Vodafone Hakkında Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Hakkında Birkaç Soru
Ben Turkcell Kullanıcısıyım Sürekli Cepten İnternete Takılırım.
Simdi Turkcelden Mobil İnternet Paketi Alacagım 1 aylık 100 mb yeter bana Bunları Söyliyim

Turkcell:100MB Paket 60 Kontor
Vodafone:250MB Paket 60 Kontör
Not:Günlük Haftalıkla İşim Olmaz

Vodafonun Benim İçin Artıları:
-MobilTV Var Bildigime Göre s60 Telefondan İzleyebiliyorsun Hemde Ücretsiz.Bende 7610 Var RealPlayerde Yüklü Herhalde İzlerim.
-Numaranı Vodafoneye Taşıyınca Her Ay 50 Yüklemende Her Yöne 250 Kontor Bedava
-Birde Sorum 50 Kontor Yükleyince Hat Kapanma Süresi Uzuyormu.Parca Kontorlerle Falan
-Bi Soru Daha Müsteri Hizmetlerini Pek Övmüyorlar İyi Destek Vermiyolarmış.Birde Durup Dururken Kontorler Gidiyormus Bunlar Dogrumu.

Bu Dediklerim Dogrumu Cevap Verebilirmisiniz.Eger Dogru ise Vodafona Geçmeliyim.Siz Ne Diyosunuz.

C01aY

C01aY

Üye
Benim tavsiyem mobil internet konusunda şöyle olacak; 1 ay sonra 3g gelecek, mobil internetin daha ucuzlaması bekleniyor.1 ay daha beklemelisiniz bence.

Evet Vodafone Mvs dediğimiz olay telefonunuzdan Real player yardımıyla televizyon izlemektir.Vodafone'da ücretsizdir.Bende kullanıyorum.Fakat elde edilen ekran kalitesi pek fazla iyi değil.

Ben 4 parça kontörle süremi uzattığımı biliyorum,

Vodafone Müşteri hizmetlerine hiç işim düşmedi, kolay kolay düşmezde zaten.Eğer bir sorun olursa servisinden kolayca halledebilirsin.(örneğin wap, internet ayarlarını açtırmak) gibi

Kolay gelsin ::)

Cynical

Cynical

Üye
Ağustosta çok daha avantajlı internet paketleri tüm operatörlerde çıkacaktır. Bu paketler 3G ile kullanıma uygun değil fiyat olarak.
Mobil Tv de Ağustosta değişecektir 3G ile diye düşünüyorum. Şu anki hali pek kaliteli değil.
Müşteri hizmetlerine birkaç kez işim düştü ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Gayet ilgililer ve tüm sorunlarıma bir çözüm getirdiler.
2 seneden fazla bir süredir Vodafone abonesiyim ve kontör düşümü gibi bir sorunla sistem hatası dolayısıyla bir kez karşılaştım. Onda da ben başvurmadan onlar kendileri iade ettiler.
Sanırım 25 ve fazlası parça kontör yüklemesinde süre uzuyor.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Benim tavsiyem mobil internet konusunda şöyle olacak; 1 ay sonra 3g gelecek, mobil internetin daha ucuzlaması bekleniyor.1 ay daha beklemelisiniz bence.

Evet Vodafone Mvs dediğimiz olay telefonunuzdan Real player yardımıyla televizyon izlemektir.Vodafone'da ücretsizdir.Bende kullanıyorum.Fakat elde edilen ekran kalitesi pek fazla iyi değil.

Vodafone Müşteri hizmetlerine hiç işim düşmedi, kolay kolay düşmezde zaten.Eğer bir sorun olursa servisinden kolayca halledebilirsin.(örneğin wap, internet ayarlarını açtırmak) gibi

Verdiginiz Bilgiler İçin Cok Tesekkürler Olayı Güzel Aydınlatmıssın Peki Bu Tv Olayındaİzlerken Neyin Ne Oldugu Anlasılıyormu Birde Calarken Takılma Oluyormu.Mobil Tv Kalkacakmı 3g Gelince Zaten Gelmesine ne Kaldıkı 3gnin.

alperen1313

alperen1313

Üye
Ben Turkcell Kullanıcısıyım Sürekli Cepten İnternete Takılırım.
Simdi Turkcelden Mobil İnternet Paketi Alacagım 1 aylık 100 mb yeter bana Bunları Söyliyim

Turkcell:100MB Paket 60 Kontor
Vodafone:250MB Paket 60 Kontör
Not:Günlük Haftalıkla İşim Olmaz

-MobilTV Var Bildigime Göre s60 Telefondan İzleyebiliyorsun Hemde Ücretsiz.Bende 7610 Var RealPlayerde Yüklü Herhalde İzlerim.
-Birde Sorum 50 Kontor Yükleyince Hat Kapanma Süresi Uzuyormu.Parca Kontorlerle Falan
-Bi Soru Daha Müsteri Hizmetlerini Pek Övmüyorlar İyi Destek Vermiyolarmış.Birde Durup Dururken Kontorler Gidiyormus Bunlar Dogrumu.

Bu Dediklerim Dogrumu Cevap Verebilirmisiniz.Eger Dogru ise Vodafona Geçmeliyim.Siz Ne Diyosunuz.

selamlar
öncelile yapılan bağımsız anketlere göre vodafone müşteri hizmetleri ve vodafone teknik destek birimleri diğer operatörlerin taşerona taşınmış olan müşteri hizmetlerinden daha iyi hizmet verdiklerini ortaya çıkarttı...
ikinci olarak ; kendiliğinden kontör düşme olayınaı kimse kolay kolay yaşamaz zannetmiyorum...benim ailem kullanıyor yıllardır ama hiç bir şekilde kendiliğinden kontör düşmüyor..
tv yi izleyebilirsiniz bedavadır sorun yok..
internet hız diğer operatörlerde olduğu gibi Türkiye genelinde bir kaç edge şebekesi gibi değil..aksine Vodafone nun Türkiye de kaç tane normal istasyonu varsa hepsi eş zamanlı olarak edge uyumludur..
size en uygun olan 250 mb seçeneğidir..
saygılar

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
30 temmuzda 3g gelince ücretsiz olan mobil tv kalkacakmı ona göre gececegimde

s.volkan

s.volkan

Üye

Evet seyredebilirsin.30 Temmuzdan sonra ücretli olacak diye bir şey yok. Şu an ücretsiz bu kesin.ç Görüntü kalitesi felan bazı kanallarda net. Örneğin star tv çok net seyredebilirsin.

Evet 6 ay boyunca her yöne 250 Dakika hediye. Sen 250 kontör demişsin , kontör değil dakika

En az 20 kontörle süreniz uzar. Kontör transferle dahi

Çok iyi müşteri hizmetleri bence yok. Ancak durup durup kontör gitmez..

trust-cloud

trust-cloud

Üye
+ olarak msnde bedava bende numaramı taşıdım her hangi bi sorun yok

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
tmm kararımı verdim tasıyacagım ama hat benim üstüme degil.alrken kimlik vermedim onlar kafasına göre cıkarmıslar vodafona gittim hattın sahibi gelmesi lazım dediler.bende adamı tanımıyorum

alperen1313

alperen1313

Üye
yapacak bir şey yok o zaman
yani bir hat alamanız daha doğrum olur adınıza kayıtlı olması şartıyla ..

1tebessum

1tebessum

Üye

kardeş 3g geldi daha pahalı oldu 60 kontöre 250mblik paket vodafonede 70 kontör olmuş:bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt