Vodafone Cep Nakit Kart Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Vodafone Cep Nakit Kart Kampanyası
Cep Cüzdan uygulamasında Cep Nakit kart yaratan aboneler 5 TL hediye kazanıyor! 1 Mart - 3 Nisan 2017 tarihleri arasında Cep Cüzdan uygulaması içerisinden Cep Nakit kart yaratan müşteriler, kartları ile yapacakları alışverişlerinde kullanabilecekleri 5 TL hediye kazanıyor.

Cep Cüzdan ile Cep Nakit kart yaratmak için uygulamaya girdikten sonra Kartlarım > Cep Nakit Kartlarım > Sanal Kart Yarat adımlarını izleyebilirsiniz
  • Kampanya 1 Mart 2017 tarihinde başlayacak olup, 3 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir.
  • Kampanyadan Vodafone Cep Cüzdan uygulaması üzerinden Cep Nakit kart yaratan müşteriler yararlanabilecektir. Cep Cüzdan uygulaması üzerinden bir müşteri en fazla 3 adet Cep Nakit kart yaratabildiği için kampanya kapsamında en fazla 15 TL hediye kazanılabilir.
  • Kampanyaya katılacak Vodafone aboneleri, Vodafone tarafından belirtilen kriterlere uygun olan Cep Cüzdan uygulamasını yükleyen GSM numaraları arasından seçilecektir.
  • Kampanyadan ödül kazanmaya hak kazanan müşterilerin, oluşturdukları Cep Nakit kartlarına hediye 5 TL yüklenecektir.
  • Kampanyaya katılmaya hak kazanan ve 5 TL bakiye yüklenen abonelere, yükleme yapıldıktan sonra bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan 5 TL hediye 48 saat içerisinde yüklenecektir.
  • Kampanya kapsamında Vodafone Cep Nakit karta yüklenecek 5 TL, Vodafone Cep Cüzdan uygulamasındaki bakiye görüntüleme ekranında görüntülenebilecektir.
 
blastx

blastx

Üye
Teşekkürler
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
5
Görüntüleme
706
fatihmenteş
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
376
yeumyang
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
517
yeumyang


Üst Alt