyorum. Şayet bu vodafone bu koşullarda bile para kazanıyorsa demek ki bu güne kadar bizi inek gibi sağmışlar....
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))