Vodafone Geçtim Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Geçtim Yardım
Bugün numaramı turkcellden vodafona tasımak için basvurdum 3-4 güne geçer denildi.Bir kaç sorum olacak:

Soru1: Peki ben vodafona geçtikten sonra ne gibi hediyeler gelecek hattı mı taşıdıgım için ?

Soru2: Özgür genç tarifesine geçmek istiyorum fakat hat annemin üstüne yanlız vodafonun internet sitesinde şu ibare yer alıyor:Evet. Annenizin/babanızın numarasını Vodafone’a taşıması esnasında abonelik sözleşmesi üzerinde yer alan hattın kullanıcı bilgisi alanının doldurulması ve sisteme kaydedilmesi durumunda anne ya da babanıza ait hattınız ile bu tarifeden faydalanabilirsiniz.
Bu durumda ben özgür genç tarifesine geçebiliyor muyum ?

Soru3:Vodafonda turkcell gibi bayilerde otomatik sisteme tl yollama varmı ? mesela turkcellde sana kart falan vermeden direkt hattına yolluyorlardı ?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim iyi günler

----------Eklendi @ 12:38:09 ---------- Yazıldı @ 11:49:29 ----------

up up up !
bileniniz yok mu aranızda ?

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
1. bu sorular için çok geç zaten işlemlerin başlamış.

babam vodafone kullanıyor gözlemlerim doğrultusunda birşeyler söyleyecek olursak ;
1.eğer sözleşmede gereken yeri doldurursan evet kullanabiliyorsun ayrıca istersen hattı kendi üstüne alabilirsin 18 yaşında olmana gerek de yok (turkcell de ) ben online işlemlerle 16 yaşındayken almıştım :)

malesef tl işlem makinaları vodafone ve aveada yok ya kart alacaksın ya da parca şeklinde...

ilk soru pas tı :)

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum geç oldugunu da sadece kaç dakika konusma hediye gelecek bu gelecek olan hediyeleri kaç ay içinde kullanabileceğiz bunu soruyordum ?
Valla sözleşmede iki yere isim soyisim imza kullandım heralde bu kullandıklarım ile geçebilirim ?
Başka bilgisi olan ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
otomotik ödeme talimatı verirsin turkcelle kredi kartın varsa tabi.

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
vodafona gectıgımı nasıl anlayacagım peki kaç gün oldu daha mesaj falan gelmedi ??

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
vodafona gectıgımı nasıl anlayacagım peki kaç gün oldu daha mesaj falan gelmedi ??

NT (Numara Taşıma) yaptıysanız işlem süresi sabit olmamakla beraber genelde 1 hafta sürüyor. Ve yaptığınız işlem 1 haftayı geçtiyse operatörünüze başvurun bir sorun var demektir. Geçiş işleminin tarih ve saatini bildiren mesaj yine kesin olmamakla beraber işlem tarihine takiben 5. ve 6. günlerde geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt