klmt
Üye
Şimdi bu vodafon cep net hakikaten sınırsız mı (kotasız mı) .Reklamlarda kota aşım derdi yok diyorda.
Selam, evet arkadaşım sınırsız, ister 50 krş'a günlük, ister 8 TL'ye aylık abonelik imkanın var, günlükte 5 MB'tan sonra, aylıkta 100MB'tan sonra hız üst limitin 96Kbps oluyor, (Vodafone tarifelerinde öyle geçiyor) , fakat ne hikmetse ben ayın, başı-sonu fark etmiyor hiç hızlı net alamadım.
Allahalla dünkü yazdığım mesajda yok olmuş bu arada bakalım bu n'olucak
,Neyse demiştim ki ; modem sıkıştırmasını bir deneyin, ben denedim ve hala öyle, sanki biraz fark etti gibi ama emin olunmuyor bağlantının değişkenliğinden dolayı, birde herkesin pozisyonu farklı olunca da (pc,telefon,marka ve modeller,işletim sistemleri,bulunulan yer,baz istasyonlarına yakınlık uzaklık,yoğunluk,hava şartları vs. vs.) örümcek ağı gibi yelpaze genişliyor, bende böyle iken başkalarında farklı olabilir deneyen arkadaşlar da sonuç-fikirlerini yazarlarsa paylaşıma katkı olur sevgiler kolay gelsin.

Bu duruma göre hızda ciddi bir düşme var. Sanırım bu düşüşü vodafone pc den cepneti kullanmayı bıraktırmak için yapmıştır ( şahsi görüşüm) ama biz yılmayacağız kullanmaya devam
Bazı antivirüs programları arka planda iken internet bağlantısını kullanmaktadır.