|| Vodafone Cepnet Hız İçin Tavsiyeler (Güncelleme 22 Şubat 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

ihlass

ihlass

Üye
valla ben vodafone cepnet'in çıktığı günden beri kullanıyorum bi kaç kere iptal edip yeniden abone oldum yine aynı, indirme hızım en fazla 20-25kb/s'ye çıkıyor, bi türlü çözemedim.

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
teşekkürler ;)

ilo53

ilo53

Üye
Aynen Benımde Ben hic Yuksek hızda ındırım yaptımı hatırlamıyorum 100mb kullanmadan bile 30 20kb ıle ındırıyor 30u gecmıyor.Baktılar Herkes Kullanıyor 100mb Hizli iKen bile Hizi Düsürdüler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar sanıyede 100kb ındırelım en az.Fiyati 10tl olsun.

ramazan3446

Üye
Arkadaşlar bende sistemin şöyle bir açığını keşfettim.
Bakiyenizden 50 kr (günlük Cepnet için) kesildikten sonra günlük cepnet paketiniz tamamlanmıştır mesajına kadar geçen sürede internet hızınız 3g hızındadır. Yani bu arada 100 mb'lık bir veriyi çok rahat 3g hızında indirebilirsiniz.
Eğer sizde sistemin bir açığını bulup paylaşırsanız seviniriz.

akisim

Üye
ben de bişey soracaktım biliyorsunuz ki opera cep telefonunda gerçek sitenin küçültülmüş halini gösteriyor yani wap şeklini değil acaba bilgisayarda da böyle bi program kullanmak mümkünmü hem daha hızlı açılır siteler bilgisi olan varsa paylaşsın lütfenn

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
ben de bişey soracaktım biliyorsunuz ki opera cep telefonunda gerçek sitenin küçültülmüş halini gösteriyor yani wap şeklini değil acaba bilgisayarda da böyle bi program kullanmak mümkünmü hem daha hızlı açılır siteler bilgisi olan varsa paylaşsın lütfenn

Arkadaşım güzel bir yere değinmişsin evet haklısın opera mini sayfaları aynı pc gibi açıyor ve çok hızlı. Bunu bilgisayardan da yapabilirsin. Opera mini yi pc ye kur yalnız dikkat et java ve flash player ve diğer eklentiler kurulu olmayacak. Böylece sayfalar hızlı açılacak.

akisim

Üye
opera mini yi nasıl bilgisayara kuracam bilmiyorum link varsa paylaşırmısın

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
opera mini yi nasıl bilgisayara kuracam bilmiyorum link varsa paylaşırmısın

Tabii ki güzel kardeşim buyur tıkla ve indir:

akisim

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim lgkg300 son bişey daha soracam bende hem bluetooth var hem kablo var bazen bağlantı kuramıyorum bazen hemen kuruyorum acaba bunun nedeni nedir bağlantı işaeretinin yanında ünlem oluyor bu sorunu nasıl giderebilirim

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok teşekkür ederim lgkg300 son bişey daha soracam bende hem bluetooth var hem kablo var bazen bağlantı kuramıyorum bazen hemen kuruyorum acaba bunun nedeni nedir bağlantı işaeretinin yanında ünlem oluyor bu sorunu nasıl giderebilirim

Rica ederim kardeşim...

Bağlantının yanında sarı işaretli bir ünlem işareti varsa sanırım window 7 kullanıyorsun. Çözüm:

¤ Öncelikle ünlem işaretin olduğu yere git sağ tıkla "ağ bağdaştırıcılarini" aç. Sonra açılan sayfada sağda "ağ bağdaştırıcilarini değiştir" diye bir seçenek var oraya tıkla sonra ekrana bilgisayar monitörleri gelecek silebildiğin kadarını silmeye çalış. Daha sonra yeniden bir bağlantı oluştur, sorun çözülür. Yeni bir bağlantı nasıl oluşturulur konuda hep xp hem de win7 için anlattım.

akisim

Üye
7-8 dosya vardı ancak hepsini silemedim silinmiyor 4 dosya kabloyla bağlanabiliyorum ama bluetootla olmuyor sence başka bi çözüm yolu varmı tekrardan teşekkür ederim

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
7-8 dosya vardı ancak hepsini silemedim silinmiyor 4 dosya kabloyla bağlanabiliyorum ama bluetootla olmuyor sence başka bi çözüm yolu varmı tekrardan teşekkür ederim
Eğer kablo ile bağlanabiliyorsan öylece devam et. Çünkü Bt ile bağlansan dahi bağlantın sürekli kalmaz ve bağlantı kopar. Ben Bt ile bağlanabiliyorum ama kabloyu tercih ediyorum çünkü kablu ile internet bağlantısı kopmuyor. Ve kablo ile hızın daha iyi olur.

