Şu an 30 lira ama cihaz kampanyasına geçmek istediğim zaman tarifem değiştiriliyo da hangi cihaz daha iyi olur o konuda bilgi almak istiyorumFaturan aylık ne kadar?
fotoğraf çekmeyi seviyorum görüntülü konuşma olmalı birde nadiren de olsa oyun oynarım yani kasıp beni çıldırtmamalıCihazdan beklediğiniz Özellikleri yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz

Kamera istiyorsan sony z2 z3 iyi diye duydum z2 ye bakma fırsatım oldu güzel çekiyor. ilerde kasar mı bilmiyorum android hiç kullanmadım. Güncelleme desteği uzun stabil bir sistem istiyorsan iphonelarda iyidir kamera konusunda 5s bana yetiyo 6 ve 6+ daha iyi diyolarfotoğraf çekmeyi seviyorum görüntülü konuşma olmalı birde nadiren de olsa oyun oynarım yani kasıp beni çıldırtmamalı![]()

Şu an 30 lira ama cihaz kampanyasına geçmek istediğim zaman tarifem değiştiriliyo da hangi cihaz daha iyi olur o konuda bilgi almak istiyorum
Görüntülü görüşme istiyorsan şu anda sadece Samsung'larda var. Ama görüntülü görüşme olmazsa da olur dersen Sony Xperia Z3 öneririm. Samsung olarak da Samsung Galaxy Note 4.fotoğraf çekmeyi seviyorum görüntülü konuşma olmalı birde nadiren de olsa oyun oynarım yani kasıp beni çıldırtmamalı![]()
1 yıllık olacak hemen hemen hattım faturalarda sıkıntı yokBirde şunu sorayım 6 ay yada 1 yıl kullandın mı en az? Birde faturaların düzenli mi?
Sonylerde alternatif uygulamalar (skype,line) kullanarak görüntülü görüşme yapamaz mizim pekiGörüntülü görüşme istiyorsan şu anda sadece Samsung'larda var. Ama görüntülü görüşme olmazsa da olur dersen Sony Xperia Z3 öneririm. Samsung olarak da Samsung Galaxy Note 4.
1 yıllık olacak hemen hemen hattım faturalarda sıkıntı yok
Doğrudur hocam ama ben para biriktiremiyorumAcelen yok ise para biriktirmek. Operator fiatları abartılı

Faturaya dahil olarak 60-70 civarında olabilirFiyat aralığın ne olarak istiyorsun
Faturaya dahil olarak 60-70 civarında olabilir
Siz hangisini önerirsınızO zaman orta seviye bi telefon alabilirsin. mesela HTC Desire 816 ya da S5 mini.
Yaparsın ama internet üzerinden.Sonylerde alternatif uygulamalar (skype,line) kullanarak görüntülü görüşme yapamaz mizim peki