Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

kthy43

Üye
İnternet çok ucuz ve iş görüyor.Bunlar iyi de ttneti bıraktıracak kadar değil bence.Ucuz olunca biz Türkler sömürürüz ama çok da kullanışlı değil.İnternete çok bağlı kalan kişi için uygun değil çünkü saatlerce veri akışı radyasyon yayıyor.Belli bi zamandan sonra baş ağrısı yapıyor.Uzmanlar bunun çok zararlı olduğunu, ciddi sorunlara neden olduğunu söylüyorlar.Bir de bu yönden bakarsak biraz düşünmek lazım.Sağlık daha önemli.Bunlara rağmen kullanıyorum,kullanıyoruz.Uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum bu hevesimizin.İnşallah daha iyi koşullarda kullanmakta nasip olur ;)

atek59

Üye
İnternet çok ucuz ve iş görüyor.Bunlar iyi de ttneti bıraktıracak kadar değil bence.Ucuz olunca biz Türkler sömürürüz ama çok da kullanışlı değil.İnternete çok bağlı kalan kişi için uygun değil çünkü saatlerce veri akışı radyasyon yayıyor.Belli bi zamandan sonra baş ağrısı yapıyor.Uzmanlar bunun çok zararlı olduğunu, ciddi sorunlara neden olduğunu söylüyorlar.Bir de bu yönden bakarsak biraz düşünmek lazım.Sağlık daha önemli.Bunlara rağmen kullanıyorum,kullanıyoruz.Uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum bu hevesimizin.İnşallah daha iyi koşullarda kullanmakta nasip olur ;)

evet arkadaşım katılıyorum ortalam günde 5-6 saat bil açık kaılıo ve 3g modem devamlı çalışıyor ve aynen 5-6 saat telefonla konuşuyormuş gibi radyosan yağıyor kablo net yani ttnet daha ii sağlık için ama türkiyede ucuzluk sağlıktan daha önemli bence bende günde enaz 5 saat 3g modem kullanıyorum:nono:

atabey444

Üye
ben telefonumu modem olarak kulandığım için böyle bir sorunuım yok.istersem telefonu diğer odaya koyarım o kadar zararlıysa

harock

harock

Üye
Arkadaşlar vodem ya da modem her neyse onu en ucuz şekilde vodafonedn yada başka yerden kaça bulabilirim not benim tel 6670 2g yani hız çok yavaş o yüzden yani simi usb modem e taksm edge hızına ulaşırım dimi o yüzden lazım bi el atın ;) ayrıca arkadaşım benzetmen güzeldi :D

atek59

Üye
ben telefonumu modem olarak kulandığım için böyle bir sorunuım yok.istersem telefonu diğer odaya koyarım o kadar zararlıysa

:d::d::d: arkadaşım bende üç beş metrelik usb kablo alacam böyle giderse:vur:vur:vur
--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar vodem ya da modem her neyse onu en ucuz şekilde vodafonedn yada başka yerden kaça bulabilirim not benim tel 6670 2g yani hız çok yavaş o yüzden yani simi usb modem e taksm edge hızına ulaşırım dimi o yüzden lazım bi el atın ;) ayrıca arkadaşım benzetmen güzeldi :D

arakadaşım vodafone bayiine git ben hediye internet ve sıfır kontorlu hat istemiyorum de indirim yapmaları lazım ben öyle dedim adam bana modemi peşin para 60 liraya veririm dedi
ama istersen burdan 75 liraya taksitle alabirsin:
Buda modem incelemesi:
Not: bu satıcı ben değilim ve satıcıyı tanımıyorum

harock

harock

Üye
sağol arkadaşım ;)

kthy43

Üye
Orca internet tarayıcısına benzer bir tarayıcı daha var.Ben denedim, bu da gayet hızlı.Bir de bunu deneyin.Alttaki linkten direkt indirebilirsiniz.

veya

atabey444

Üye
bu sabah net feci yavaş sizdede aynı durum var mı?

6kb/s ne bu şimdi şakamı :)))

cskn53

cskn53

Üye

yok :D bende yavaş deil ama telefonun yanında aliminyum veya diyer metal birşeyler varsa onları uzaklaştır telefonun yanından... :oke: geçende bende de 10kb/s yi geçmiyodu bi baktım folyo vardı aldım folyoyu yanından bir hızlandıki anında ...:ehe:ehe Bide yoğunlukta önemli...

DiscoveryX

Üye

Bende normal. 20 ile 30 kb/sn arasında her zamanki gibi dalgalanıyor.

