Vodafone Kullananlar Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Kullananlar Bakabilirmi
Turkcell Hattımı Vodafoneye Tasımak İstiyorum Fakar Ben Türkcelldeyken Sürekli Kesintisiz İnternete Baglanırım.Baya Hızlı ve Cekmeme Gibi Bi Durumda Yok Yalnız Vodafona Gecersem Ordan Aylık 250 MB Paket Almayı Dusünüyorum.Herhangi Bir Sorun Oluyorumu.Yani Diyecegim Turkcelldeki Gibi Kafam Rahat Kaliteli Bir Sekilde Kullanabilirmiyim İnterneti Bunu Ögrenmek İstiyorum.3g Degilde Mobil İnternet 250 MB Yi Bazen Telefonu Modem Olarak Kullanıp PC Den Girecegim Bazem Cepten.Bunu Acık ve Net Bir Sekilde Ögrenmek İstiyorum Sevgili VODAFONE Kullanıcıları.

Birde Vodafona gecince 1500DK Hediye Vardı Hala Gecerlimi Bu Kampanya

ajanjoker

ajanjoker

Üye
o Kampanya Ekim Sonunda ßitti ßence internet ßakımından Daha hızLı ve Daha iyi Turkcell den Vodafonu tavSiye Ederim.:oke:Doğru terCih

ısland

Üye
bende geçmeyi düşünüyorum

ajanjoker

ajanjoker

Üye
En iyisini yaParsın arkadaşım

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Ekimde Bitti Demek He Kacırdık Desene Peki Vodafon Yeni Bir Kampanya Yapmayacakmı 50 kontore 250 Dk İyiydi :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Internet hakkında vodafone pek övüneçek bir yani olduğunu sanmıyorum. En azından kalite açısından turkcell ile aynı olamaz.

Geçiş kampanyası 30 kasıma kadar devam ediyor. 30 kasıma kadar hattını vodafoneye varırsan aylık belli parçalara bölerek toplam 1500 dk hediye veriyor. Ama her ay 150 yükleme şartı olduğunu hatırlatayım.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Internet hakkında vodafone pek övüneçek bir yani olduğunu sanmıyorum. En azından kalite açısından turkcell ile aynı olamaz.

Geçiş kampanyası 30 kasıma kadar devam ediyor. 30 kasıma kadar hattını vodafoneye varırsan aylık belli parçalara bölerek toplam 1500 dk hediye veriyor. Ama her ay 150 yükleme şartı olduğunu hatırlatayım.

150 yi cok abartmıslar yaa.

kalite acısından turkcelle aynı olamaz derken turkcelden dahamı iyidir mi demek istedin.

sethaa

sethaa

Üye
Bulundugun bolgede 3g var mı yok mu ona bak, ondan sonra gec derim ben.

A1234567A

A1234567A

Üye
Vodafone da 1500 dk devam ediyo 250 mb lik paket 70 kontor. 1500 dk nin her ay 250 sini kullanıyosun. Her 100 kntor yüklemende geliyo eskiden 50 yetiyodu artık 150 oldu :S vodafone nin max 3g+ hızı 27 mpbs ye çoktı (!) die de bi haber duyduydum... Vodafone ye geç bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt