Telefon Tavsiyesi Vodafone tarifeye ek

Sponsorlu Bağlantılar

gkhan.55

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone tarifeye ek
Faturalı hattımın üzerine telefon almak istiyorum telefon önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Faturan aylık ne kadar?

gkhan.55

Üye
    Konu Sahibi
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Cihazdan beklediğiniz Özellikleri yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz

gkhan.55

Üye
    Konu Sahibi
Cihazdan beklediğiniz Özellikleri yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz
fotoğraf çekmeyi seviyorum görüntülü konuşma olmalı birde nadiren de olsa oyun oynarım yani kasıp beni çıldırtmamalı :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
fotoğraf çekmeyi seviyorum görüntülü konuşma olmalı birde nadiren de olsa oyun oynarım yani kasıp beni çıldırtmamalı :)
Kamera istiyorsan sony z2 z3 iyi diye duydum z2 ye bakma fırsatım oldu güzel çekiyor. ilerde kasar mı bilmiyorum android hiç kullanmadım. Güncelleme desteği uzun stabil bir sistem istiyorsan iphonelarda iyidir kamera konusunda 5s bana yetiyo 6 ve 6+ daha iyi diyolar :)

98farom98

98farom98

Üye
Tavsiyem Z2 alman zaten Z2 ile Z3 arasında hiç bir fark yok ben kullanıyorum memnunum

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Şu an 30 lira ama cihaz kampanyasına geçmek istediğim zaman tarifem değiştiriliyo da hangi cihaz daha iyi olur o konuda bilgi almak istiyorum

Birde şunu sorayım 6 ay yada 1 yıl kullandın mı en az? Birde faturaların düzenli mi?

furkankaya559758

Üye
Görüntülü görüşme istiyorsan şu anda sadece Samsung'larda var. Ama görüntülü görüşme olmazsa da olur dersen Sony Xperia Z3 öneririm. Samsung olarak da Samsung Galaxy Note 4.

gkhan.55

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü görüşme istiyorsan şu anda sadece Samsung'larda var. Ama görüntülü görüşme olmazsa da olur dersen Sony Xperia Z3 öneririm. Samsung olarak da Samsung Galaxy Note 4.
Sonylerde alternatif uygulamalar (skype,line) kullanarak görüntülü görüşme yapamaz mizim peki

spacekiller

spacekiller

Üye
Acelen yok ise para biriktirmek. Operator fiatları abartılı

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
HTC'yi benim mağazaya çok s5 mini geldi garanti için. Hem HTC yazılım olarak Samsung yazılımına göre da iyi iş yapıyor :spr