Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
teli pc ye baglayip internete girmeye yakinda cikar birsey bukadar ucuz ona izin vermzler

internete izin verdiği sürece pc yiengelleyemez merak etmeye gerek yok ama günlük kota getirebilir 100mb gibi aynı 3000 sms olayında olduğu gibi.

lgkg300

Üye
Cepte günlük 5mb aşınca pek bir değişme olmuyor yine aynı hızda devam ediyor gibi yani ciddi bir düşüş yaşanmıyor cep ile girerken fark etmiyorsunuz bile. pc de hız düşmesi görülüyor..

arkadaşlar anladığımı size aktarayım siz onaylayın.

100MB kullanıma kadar hızlı
100MB' tan sonra yavaş

SINIRSIZ internet aylık 8 TL.

doğru mudur ? sonra girmesin fatura bi tarafıma?

lgkg300

Üye
arkadaşlar anladığımı size aktarayım siz onaylayın.

100MB kullanıma kadar hızlı
100MB' tan sonra yavaş

SINIRSIZ internet aylık 8 TL.

doğru mudur ? sonra girmesin fatura bi tarafıma?

Aynen öyle güzel kardeşim doğrudur... şimdi merak ediyorumda avea kullanıcıları ne düşünüyor çünkü şimdiye kadar en ucuz avea idi internet için ( 100mb 4TL aylık) Şimdi ne düşünüyorlar acaba

vay be...gayet iyi bir tarife olmuş o zaman. herkese hayırlı olsun diyorum.

lgkg300

Üye
Açıkçası bu tarifenin uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Ya kota koyacaklar veya fiyatı yükseltecekler. Ama inşaallah en az altı ay böyle devam eder.

Εthnic

Üye
Açıkçası bu tarifenin uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Ya kota koyacaklar veya fiyatı yükseltecekler. Ama inşaallah en az altı ay böyle devam eder.

millet boyle gunde 1gb gibi ucuk kullanimlarla bedava diye vodafonu somurmeye kalkarsa, vodemnette aylik 1 gb ti 48 liraya satan vodafon buna kesinlikle dur diyecektir.. gunde 1 gb gibi fahis kullanimdan kacinmayan arkadaslar bunun bilincinde olmalidir.... sana kesinlikle katiliyorum... bende bu tarifenin sonunu pek iyi gormuyorum...

seronet

Üye
Hayret verici ilk kez tüketici için avantajlı bi internet bağlantısı, yavaşta olsa

atek59

Üye
arkadaşlar bir sorum aolacak benim ben şuan cepnet aylık kullanmaya başladım ve ben telefonu bluetooth ile pc'ye bağlayarak kullanıyorum bu paketleri vodafone vodem ile kullanılıyor mu acaba kullanan varsa yazabilir mi? acaba ben vodafone ön ödemeli vodem almayı düşünüyorum.

bende ttneti iptal ettireceğim harika bir kampanya ttnetin sömürüsünden kurtuluyorum ayda 45 tl den 8 tl ye inecek harika üstelik heryerde kullanabileceğim bence tek sorun telefonun şarjı olacak modem olarak kullanılırsa tez biter düşünüyorum video izleme dışında harika bence her anlamda yeterli bir hizmet ayrıca ucuz ama hızlı olmadığı için devam eder diye düşünüyorum.

vodafone in ttnet out
yaw bi mutluyum varya kurtuldum ttnetten.
ama vodafone kısıtlama felan getirirse damdızlak ortada kalacam

atek59

Üye
vodafone in ttnet out
yaw bi mutluyum varya kurtuldum ttnetten.
ama vodafone kısıtlama felan getirirse damdızlak ortada kalacam

arkadaşım bi sorum olacak sen vodafone cepneti telefonu pc bağlayıp mı yoksa 3g modem ile kullanıyorsunuz.

harock

Üye
arkadaşlar ben 6670 kullanıyorum şu pc ye bağlama işi nasıl oluyor yapamadım bi türlü

lgkg300

Üye
arkadaşlar ben 6670 kullanıyorum şu pc ye bağlama işi nasıl oluyor yapamadım bi türlü
Şöyle yapacaksın
1) bilgisayarına nokia pc suit programını kuruyorsun program forumda var
2) Telefonunu usb veya bt ile pc'ye bağlıyorsun (nokia)
3) ayarlardan vodafone türkiye seçiyorsun
4) internete bağlısın

Sadece nokiadami oluyor bu pc ye baglama isi

lgkg300

Üye
Evet sadece nokia için. zaten adı üstünde nokia pc suit