Vodafone cepnet aylık paket

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SahTRuMA

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cepnet aylık paket
Arkadaşlar bende vodafone aylık cepnet 7.99 pakt kulanıyorum yeni aldığım cep telefonuna vodafone live müşteri hizmetlerini aramama rağmen yüklenemedi ama vodafone interneti telefon otomatik tanıdı benim hattım faturalı olduğundan denemeyede çekiniyorum sorun şu vodafone internet üzerindan bağlandığımda ayrı bir ücretlendirmeye tabii olurmuyum(duyduğum kadarıyla vodafone liveda geçerliymiş paketler) yardımcı olursanız sevinirim...

phasan

phasan

Üye
yok sen hır hic sorun olmaz bızzat ben gırıyorum

dj eşref

Üye
kardeş sırayla bunları yap *3636# yaz arama yap çıkan ekranda TARİFELER/YANITLA/3 çe bas/GÖNDER/AYLIK CEPNET/YANITLA/2 ye bas/kullanım sorgula/3 ÇE BAS/GÖNDER eger aylık cepnetin varsa zaten ekranda şu yazar bu saat bu dakika kullandınız gibi iletim raporu çıkar bu çıkarsa hiç korkmana gerek yok gönül rahatlığıyla cepten internete girebilirsin eger bunlar yazmasa o zaman gene *3636# yaz arama yap çıkan ekranda TARİFELER/YANITLA/3 çe bas/GÖNDER/AYLIK CEPNET/YANITLA/2 ye bas/AKTİF ET der aktif edersen aylık cepnete abone olursun............

Ahmet8989

Üye
arkafdaşlar aranızda aylık cepnetli hattı olupda satmak isteyen var mı

abuzer02

abuzer02

Üye
Evet kardeş bana da lazım

furkdada

Üye
Ciddi alıcı varsa satacam tekliflerinizi bekliyorum

abuzer02

abuzer02

Üye
evet ne fiyat veriyorsun kardeş

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar burası satış bölümü değildir. Forumun ilgili bölümlerinde satış yapabilirsiniz. Konuyu açan arkadaşın konusundan dışarı çıkılıp satış şeklinde konuşmalar devam ederse mesajlarınız silinecektir. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt