|| Vodafone Cepnet Hız İçin Tavsiyeler (Güncelleme 22 Şubat 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
hızlandırma imkanı yok. Ama verdiğim tavsiyeleri uygularsan maximum verim alırsın

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir...

celibar

celibar

Üye
ekleme:bluetoothla bağlanmayın çünkü bluetoothla , bilgisayar ile telefon arası veri aktarımı usb kabloya göre daha yavaştır.
telefon ayarlarından, şebeke modunu çift mod değil de GSM veya UMTS'den birini seçin.çift mod seçili iken şebeke geçişlerinde bağlantınız sürekli kesilecektir.
bilgiler için teşekkür

cezaraffi

Üye
arkadaşlar vodafone her aydan aya 100 mbit int hızı veriyor bunu aşarsanız 10-15 kb ye düşüyor int hızı

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir...

waterprof

Üye
benimde bazı önerim olacak firefox kullanıyorum google reklamlarını ve daha bir çok reklamları etkisiz hale getiren adblock eklentisini tavsiye ederim. dns olarak google dnslerini(8.8.8.8 ve 8.8.4.4)kullanıyorum işe yarıyor mu bilmem ama faydası olur diye yazdım.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
benimde bazı önerim olacak firefox kullanıyorum google reklamlarını ve daha bir çok reklamları etkisiz hale getiren adblock eklentisini tavsiye ederim. dns olarak google dnslerini(8.8.8.8 ve 8.8.4.4)kullanıyorum işe yarıyor mu bilmem ama faydası olur diye yazdım.

Teşekkürler kardeşim:evet:

erquin

erquin

Üye
teşekkürler

rfve

Üye
Merhaba arkadaşlar
Windows 7 kullanıyorum
birtü bağlantı kuramadım.aynı telefon xp de bağlanıyor.
aynı yöntemle fakat win 7 de ağ bağlantısı yok. / internet erişimi yok şeklinde
kalıyor.
Modemleri silip yeniden yükledim yinede olmadı ...

Fikri olan varmı acaba.?

fener_1996

Üye
Arkadaşlar işlem kaydındaki paket veri kaydını silin çünkü sisteme göre 100 mbyı gecince otomatik 10 kbye düşüyor

--------------- Ekleme ---------------

Telefonun ovi suite de yeni versiyonunu atın baya hızlanıyor!

Telefonun ovi suite de yeni versiyonunu atın baya hızlanıyor!

Eğer windows 7 de kullanamıyosanız pc suite yükleyip 1 kerelik girin otomatik ağ bağlantılarına kaydediyor sonra pc suite silin

Vodafone 3g ayarlarını kurun çünkü 3g internet gsm e göre 100 kb hızlı

Com 5 diye n97 modemde ayar var onu 6630 a deneyin saniyede 50 60 kb indirme hızı internetin bitme günü olsa bile!

waterprof

Üye
Hızlı bir internet kullanmak için birkaç daha tüyo vereceğim.
Mailleri daha hızlı okuma istiyorsanız veya msn i açmak için bu adresleri kullanırsanız daha hızlı olur
gmail için : m.gmail.com
yahoo için :mobile.yahoo.com/mail
ve msn,hotmail için : m.live.com

celatx

celatx

Üye
bnde bu yöntemle internete giriyordum ama pcsuite ile hem bi program daha kapalı olmuş olur şimdi deneyeceğim ve youtubeden video izleme yöntemi hoşuma gitti :ehe

m.uti

Üye
arkadaşlar bende aynı tarifedn kullanıyorum vodafona teşekkürlerimi sunuyorum ben notebookla bağlanırken biraz yavaştı bugün netbook aldım bir deniyeyim dedim ama ne göreyim süper bişe bayağı fark etti acaba bilgisi olan varmı bu bilgisayarın küçüklüğü ile alakalı bir şeymi acaba ama süper bişe arkadaşlar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende aynı tarifedn kullanıyorum vodafona teşekkürlerimi sunuyorum ben notebookla bağlanırken biraz yavaştı bugün netbook aldım bir deniyeyim dedim ama ne göreyim süper bişe bayağı fark etti acaba bilgisi olan varmı bu bilgisayarın küçüklüğü ile alakalı bir şeymi acaba ama süper bişe arkadaşlar

Pek bir alakası yok internetin hızlı olması birinci dereceden bağlantı hızı 2. dereceden de bilgisayarın yüksek performanslı olması gerekiyor. şimdilik vodafone hız sınırını pek aşamayız ama pc mizi hızlandırabiliriz. size tavsiyem gereksiz programlar vs ne varsa kaldırın ve bilgisayarınızı hızlandırın

ali.44

ali.44

Üye
dostum emegine sağlık çok işe yaradı sayende pc suite den kurtuldum

umutçakır

Üye
Her türlü sorularınız için [email protected] adresine mail atınız.

her türlü sorularınız için hp_umut @hotmail com adresine mail atınız (boşlukları silmeyi ve noktaları koymayı unutmayınız.)

aceem

Üye
arkadaşlar hız düşme olayı yok ceptede pcdede cepnet paketi ile nette girenler dikkat edin anlarsınız sürekli bağlantı yok kesiliyor tekrar bağlanıyor kesiliyor tekrar bağlanıyor *99# numara ile pcden bağlantı kuruyoruz kesin sürekli bağlantı numarası farklıdır eğer sürekli kesilip tekrar bağlantı kurmazsa sorunumuz ortadan kalkıyor öneri ve fikirlerinizi değerlendirecem arkadaşlar şimdiden tsk

ferhatkiran

Üye
Paketimi yenileyeli 4 gün oldu ve 100 mb 20 kere doldurmama rağmen hızım 1.3 mpbs ye kadar çıkıyor. Bu gün bu işlerden anlamayan bi arkadaşımla konuştum onun tarifine göre oda aynı hıza ulaşıyor. Acaba bizim burdaki şebekede mi sorun var. Yoksa bundan sonra 96kbps yerine 8 liraya 1mbps yemi başlıcak vodafone..

celibar

celibar

Üye
vodafone'daki bi hatadan dolayı o kadar hızlı geziyorsun.yoksa 96 kpbs hızla gezerdin.fırsat varken internette gezebildiğin kadar gez.

gomla

Üye
arkaşdalr sizn nie 10kb/s yada 15 kb/s içok yavaşş bnm 272kb/s hıza çıkıyor sizde problem vvar bn pes 2011 bile indirdim 4 saatte

Üst Alt