Ama ille de ben Bt ile bağlanacağım diyorsan bluesoil diye bir Bt programı var internette araştır ve indir. Onunla maksimum verim alırsın.

akisim

Üye
tekrardan teşekkürler :)

klmt

Üye
lgkg300 arkadaşıma teşekkür ediyorum, katılıyorum, bilgi akış hızını hızlandıramayız, vodavofone'nun musluğu ne kadar açıksa o kadar veri alırız, bizim yapabileceğimiz, pc yi ve gelen veriyi mümkün olduğunca verimli kullanmaktır, izninizle kendi tercihlerimi de belirtmek istiyorum;
Tartışmasız hızından dolayı tarayıcı olarak chrome, uzantı olarak ta Flash Block ve AdBlock kullanıyorum, tabi birde sağ tuş menüsüne IDM desteğini atmak için Download Assistant uzantısı (global_deejay arkadaşa sonsuz teşekkürler),
CCleaner'le pc'yi temizlerkende sık kullandığım site ve çerezleri hariç tutulanlar listesine ekliyorum silinmesin diye, böylece gelecek olan saniyedeki 10 KB verinin içinde sayfadaki yeni veriler gelmiş oluyor.
Bu arada cep-pc bağlantısının bluetooth veya usb kablo olmasının 96 Kbps' lik hızda birşey fark etmeyeceğini sanıyorum çünkü bluetooth bağlantı hızının üst limiti 721 Kbps.
Umarım faydam dokunur, herkese teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

Mr.Nobody

Mr.Nobody

Üye
iyi günler ben telefonumdan internete girmek için nokia pc suite programını kullanıyorum ve siz anlatmışsınız pc suite olmadan nasıl internete girilebileceğini.ben telefonu usb ile bilgisayara bağladğımda 3 tane mod çıkıyo karşıma pc suite modu, baskı ve medya , depolama olmak üzre.benim sormak istedğim nokia pc suite olamadan telefonu bilgisayara bağladığımızda bu modlardan hagisini seçmeliyiz ? umarım ne demek istedğimi anlamışsınızdır :)

bir sorum daha olcak . az önce vlc media player ı yükledim ve youtube m.youtube.com dan girdim bir vedonun linkini kopyalayıp yapıştırdım olmadı video açılmıyor lütfen yardım edin

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
lgkg300 arkadaşıma teşekkür ediyorum, katılıyorum, bilgi akış hızını hızlandıramayız, vodavofone'nun musluğu ne kadar açıksa o kadar veri alırız, bizim yapabileceğimiz, pc yi ve gelen veriyi mümkün olduğunca verimli kullanmaktır, izninizle kendi tercihlerimi de belirtmek istiyorum;
Tartışmasız hızından dolayı tarayıcı olarak chrome, uzantı olarak ta Flash Block ve AdBlock kullanıyorum, tabi birde sağ tuş menüsüne IDM desteğini atmak için Download Assistant uzantısı (global_deejay arkadaşa sonsuz teşekkürler),
CCleaner'le pc'yi temizlerkende sık kullandığım site ve çerezleri hariç tutulanlar listesine ekliyorum silinmesin diye, böylece gelecek olan saniyedeki 10 KB verinin içinde sayfadaki yeni veriler gelmiş oluyor.
Bu arada cep-pc bağlantısının bluetooth veya usb kablo olmasının 96 Kbps' lik hızda birşey fark etmeyeceğini sanıyorum çünkü bluetooth bağlantı hızının üst limiti 721 Kbps.
Umarım faydam dokunur, herkese teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

Bilgi için teşekkürler, konuya ekliyorum...

iyi günler ben telefonumdan internete girmek için nokia pc suite programını kullanıyorum ve siz anlatmışsınız pc suite olmadan nasıl internete girilebileceğini.ben telefonu usb ile bilgisayara bağladğımda 3 tane mod çıkıyo karşıma pc suite modu, baskı ve medya , depolama olmak üzre.benim sormak istedğim nokia pc suite olamadan telefonu bilgisayara bağladığımızda bu modlardan hagisini seçmeliyiz ? umarım ne demek istedğimi anlamışsınızdır :)

bir sorum daha olcak . az önce vlc media player ı yükledim ve youtube m.youtube.com dan girdim bir vedonun linkini kopyalayıp yapıştırdım olmadı video açılmıyor lütfen yardım edin

