Vodafone 701 Kampanyası Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 701 Kampanyası Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var...
Arkadaşlar forumda dolaşırken birinin Nokia 701 başlıklı konusunda birisi şöyle demişti;
Bence de cok güzel bi telefon hele ki işlemci hızı cok iyi şimdiden hayirli olsun...turkcell hattın da bu telefon da çalışır..vodafone sadece komisyoncu rolü oynuyor..yani korkun olmasın..
Benim annem vodafone kullanıcısı. Annemin tarifesine göre ayda 30tl vererek 24 aylık sözleşme ile telefonu alabiliyorum. Ama bu arkadaşın dediği gibi ben vodafone'dan alsam avea hattımda çalışır mı acaba ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.Çalışıyorsada telefonda vodafone yazan yerde avea yazar mı :D ? Yorum yapan yardım eden herkeze teşekkürler.

Dostnametr

Üye
Farketmez.Avea da çalışır.

• Beğen
Tepkiler: 1mNeverLose
laplace06

laplace06

Üye
Sim kilit oolmadığını biliyorum sormuştum isteğidin operatörle çalışır

• Beğen
qsaw

qsaw

Üye
Arkadaşlar forumda dolaşırken birinin Nokia 701 başlıklı konusunda birisi şöyle demişti; Benim annem vodafone kullanıcısı. Annemin tarifesine göre ayda 30tl vererek 24 aylık sözleşme ile telefonu alabiliyorum. Ama bu arkadaşın dediği gibi ben vodafone'dan alsam avea hattımda çalışır mı acaba ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.Çalışıyorsada telefonda vodafone yazan yerde avea yazar mı :D ? Yorum yapan yardım eden herkeze teşekkürler.
Büyük ihtimalle açılırken vodefone yazar ama avea hattını çalıştırır

• Beğen
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Açılırken Vodafone falan yazmıyor.Telefonunun herhangi bir yerinde de yazmıyor.Sadece Nokia kutusunda K.V.K yerine Vodafone amblemi var onun dışında bir fark yok.SIM kilidi de yok çalışıyor Avea Turkcell SIM kartlar...

• Beğen
cyber

cyber

Üye
bütün simler çalışır merak etme

• Beğen
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapan herkeze teşekkür ederim. :oke:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dostum 701e paramı verilir lütfen git başka bir cihaz al gözünü seveyim:)

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
dostum 701e paramı verilir lütfen git başka bir cihaz al gözünü seveyim:)
Bence çatır çatır verilir. :D Annemin tarifeside farklıymış zaten sinir oldum vodafone'den alamıyorum. :( Sitelerden alıcam garantisi olan.

Önereceğiniz site varmı ? 701 alacağım ? 750-900 arası :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
biraz daha sabret arkadaşım git nokia shoptan al bu arada o telefon alınırmı diyen arkadaş elinizdeki telefondan kat kat iyi bu telefon lütfen hazımsızlığınızı buraya yansıtmayınız 12 MP kamera olunca herşey hallolmuyor unutmayın :oke:

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Bence çatır çatır verilir. :D Annemin tarifeside farklıymış zaten sinir oldum vodafone'den alamıyorum. :( Sitelerden alıcam garantisi olan.

Önereceğiniz site varmı ? 701 alacağım ? 750-900 arası :D

Bende siteden alacam kardeş ama güvenemiyorum o yüzden bekliyorum piyasa çıkmasını.

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdi ben vodafona gecicem faturalıya 701 i almak için ayda en az ne kadr odemeliyim

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Red tarifesine gecmen lazım tabi oda 140 liramı ne ayda ve telefona 15 lira verirsin ayda telefon sana 360 liraya gelir.En düşük sistem budur bide 35 liralık tarife var ondada telefona ayda 35 lira veriyosun telefon 840 liraya geliyor.Yok hiç bi tarfiye gecmeden alıyım diyosan 900 - 1100 Lira arasında değişiyo bu para bayinin durumuna bağlı.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
biraz daha sabret arkadaşım git nokia shoptan al bu arada o telefon alınırmı diyen arkadaş elinizdeki telefondan kat kat iyi bu telefon lütfen hazımsızlığınızı buraya yansıtmayınız 12 MP kamera olunca herşey hallolmuyor unutmayın :oke:

benim telefondan kötü oldugunu söylemedim cahil arkadaşım hemen lafa atlamayın:) ben sadece nokiaya artık para verilmiyecegini düşündügüm için öyle söyledim.bende N8 satıp galaxy s2ye geçicem.seninde bu zoruna gitmesin:)

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Bende siteden alacam kardeş ama güvenemiyorum o yüzden bekliyorum piyasa çıkmasını.
Yok ya güvenliliği sorun değil de benim sorunum siteden alırsam dil ingilizce mi olcak ? :) Öyle bi yorum görmüştüm de ondan. Yoksa düşünmem anneme kredi kartı geldiği gün alıcam. :D

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Yok ya güvenliliği sorun değil de benim sorunum siteden alırsam dil ingilizce mi olcak ? :) Öyle bi yorum görmüştüm de ondan. Yoksa düşünmem anneme kredi kartı geldiği gün alıcam. :D

Eğer öyle bişey varsa alam bende siteden feln

duman61

duman61

Üye
dün akşam vodafoneye gittim en az 8 aylık vodafonlu olmanız gerekiyor dediler numaramı taşırsam eğer 720lirayı karttan çekip kalanını faturaya taksit olarak yansıtıyorlarmış.

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Eğer öyle bişey varsa alam bende siteden feln

Bak kardeşim ben bu siteden alabilirim mesela Distribütör Kvk,Genpa Garantili'ymiş. Axess 12 taksit ile toplam fiyatı 880 TL miş.Ama 1 hafta kadar daha beklicem hem annemim kredi kartının gelmesini hemde vatan computer'da telefonun satışa sunulmasını. Satışa girerse indirim olur büyük ihtimal. ;)

vForOttoman

vForOttoman

Üye

Bak kardeşim ben bu siteden alabilirim mesela Distribütör Kvk,Genpa Garantili'ymiş. Axess 12 taksit ile toplam fiyatı 880 TL miş.Ama 1 hafta kadar daha beklicem hem annemim kredi kartının gelmesini hemde vatan computer'da telefonun satışa sunulmasını. Satışa girerse indirim olur büyük ihtimal. ;)

Kardeşim benm için garanti önemli çoğu sitede italatçı firma garantili ve buda bana sıkıntı yaşatır diye düşünyorum.Zaten ben peşin alcam piyasa çıkaydı iyi olcaktı ama vodafone kampanyası bitmeden Türkiyde piyasaya çıkmayacakmış oda bayaa gec oluyo 28 şubat felan diyolar bekleyemem o kadar sanırım 900 liraya vodafoneden alırım en garanti en düzgün yoldur.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
benim telefondan kötü oldugunu söylemedim cahil arkadaşım hemen lafa atlamayın:) ben sadece nokiaya artık para verilmiyecegini düşündügüm için öyle söyledim.bende N8 satıp galaxy s2ye geçicem.seninde bu zoruna gitmesin:)

ben gayet memnunum kullandığım üründen gözüm hiç de dışarda değil ha o parayı bayıl içine otursun umrumda değil arkadaşım anladın mı nokiadan şaşmayacam ben bundan sonra. ve de bundan sonra kullanacağım cihaz N9 olacak bu da senin zoruna gitmesin. elinde ki makineye verdiğin para değmemiş içine oturmuş olabilir o yüzden bir şey diyemem :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt