Vodafone Aylık Cepnet ne olacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Aylık Cepnet ne olacak ?
merhaba arkadaslar 7 aydır Vodafone cepnet kullanıyorum fakat yenı abone olmak ısteyenler 7.99 luk paket alamıyorlarmıs benım merak ettıgım sey bızım kullandıgımız paketler ıptal mı olacak yoksa kullanmaya devam edebılecek mıyız bılgısı olan arkadaslardan yanıt beklıyorum sımdıden tesekkurler

sekajmer

sekajmer

Üye
bende kullaniyorum benim paket bitti ve paketim yenilendi
yani uye olanlar iptal etmedigi surece kullanmaya devam edebilecek

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
benim pakette yenilendi ama acaba yıl sonunda iptali söz konusu olur mu asıl mevzu o umarım dediğin gibidir cevap için teşekkürler

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Yeni abone alımına kapalı eski aboneler kullanmaya devam ediyo şuanlık başka bi açıklama yapılmadı.

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki sağolun

llovell

llovell

Üye
[h=3]Aylık Cepnet Paketi 01.11.2011 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapanmıştır. Aylık CepNet tarifemiz yerini 10 MB'dan 8 GB'a kadar her türlü İHTİYACA GÖRE YENİ MOBİL İNTERNET PAKETLERİMİZE bıraktı. Yeni paketlerimiz ile, mobil internet keyfini hız sınırı olmadan çıkarabilirsiniz. [/h]Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
inşallah dediğiniz gibidir ben sırf net için geçmiştim Vodafone'a

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
konuyu yalnış yere açmısım pardon

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bende aynı tarifeyi kullanıyorum kendini sürekli yeniliyor iptal durumu yok

lord1902

Üye
Yıl snu kapanır

phasan

phasan

Üye
eski aboneler kullanacak yeni cepnet uye alımı yok

lgkg300

lgkg300

Üye
iptal edenler için bir şans verilmeli bence... Çünkü bu haber herkesi hazırlıksız yakaladı :)

bartinli892

bartinli892

Üye
öyle bişey yok Vodafne Kendi sitesinde bile aylık cepnet. 7,99 kuruş bişey olmaz bende iptal etmştm tekrar aldm 7,99 dan

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
7,99TL LIK AYLIK CEPNETINIZ 20.11.2011 23:59 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZDE YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.IPTAL AY YAZIP 3636 YA GORDEREBILIRSINIZ

az önce gelen mesaj

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
7,99TL LIK AYLIK CEPNETINIZ 20.11.2011 23:59 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZDE YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.IPTAL AY YAZIP 3636 YA GORDEREBILIRSINIZ

az önce gelen mesaj

2012 yılına kadar keyfini çıkar : ) sonrasında kimse kullanamayacak.

sevdimki

Üye
bence iptal edilmediği sürece devam eder mevcut kullanıcılar için. Çünkü çok daha önceleri bir tarife vardı adını hatırlamıyorum. Iki kişi aralarında sınırsız bedava konuşuyordu. O tarife kaldırıldıktan 2 yıl sonra bile iptal etmedikleri için kullanan tanıdıklarım vardı.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
merak etmeyin birşey olmaz bu hızdaki neti ne diye kapatsin 10 kişi cepnet kullanıyorsa illa en az 9-10tl yüklüyordur net 8 tl burdan vodafone gene karlı :) 10kişiden 1kişi kar ediyo

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
merak etmeyin birşey olmaz bu hızdaki neti ne diye kapatsin 10 kişi cepnet kullanıyorsa illa en az 9-10tl yüklüyordur net 8 tl burdan vodafone gene karlı :) 10kişiden 1kişi kar ediyo

vallahı ben de kendımce oyle dıyorum sonucta ben kendım bıle sırf cepnet ıcın Vodafne'a gectım yoksa bı anlamı yok yanı

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Şuan kullandığın 7.99 tl lik cepnet paketini iptal edmediğin sürece her paket bitiminde 7.99tl ye aylık cepnet (aylık sınırsız mobil internet) yenilenecek.Yeni uygulama 01.11.2011 tarihinden itibaren abonelik yapanlara geçerli yani aylık cepnetini iptal etmedeğin sürece aynen eski hali gibi kalacak. :)

Üst Alt