Pc suit olmadan internete girmek istiyorsun sanırım. kabloyu taktığında 3 seçenek karşına çıkar nokia modunu seç. şimdi aşağıdaki adımları izle:

Eğer Win7 kullanıyorsan:

Başlat> denetim masası>ağ ve internet> ağ ve paylaşım merkezi> yeni bir bağlantı veya ağ kurun> çevirmeli bağlantı kur> ileri tıkla bundan sonra telefonunuz modem olarak görülecektir. çevirmeli telefon numarası olarak *99# gir kullanıcı adı olarak vodafone şifreyi boş bırak. hepsi bu kadar

Eğer Xp kullanıyorsan:

Ağ bağlantıları> özellikler> yeni bağlantı> çevirmeli bağlantı yukarıda olduğu gibi çevirmeli telefon numarasına *99# gir kullanıcı adı vodafone diğer haneleri boş bırak.

wlc ye gelince:
önce internet explorer m.youtube.com yaz
daha sonra aramak istediğin videoyu yaz ve üzerine tıka açılan sayfadan adres kısmındaki url yi kopyala
şimdi wlc yi aç ve ctrl+v diyorsun kopyaladığın url yi yapıştır.

örnek url:
rtsp://v6.cache7.c.youtube.com/CjYLENy73wIaLQlrwKlVlhUHXRMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBWluZGV4YMT34uDyvdGxTQw=/0/0/0/video.3gp

Mr.Nobody

Mr.Nobody

Üye
Bilgi için teşekkürler, konuya ekliyorum...

Pc suit olmadan internete girmek istiyorsun sanırım. kabloyu taktığında 3 seçenek karşına çıkar nokia modunu seç. şimdi aşağıdaki adımları izle:

Eğer Win7 kullanıyorsan:

Başlat> denetim masası>ağ ve internet> ağ ve paylaşım merkezi> yeni bir bağlantı veya ağ kurun> çevirmeli bağlantı kur> ileri tıkla bundan sonra telefonunuz modem olarak görülecektir. çevirmeli telefon numarası olarak *99# gir kullanıcı adı olarak vodafone şifreyi boş bırak. hepsi bu kadar

Eğer Xp kullanıyorsan:

Ağ bağlantıları> özellikler> yeni bağlantı> çevirmeli bağlantı yukarıda olduğu gibi çevirmeli telefon numarasına *99# gir kullanıcı adı vodafone diğer haneleri boş bırak.

wlc ye gelince:
önce internet explorer m.youtube.com yaz
daha sonra aramak istediğin videoyu yaz ve üzerine tıka açılan sayfadan adres kısmındaki url yi kopyala
şimdi wlc yi aç ve ctrl+v diyorsun kopyaladığın url yi yapıştır.

örnek url:
rtsp://v6.cache7.c.youtube.com/CjYLENy73wIaLQlrwKlVlhUHXRMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBWluZGV4YMT34uDyvdGxTQw=/0/0/0/video.3gp

bu ne hız :aha: çok çabuk cevap yazığınız için teşekkür ederim.vlc yi hallettim :heyo: pc suite olmadan bağlamayıda biraz sonra deniycem bu arada telefonum 3120 c :evet:

kendal_47

kendal_47

Üye
herkese katkıları için teşekkürler çok faydalı şeyler yazmışsınız bir sorum olacak ben bu com 5 ayarını n82'de nasıl bulurum

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
herkese katkıları için teşekkürler çok faydalı şeyler yazmışsınız bir sorum olacak ben bu com 5 ayarını n82'de nasıl bulurum

Soruyu biraz daha acar mısın?

bu ne hız :aha: çok çabuk cevap yazığınız için teşekkür ederim.vlc yi hallettim :heyo: pc suite olmadan bağlamayıda biraz sonra deniycem bu arada telefonum 3120 c :evet:

Rica ederim kardeşim. Denedikten sonra cevabını buraya yaz ki başkalarına da faydası olsun...

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Şimdi bu vodafon cep net hakikaten sınırsız mı (kotasız mı) .Reklamlarda kota aşım derdi yok diyorda.

Üst Alt