ben de bişey soracaktım biliyorsunuz ki opera cep telefonunda gerçek sitenin küçültülmüş halini gösteriyor yani wap şeklini değil acaba bilgisayarda da böyle bi program kullanmak mümkünmü hem daha hızlı açılır siteler bilgisi olan varsa paylaşsın lütfenn
opera mini yi nasıl bilgisayara kuracam bilmiyorum link varsa paylaşırmısın
öncelikle çok teşekkür ederim lgkg300 son bişey daha soracam bende hem bluetooth var hem kablo var bazen bağlantı kuramıyorum bazen hemen kuruyorum acaba bunun nedeni nedir bağlantı işaeretinin yanında ünlem oluyor bu sorunu nasıl giderebilirim
Eğer kablo ile bağlanabiliyorsan öylece devam et. Çünkü Bt ile bağlansan dahi bağlantın sürekli kalmaz ve bağlantı kopar. Ben Bt ile bağlanabiliyorum ama kabloyu tercih ediyorum çünkü kablu ile internet bağlantısı kopmuyor. Ve kablo ile hızın daha iyi olur.7-8 dosya vardı ancak hepsini silemedim silinmiyor 4 dosya kabloyla bağlanabiliyorum ama bluetootla olmuyor sence başka bi çözüm yolu varmı tekrardan teşekkür ederim

lgkg300 arkadaşıma teşekkür ediyorum, katılıyorum, bilgi akış hızını hızlandıramayız, vodavofone'nun musluğu ne kadar açıksa o kadar veri alırız, bizim yapabileceğimiz, pc yi ve gelen veriyi mümkün olduğunca verimli kullanmaktır, izninizle kendi tercihlerimi de belirtmek istiyorum;
Tartışmasız hızından dolayı tarayıcı olarak chrome, uzantı olarak ta Flash Block ve AdBlock kullanıyorum, tabi birde sağ tuş menüsüne IDM desteğini atmak için Download Assistant uzantısı (global_deejay arkadaşa sonsuz teşekkürler),
CCleaner'le pc'yi temizlerkende sık kullandığım site ve çerezleri hariç tutulanlar listesine ekliyorum silinmesin diye, böylece gelecek olan saniyedeki 10 KB verinin içinde sayfadaki yeni veriler gelmiş oluyor.
Bu arada cep-pc bağlantısının bluetooth veya usb kablo olmasının 96 Kbps' lik hızda birşey fark etmeyeceğini sanıyorum çünkü bluetooth bağlantı hızının üst limiti 721 Kbps.
Umarım faydam dokunur, herkese teşekkür ediyorum, kolay gelsin.
iyi günler ben telefonumdan internete girmek için nokia pc suite programını kullanıyorum ve siz anlatmışsınız pc suite olmadan nasıl internete girilebileceğini.ben telefonu usb ile bilgisayara bağladğımda 3 tane mod çıkıyo karşıma pc suite modu, baskı ve medya , depolama olmak üzre.benim sormak istedğim nokia pc suite olamadan telefonu bilgisayara bağladığımızda bu modlardan hagisini seçmeliyiz ? umarım ne demek istedğimi anlamışsınızdır
--------------- Ekleme ---------------
bir sorum daha olcak . az önce vlc media player ı yükledim ve youtube m.youtube.com dan girdim bir vedonun linkini kopyalayıp yapıştırdım olmadı video açılmıyor lütfen yardım edin
Bilgi için teşekkürler, konuya ekliyorum...
--------------- Ekleme ---------------
Pc suit olmadan internete girmek istiyorsun sanırım. kabloyu taktığında 3 seçenek karşına çıkar nokia modunu seç. şimdi aşağıdaki adımları izle:
Eğer Win7 kullanıyorsan:
Başlat> denetim masası>ağ ve internet> ağ ve paylaşım merkezi> yeni bir bağlantı veya ağ kurun> çevirmeli bağlantı kur> ileri tıkla bundan sonra telefonunuz modem olarak görülecektir. çevirmeli telefon numarası olarak *99# gir kullanıcı adı olarak vodafone şifreyi boş bırak. hepsi bu kadar
Eğer Xp kullanıyorsan:
Ağ bağlantıları> özellikler> yeni bağlantı> çevirmeli bağlantı yukarıda olduğu gibi çevirmeli telefon numarasına *99# gir kullanıcı adı vodafone diğer haneleri boş bırak.
wlc ye gelince:
önce internet explorer m.youtube.com yaz
daha sonra aramak istediğin videoyu yaz ve üzerine tıka açılan sayfadan adres kısmındaki url yi kopyala
şimdi wlc yi aç ve ctrl+v diyorsun kopyaladığın url yi yapıştır.
örnek url:
rtsp://v6.cache7.c.youtube.com/CjYLENy73wIaLQlrwKlVlhUHXRMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBWluZGV4YMT34uDyvdGxTQw=/0/0/0/video.3gp
çok çabuk cevap yazığınız için teşekkür ederim.vlc yi hallettim
pc suite olmadan bağlamayıda biraz sonra deniycem bu arada telefonum 3120 c 
herkese katkıları için teşekkürler çok faydalı şeyler yazmışsınız bir sorum olacak ben bu com 5 ayarını n82'de nasıl bulurum
bu ne hızçok çabuk cevap yazığınız için teşekkür ederim.vlc yi hallettim
pc suite olmadan bağlamayıda biraz sonra deniycem bu arada telefonum 3120 c
![]()