En iyi seçenek

Sponsorlu Bağlantılar

GhawthT

Üye
    Konu Sahibi
En iyi seçenek
Merhaba, oğluma bir telefon almak istiyorum ama ne tür bir telefon alacağımı bilmiyorum. Çok güçlü, iyi bir kamerası ve oyunlar için iyi bir işlemcisi olan bir şeye ihtiyacım var. Tavsiyeniz var mı?)

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Merhaba, oğluma bir telefon almak istiyorum ama ne tür bir telefon alacağımı bilmiyorum. Çok güçlü, iyi bir kamerası ve oyunlar için iyi bir işlemcisi olan bir şeye ihtiyacım var. Tavsiyeniz var mı?)
Merhaba ,
Bütçeniz ne kadardır ? Foruma hoşgeldiniz

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
S24 Öneririmde Bütçe Ne :D 8 Gb Ramlı Bişey İş GÖrür Onlarda 5 10 Bin Bantlarında. Casper X40 yada Gm24 Pro Filanda Olabilir.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Genç heyeti S24FE ya da X7 Pro diye inliyor. Paranız varsa bir bakın. Eğer o bütçe yoksa GM24 pro olabilir bence de.

PALA.

PALA.

Üye
Genç heyeti S24FE ya da X7 Pro diye inliyor.
İnleyecek başka şey mi kalmadı ? Gençlik iyisini çalışıp alacak, giriş seviyesi iyi bir cihaz devam :yavrum:
Forumda da hindiler inliyi, yemliyorum arada 🦃

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Hoca tamam iyisin hoşsun da telefon önerisi konusunda da yapma şunu ya hakikaten hoş olmuyor artık.

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Hoca tamam iyisin hoşsun da telefon önerisi konusunda da yapma şunu ya hakikaten hoş olmuyor artık.
Telefon önerisi mi :D Üye olup, ROM bölümüne konu açıp, gazlamış gitmiş, 4 gündür yok, İsrafdan uzak durun, sorunun cevabı budur. Yoksa bu gençlik daha çok inler :ehe

• Kahkaha
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Telefon önerisi mi :D Üye olup, ROM bölümüne konu açıp, gazlamış gitmiş, 4 gündür yok, İsrafdan uzak durun, sorunun cevabı budur. Yoksa bu gençlik daha çok inler :ehe
Doğru söze ne denir :cool