Cepte günlük 5mb aşınca pek bir değişme olmuyor yine aynı hızda devam ediyor gibi yani ciddi bir düşüş yaşanmıyor cep ile girerken fark etmiyorsunuz bile. pc de hız düşmesi görülüyor..
Aynen öyle güzel kardeşim doğrudur... şimdi merak ediyorumda avea kullanıcıları ne düşünüyor çünkü şimdiye kadar en ucuz avea idi internet için ( 100mb 4TL aylık) Şimdi ne düşünüyorlar acaba
millet boyle gunde 1gb gibi ucuk kullanimlarla bedava diye vodafonu somurmeye kalkarsa, vodemnette aylik 1 gb ti 48 liraya satan vodafon buna kesinlikle dur diyecektir.. gunde 1 gb gibi fahis kullanimdan kacinmayan arkadaslar bunun bilincinde olmalidir.... sana kesinlikle katiliyorum... bende bu tarifenin sonunu pek iyi gormuyorum...
arkadaşlar bir sorum aolacak benim ben şuan cepnet aylık kullanmaya başladım ve ben telefonu bluetooth ile pc'ye bağlayarak kullanıyorum bu paketleri vodafone vodem ile kullanılıyor mu acaba kullanan varsa yazabilir mi? acaba ben vodafone ön ödemeli vodem almayı düşünüyorum.
bende ttneti iptal ettireceğim harika bir kampanya ttnetin sömürüsünden kurtuluyorum ayda 45 tl den 8 tl ye inecek harika üstelik heryerde kullanabileceğim bence tek sorun telefonun şarjı olacak modem olarak kullanılırsa tez biter düşünüyorum video izleme dışında harika bence her anlamda yeterli bir hizmet ayrıca ucuz ama hızlı olmadığı için devam eder diye düşünüyorum.
Şöyle yapacaksın 1) bilgisayarına nokia pc suit programını kuruyorsun program forumda var
2) Telefonunu usb veya bt ile pc'ye bağlıyorsun (nokia)
3) ayarlardan vodafone türkiye seçiyorsun
4) internete bağlısın
Şöyle yapacaksın 1) bilgisayarına nokia pc suit programını kuruyorsun program forumda var
2) Telefonunu usb veya bt ile pc'ye bağlıyorsun (nokia)
3) ayarlardan vodafone türkiye seçiyorsun
4) internete bağlısın