Faturasız Vodafone Yeni Faturasız Hat Kampanyaları Yepyeni

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Yeni Faturasız Hat Kampanyaları Yepyeni
Türkiye'nin lider GSM operatörlerinden birisi olan Vodafone, yeni faturasız yeni hat kampanyalarını duyurdu. Vodafone faturasız yeni hat kampanyaları makalemizde yer alıyor.

Vodafone faturasız yeni hatlarda yepyeni fırsatlar dan önce
; Haberleşme ve telekomünikasyonun son teknolojiyle kullanıldığı bu çağda bu gidişe uyum sağlamak için herkes akıllı telefon ve donanımlı bilgisayar ediniyor. Bu sayede ihtiyacımız olan her bilgiye ulaşabildiğimiz gibi sosyal aktivite ve resmi işlemlerimizi de bu iletişim araçları sayesinde kolaylık yapabiliyoruz.

Cep telefonu ilk çıktığı zamandan bu yana, şimdiki haline gelene kadar hızlı ve büyük bir ilerleme kaydederek adeta yeni bir çığır açtı. İleri teknolojiden geri kalmamak isteyen insanlar akıllı telefon ve bilgisayarlar sayesinde buna uyum sağlıyor. Ancak telefon ve bilgisayarların aktif kullanılabilmesi için internet bağlantısı gerekiyor.

Özellikle akıllı telefonlarda kullanılacak internet paketinizin sizi yarı yolda bırakmadan, kesintisiz ve uygun fiyatlı olması kullanıcıların tercih sebepleri arasında başta yer alıyor. Hattınızın faturalı ve faturasız olmasına göre seçebileceğiniz birbirinden farklı tarife bulunmaktadır. Vodafone kullanıcılarına kaliteli ve sorunsuz internet ve iletişim imkânı sağlamak amacıyla çeşitli tarifeler sunmaktadır.

Vodafone faturasız yeni hatlarda yepyeni fırsatlar
Vodafone faturasız yeni hatlarda yepyeni fırsatlar sunuyor. Eğer başka bir hatta sahip olan herhangi birinin hattını Vodafone’ a taşımasıyla ya da yeni bir hat alacakların Vodafone‘u tercih etmesiyle gelenlere Vodafone hoş geldin paketi uygulanmaktadır. Faturasız yeni hatlara uygulanan hoş geldin paketinin ayrıntıları ise şöyle; iki yüz elli dakika, iki yüz elli sms ve beş yüz MB internete ve 40 lira değerinde dakika ve sms paketine toplamda 55 lira vererek sahip olabilirsiniz.

Aynı pakete faturasız hattınıza daha önceden yüklenen 35 lira cep lira ile toplamda 64 lira 95 kuruş vererek sahip olabilirsiniz. Paketinizde kullanacağınız dakikalar yalnızca yurt içi kullanımlar için geçerlidir. Eğer hoş geldin paketini kullanmak istiyorsanız 250 DK, 250 SMS, 500 MB kampanyası için HOSGELDIN, 40 TL cep lira kampanyası için HOSGELDIN 40 kısa kodu ile 7000’e SMS yollamanız yeterli olacaktır.

Makaleyi okumayı bitirdiğine göre hemen bir yere gitme, bir önceki yazımız olan Vodafone Faturasız Esnek Tarifeler başlıklı makalemizde Vodafone Esnek Tarifeler, Vodafone Faturasız Esnek ve Vodafone Faturasız Esnek Tarifeler hakkında bilgiler verilmektedir.
 


Üst Alt