Orca internet tarayıcısına benzer bir tarayıcı daha var.Ben denedim, bu da gayet hızlı.Bir de bunu deneyin.Alttaki linkten direkt indirebilirsiniz.

veya

Daha öncede bu topikte belitmiştim ; Operanın turbo modu var. Özellikle bol resimli sayfaları belirgin hızlı açıyor. Bunu ise resimlerin çözünürlüğünü düşürerek yapıyor. Bu dediğiniz ve diğer tarayıcılar genelde iexplorer motorunu kullanıyor. Dolaysıyla hız konusunda fazla fark yaratmaları imkansız. Ama operayı kesinlikle tavsiye ederim. Mesela hürriyetin anasayfasını diğer tarayıcılarla açın birde opera ile açın farkı anlarsınız.

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
mrb;forumda cebini pcye bağlayabildiğini yazan ark lar vardı.rica etsem bana da yardım eder misiniz bu konuda?samsung star wifi tel,vodafone hat ve net paketi,usb kablo,samsung cdsi ve bluetooth cihaz ve cdsi var elimde.
ben nette çok araştırdım ama bulamadım yolunu bi türlü.

msnim:[email protected].

ekleyip yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok tşk.

atabey444

Üye
yok :D bende yavaş deil ama telefonun yanında aliminyum veya diyer metal birşeyler varsa onları uzaklaştır telefonun yanından... :oke: geçende bende de 10kb/s yi geçmiyodu bi baktım folyo vardı aldım folyoyu yanından bir hızlandıki anında ...:ehe:ehe Bide yoğunlukta önemli...

yok hatta bir sorun var balkonda bile denedim saniyede 5 kb download ediyor.aman geçici bir durum olsunda önemli değil :)

harock

harock

Üye
Arkadaşlar sim i takip da kullanabileceğim başka usb modem vs varmidir acaba ? Vodafoneye 60-75 tl çok oluyor bence ayrıca kampanya bitti mi elimde kalmış oluyor :D

atabey444

Üye
telefon var işte al bi ikinci el samsung e250 hem çok seri hemde sağlam.30 a rahat bulursun

cskn53

cskn53

Üye
mrb;forumda cebini pcye bağlayabildiğini yazan ark lar vardı.rica etsem bana da yardım eder misiniz bu konuda?samsung star wifi tel,vodafone hat ve net paketi,usb kablo,samsung cdsi ve bluetooth cihaz ve cdsi var elimde.
ben nette çok araştırdım ama bulamadım yolunu bi türlü.

msnim:[email protected].

ekleyip yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok tşk.

konudaki geçmiş sayfalara bakıp rahatlıkla bağlanabilirsin... :oke:

harock

harock

Üye
telefon var işte al bi ikinci el samsung e250 hem çok seri hemde sağlam.30 a rahat bulursun
sağol da bana usb modem lazım hem e250 kaç kb hızında download ediyor benim 6670 max 10 bazen 12kb/sn köyde güzel çekiyor istasyon tam karşıda kalıyor :D
başka alternatif sunacak var mi? Ben modem istiyorum yauw :)

lgkg300

lgkg300

Üye
sağol da bana usb modem lazım hem e250 kaç kb hızında download ediyor benim 6670 max 10 bazen 12kb/sn köyde güzel çekiyor istasyon tam karşıda kalıyor :D
başka alternatif sunacak var mi? Ben modem istiyorum yauw :)
O zaman biraz paraya kıyacaksın. :oke:

Bu günlerde hız arttı sanki. Bazen download managerime bakıyorum 10 saniyeliğine hız deli gibi 60 kb/sn ye kadar çıkıyor, sonra tekrar 25kb/sn ve iniyor. önceden genellikle 20kb/sn -25kb/sn seyirinde devam ediyordu şimdi 25kb/sn in altına inmiyor. 25kb/sn -35kb/sn arasında değişiyor hız.

Ayrıca 5MB lık bir dosyayı flash get ile indirdim. 5dk sürdü.
aynı dosyayı internet download manager ile indirdim 4 dk sürdü. testlere devam ediyorum. her seferinde internet download manager galip geliyor. browser olarak orca veya google chorme kullanabilirsiniz.

atabey444

Üye
benim hızda saniyede 25kb in altına düşmezdi bugün 5 kb/s oldu. aradım mh yi herhangi bir sorun yok hız düşmesi normaldir dendi. ben bir buçuk aydır kulanıyorum ilk defa bugün böyle oldu umarım düzelir düzelmezse ettiğim bütün teşekürleri geri alcam vodafondan:)

kthy43

Üye
Valla sizin iyi yine 25 kb nin altına düşmüyormuşmuş.Benim 25'i bulmuyo ki.6300'ı bluetoothdan pcye bağladım, 20 kb yi zor buluyorum.usb kablo alıp deniyeyim bir de, ne kadar artacak bakalım.Bende hız sınırlaması yok ama çok düşük bağlantı hızım.

sener85

Üye
süper süper süper vodafone internet internet internet

Üst Alt